Güzel tasarımı olan güzel görünüşlü bir usb flash bellek almak istiyorum bide kampanyalı olursa çok harika olur. 1gb 4 gb farketmez. tavsiyelerinize ihtiyacım var
kardes tasarımı boşver onemlı olan performans.bence en iyi marka kingston . kesınlıkle sorunsuz.tasarımıda fena değil tabı uzun zamandır kullanıyorum..herhangi bir modelini alabılırsın.
kardeş.. ben INCA Weeny ID Stick IU-FD8 aldım o kadarda para verdim ama kullanamadım bile.. disk yazmaya karşı korumalı diyor. ne yaptımsa olmadı..:( kingston 1GB kullandım yıllarca bir gün bile sorun yaşamadım şiddetle tavsiye edeim tasarıma aldanma benim gibi paranla rezil olursun
Arkadaşım USB belleği ne amaçla kullanacağın önemli olan.. okuma yazma hızları değişiyor.. bazılarında U3 var.. bazıları vista ready boost destekliyor yani ram olarak kullanabiliyorsun.. bütçe de önemli tabii.. ben sana OCZ Rally2 ( siyah alüminyum ) veya Sandisk Cruzer (titanyum) öneririm. ikisinin 4 GB olanı da 40 YTL civarında..
Hp Pavillion Dv9780et C2D T8300 2.4Ghz Penryn 3Mb Cache İntel GM965 - Nvidia Geforce 8600M GS 500/1000/400 512Mb - 2x1Gb Ddr667 Mhz Ram - 250Gb 5400rpm Sata HDD - 17" WXGA+ BrightView 1440*900 - 8Cell Lityumİyon - Duble Layer Lightscribe Dvd-Rw 8X - 5in1 Card Rader - Biometric Finger Print - Hp Web Cam - Windows Vista Home Premium Tr - Logitech V320 Cordless Mouse
Arkadaslar USB belleklerde fiyat , kapasite çok önemli.Ama en önemli özelliklerinden biri de veri transferleri olan yazma ve okuma da çok önemli.Kinstonlar iyi ama çok yavaş. 4 gb lik bir veriyi atana kadar,siz yemeginizi yersiniz,hatta üstüne de bir çay için.Geldiğinizde o , 4 gb lik veriyi hala atamamış olacak.Benden uyarması.