kasada fan olmadığı için ses kartı çok ısınıyor ne yapmalıyım buna nasıl bir çözüm olabilir odane ses kartı ısınırmı okdr demeyin el deymeyecek gibi oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 5 Mayıs 2008; 23:59:45 >
kasa havalandırmanız kotu ise onu dezenleyip guçlendirin oda yetmezse karta doğru açı verecek şekilde bi fan koyun. gerçe üretici eğer bi sorun olsaydı üstune fan soğutucu koyardı. bu kartları kullanan diğer insanlara danışın onların kide bu kadar ısınıyormu acaba
x-fi mi bu dediginiz kart?audigy2 zs de isiniyordu sanirim.ekran karti ramlerine heatsink takarken artmisti 4 tane de ses kartina takmistim.12 ytl ye zalmanin ram sogutucusu satiliyordu al ondan doldur cipin uzerini eger ciplak cipse.sogutabilecegi az aralikli bir nesne olmadiktan sonra hava akimi bir ise yaramaz.
toplam 4 konu fln açtım galiba ses kartı için kasa fanı için blok için açmıştık thermaltakenin birde buzlu soğutmayla alakalı farklı sorular olduğu için açtım okdr konuyu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 7 Mayıs 2008; 1:58:28 >
konuyu takip ettim biraz. Benim fikrim fansiz kasa olmaz.
Ne olursa olusn kasanin onunde iceri, arkasinda disari ufleyen bir fan olmali kesinlikle. Fanlarin devirleri ve hava ufleme seviyeleri onemli degil. Ama kasa icinde hava akimi olusmali..
amacım burda pc yi sessizleştirmenasıl sessizleştirebilirimki ayrıca öne koymak bi işe yaramaz popa kapatıyo önünü ztn bende arkaya belki noxia koyarım powersupply e koycam ama arkayada koyabilirim anakart ozmn 6-7 derece farkediyo ama ses kartı gene sıcak gene sıcak