Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Macbook Air

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Apple >> Macbook Air Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : mrtaksu
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mrtaksu

5 Mayıs 2008; 23:02:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Macbook Air

Merhaba

Ctsi gunu paraya kıyıp aldım...Apple ile tanısıklık Iphone ile basladı...şimdi de iş için ultra hafif dizüstü
seçimim olarak Air a karar kıldım...Yapa yıka ogrenirken soruları, cevapları burada paylaşmak istiyorum...

Mrt

bilmediğimi biliyorum....
SnypeR

5 Mayıs 2008; 23:47:44 

hayırlı olsun

Pentax K200D + Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-F5.6 AL II + Pentax SMC-M 50mm f/1.7
Toshiba 32AV500 - Macbook 2.0 GHZ. - Ipod Touch 8 GB
can_247

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Mayıs 2008; 18:18:50 

hayırlı olsun ben de aldım cumartesi.

macos x kullanmaya devam edeceğim. en sağlıklısı bu..

sonradan yüklemeniz gereken office programıdır.

messenger 7 dir. rar expander dır. bunlar olmazsa olmazlarım.

bunun dışında corel draw adobe vb programlar yüklenebilir.

ayrıca güncellemeleri yükleyin. fan hızı için özel bi güncelleme var onu mutlaka yükleyin.

şimdilik bu kadar...

2008 Opel Corsa 1.2 Easytronic
16" SIYAH ,güvenlik+cam film
Hayat Alışveriş Gibidir. Önemli olan ne kadar verip neler alabildiğinizdir.
zua_

11 Mayıs 2008; 0:05:51 

arkadaşlar merhaba;
bu yaz amerikaya gidiyorum ve gelirken macbook yada macbookair getirmeyi düşünüyorum.şuan toshiba 1ah notebookum var ama şarjının arz gitmesi yanında şarj aletinide taşımama neden oluyor ve ortalama 5kg ın üzerine çıkıyor ağırlığı.bu nedenle hem işletim sistemi hemde şarj süreleri nedeniyle mac düşünüyorm.benim için mobilite önemli. 2. notebookum olucak dediğm gibi ve dışarıda kullanıcam.sizce hangisini tercih etmeliyim aradaki fiyat farkınıda lütfen göz önüne alın malum öğrenciyim. buarada ekim gibi gelicem eğer apple maclerde güncelleme yaparsa yeni nesillerden almayı planlıyorm.şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için.

Toshiba A200 1ah
Macbook
Playstation 3
Ipod Touch 16Gb + creative ep630
BOOROCK_LP

11 Mayıs 2008; 12:15:54 

@zua eğer macbook air ya da macbook arasında tercih yapacaksan ben sana macbook'u öneriyorum çünkü macbook air'in hafifliği dışında pek bir atraksiyonu yok yani temel işlerini yaparsın da (office vs) ama eğer program yazıyorsan macbook daha avantajlıdır.eğer 3d programcılık gibi şeylerle uğraşıyorsan ve bütçeni de aşmayacaksa hiç düşünme macbook pro nun 15.4" 2.5 GHZ modelini tavsiye ederim.(şu andaki fiyatı 2499$).tabi ağustos eylül'e kadar beklemek var çünkü o dönemde macbook ve macbook pro ların güncelleneceği söylentileri yoğunlaşmakta ve bu konudaki haberler daha da güvenilir olmaya başladı.SAYGILARIMLA!

macbook pro...coming soon...very soon...
zua_

11 Mayıs 2008; 20:16:39 

@BOOROCK_LP cevap için çok teşekkürler sanırım macbook daha mantıklı duruyor belki biraz zorlayabilirsem macbookproda alabilirim.

Toshiba A200 1ah
Macbook
Playstation 3
BOOROCK_LP

13 Mayıs 2008; 11:45:43 

work and travel için mi gidiyorsun amerika'ya?eğer öyleyse tanıdığa falan alacağın hediyelerden biraz kıyıp macbook pro alabilirsin ben de bu yaz work and travel a gidiyorum bir iki ufak hediye alıcam sonra da kıyıp paraya mb pro almayı düşünüyorum!

macbook pro...coming soon...very soon...
zua_

13 Mayıs 2008; 21:25:41 

bende work and travella gidiyorum.walla dönerken bayağı bi elektronik yüklenip dönmeyi planlıyorm oyüzden macbookpro alabilmek için bazılarından vazgeçmek zorunda kalabilirim.kazancıma göre macbookproyu zorlarım olmazsa macbookun giriş modelini alırım artıkk..

Toshiba A200 1ah
Macbook
Playstation 3
Shady

19 Mayıs 2008; 20:13:18 

Hayırlı olsun dostum...Güle güle kullan...

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

painkiller004

20 Mayıs 2008; 4:59:55 

quote:

Orjinalden alıntı: zua_

arkadaşlar merhaba;
bu yaz amerikaya gidiyorum ve gelirken macbook yada macbookair getirmeyi düşünüyorum.şuan toshiba 1ah notebookum var ama şarjının arz gitmesi yanında şarj aletinide taşımama neden oluyor ve ortalama 5kg ın üzerine çıkıyor ağırlığı.bu nedenle hem işletim sistemi hemde şarj süreleri nedeniyle mac düşünüyorm.benim için mobilite önemli. 2. notebookum olucak dediğm gibi ve dışarıda kullanıcam.sizce hangisini tercih etmeliyim aradaki fiyat farkınıda lütfen göz önüne alın malum öğrenciyim. buarada ekim gibi gelicem eğer apple maclerde güncelleme yaparsa yeni nesillerden almayı planlıyorm.şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için.

Amerika'dan alacaksan bence Vaio SZ serisinede goz at derim, mobilite ve performans olarak oldukca iyi

SONY VAIO VGN-SZ660N/P CTO 4Gb Ram | Nokia N95 | Nokia 8800 | Samsung i8510 innov8 |
zua_

20 Mayıs 2008; 18:49:11 

vaio sz sersi gerçekten çok iyi ancak sonylerin global garantisi yok diye biliyorm. açıkcası garantiye çok önem veriyorm sonradan başım ağırsın istemiyorm.bu açıdan tüm appleların 1yıllık global garantiye sahip olması beni maclere yönlendiriyor.

Toshiba A200 1ah
Macbook
Playstation 3
mehmet_murat89

26 Mayıs 2008; 17:34:06 

Arkadaslar bende bi ara macbook pro almayi dusunuodum.bende bir ogrenciyim ve program yaziyorum fakat applein bilgisayarlari klasik binary kodlarla calismio yani (1 ve 0 larla calismio) bu benim bircok yazilim programimi bulmami zorlastirir mi bildigim kadariyla maclerde windows calismio bu konuda yardimci olabilir misiniz lutfen

wolf1907

26 Mayıs 2008; 20:09:18 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_murat89

Arkadaslar bende bi ara macbook pro almayi dusunuodum.bende bir ogrenciyim ve program yaziyorum fakat applein bilgisayarlari klasik binary kodlarla calismio yani (1 ve 0 larla calismio) bu benim bircok yazilim programimi bulmami zorlastirir mi bildigim kadariyla maclerde windows calismio bu konuda yardimci olabilir misiniz lutfen

program yazıyon vede windowsun çalıştığını bilmiyon

HTC diamond touch,Dell xps 1330,BOSE® companion® 5,timbuk 2
dreampowder

27 Mayıs 2008; 8:49:32 

1 ve 0 la çalışmayan bırakın bilgisayarı elektronik bir cihaz yok :))) bütün elektronik devreler 1 ve 0 üzerine kuruludur :) program yazmak istiyorsanız java veya c++ bilgisi ile çokta rahat bir şekilde mac üzerinde program yazabilirsiniz. hatta macin çokta güzel bir SDK 'sı vardır (iphone'un bile vardır) böylece güzel mac uygulamalarını windowstaki Visual Studio gibi bir ortamda yazabilirsiniz. macin hangi modda çalıştığıda önemli değil zaten gerekli kod çevrimlerini compilerlar yapmakta. hangi programlama dillerini kullandığınızı merak ediyorum? (assembly demeyin, intel işlemcilerin hepsinde assembly çalışır (haliyle yeni maclerdede.), kaldıki bu zamanda çok çok özel bir uygulama yapmadığınız sürece bu seviyede bir programlama dili kullanmak enayiliktir, vaktinizin boşa harcanmasıdır). nickinizden 89 doğumlu olduğunuzu çıkartıyorum.. size tavsiyem eğer her makinada çalışacak programlar yazmak istiyorsanız c++ ve java, windows tabanlı yazılımlara ağırlık verecekseniz c++.net veya çok daha güzeli c# öğrenmenizdir.

quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_murat89

program yazıyon vede windowsun çalıştığını bilmiyon

ÖFFF
dix1