elimde t818 var.malum 2 hat takılı ve 2 hattada telefon kayıtları var.telefon hafızasına bunları kopyaladım yanlız şuanda hem sima hem simb hemde telefon hafızasındaki numaraları gösteriyor rehberde,tam bir curcuna.sim rehberini silmeden ,nasıl sadece telefon hafızasının görünmesini sağlarım?
Telefon rehberi > Ayarlar > Seçilen hafıza alanı > Telefon
bu şekilde sadece telefonda kayıtlı numaraların görünmesini sağlayabilirsin. Bir bug var. Arayan kişiye resim eklemek istediğinde hem tel hemde sim hafızasını gösteriyor. Resim eklemek için numaraların mutlaka telefona kayıtlı olması lazım.
kardeş çok teşekkür,günlerdir tek mesaj senden geldi.
bende ayarları bu şekilde yapmıştım zaten,ama ilginç bişekilde bende herzaman sim ve telefon hafızasını gösteriyor rehberde,ve sadece 2 kişiye resim ekledim. demekki bi reset atıp baştan denesem belki düzelir bu durum bende ne dersiniz?
Bence sim hafızasını China Phone Suite programı ile bilgisayarına yedekle ve simi boşalt. Tüm bilgiler telefonda kayıtlı olsun. Hiç sorun yaşamazsın. Ben öyle kullanıyorum. Programı bulamazsan pm at yardımcı olurum.
Bence sim hafızasını China Phone Suite programı ile bilgisayarına yedekle ve simi boşalt. Tüm bilgiler telefonda kayıtlı olsun. Hiç sorun yaşamazsın. Ben öyle kullanıyorum. Programı bulamazsan pm at yardımcı olurum.
Peki gerekli olunca tekrar telefon numaralarını sim karta nasıl kopyalarız.
HAKKATEN KARDEŞİM AYNI SORUN BENDEDE VAR. BİLMİYORUM NASIL YAPACAĞIZ. ACABA BU SORUN SADECVE İKİMİZDE Mİ VAR. SİM KARTINI SLİP OYLE KULLANMAK PEKDE PRATİK DEĞİL Kİ. TELEFONUN ŞARJI BİTTİ DİYELİM SİM KARTI BAŞKA HATTA TAKINCA İHTİYACIN OLAN NUMARALAR HEP TELFONDA KALIYOR. İŞİN DE YARIM KALIYOR. BİLMİYORUM HAYIR SAHİBİ BİRİ BİR AKIL VERİRSE ÇOK MUTLU OLRUUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
HAKKATEN KARDEŞİM AYNI SORUN BENDEDE VAR. BİLMİYORUM NASIL YAPACAĞIZ. ACABA BU SORUN SADECVE İKİMİZDE Mİ VAR. SİM KARTINI SLİP OYLE KULLANMAK PEKDE PRATİK DEĞİL Kİ. TELEFONUN ŞARJI BİTTİ DİYELİM SİM KARTI BAŞKA HATTA TAKINCA İHTİYACIN OLAN NUMARALAR HEP TELFONDA KALIYOR. İŞİN DE YARIM KALIYOR. BİLMİYORUM HAYIR SAHİBİ BİRİ BİR AKIL VERİRSE ÇOK MUTLU OLRUUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
arkadaşım bu problemi şöyle çözdüm. tüm simleri düzenleyip telefon hafızasına attım.sonra simleri sildim.daha sonra elimde,hiç kullanmadığım eski bir sim kartını alıp taktım ve tüm telefonları o kullanmadığım sim kartına attım.böylelikle diyelimki telefon bozuldu kayboldu vs...yanımda taşıdığım o boş sim kartı sayesinde yedek tutmuş olacağım.
telefonun bi kötü özelliği daha var. diyelimki bi profil kaydettiniz. örnek :ahmet veli 1. telefonu 0555583283294 2. telefonu 05353728732423
siz bilgisayarda suite programında ahmeti kaydettiğinizde malesef kayıtta 2 telefon numarasını almıyor.sadece 1ini aktarıyor bilgisayara...hatta pc suite de bi isim altında 2 numara varsa ,sadece 1 numarayı görebiliyorsunuz...çok kötü kötü kötü bi özellik. bu yuzden sim kartına yedek alırken ayrıca ahmet1 ve ahmet 2 diye ayırınki sonradan 2 numarası olanlarda niye hep bir numara var diye düşünmeyin.