Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
OCZ 1 GB 400 MHz CL3 DDR ram aldım veproblem çıkarmaya başladı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ram >> OCZ 1 GB 400 MHz CL3 DDR ram aldım veproblem çıkarmaya başladı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
zaffer53

5 Mayıs 2008; 21:43:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar OCZ 1 GB 400 MHz CL3 DDR - OCZ4001024V3 ram aldım msn de görüntülü konuşma yaparken winampta takılmalar oluyor daha önceki ram hi level di ve bi problem olmuyodu şimdi niye öyle takılmalar oluyo ram arızalı olma ihtimali varmı?? yokmu pc konusunda deneyimi az olan birine yardım edecek pc den az anlayanın yapabileceği bir yöntem varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaffer53 -- 14 Mayıs 2008; 19:25:50 >

PeGaSuS@01

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Mayıs 2008; 21:46:20 

orthos programını indir 20 dakka test et eğer o süre içerisinde stoped yazarsa sorun ramlerdedir bu arada biosdan ram timinglerini ve votaj değerlerini girdinmi

Q6600 3.5ghz 1.4v(SIVI SOĞUTMA)/gigabyte X38ds4/2x1gb ocz reaper 934mhz 5-4-4-12@2.35v/his hd3870 ICEQ turbo 870mhz-2500mhz/seagate sata2 250 gb/lc power 550wat/tehermaltake SHARK/BENQ 22''
/SIVI SOĞUTMA BİLEŞENLERİ MC-Block-CPU/MAGICOOL Extreme I - 120mm Radyatör/ATMAN F202 POMPA//
ALPHACOOL Alphacola - 1L UV-Yeşil SIVI/
zaffer53

5 Mayıs 2008; 21:58:39 

bios ayarlarından hiç anlamıyorum ki bişe gireyim taktım ve kullanmaya başladım

YasiKa

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 22:00:05 

biosta load setup defaults yapıp varsa raid vb ayararınızı yapın öyle deneyin..

YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB GDDR3 | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504C 2x250GB SATAII RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS@VA8003BWS | Thermaltake ToughPower 750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15 | Logitech G3 | Logitech Momo Racing Force | Thermaltake GammaPad | Powercom IMD 1000 AP | Corsair Voyager 2GB
Crime

5 Mayıs 2008; 22:15:59 

ya dalgamı geçiyorsunuz ya alala adam anlamıyorum diyor siz hala bios mios konuşyorsunuz söleyin çaıklayın nasıl yapılır nerden girilir ne şe yarar zaraları olurmu yapmak şartmı bu ayarları bende ram imi kendi,m taktım ama hiç niostan bi ayar yapmadım direk taktım ve çalıltırdım şimdi bende büyük ihtimalle ocz alıcam yarın ve ya ertesi gün bende bu ayarları yapacakmıyım ki illa çalışsada çalışmasada bunşarı açıklarsanız sevinirm mademki okadar teknik bilginiz var paylaşın bizimle....

Asus P5LD2 - Asus N 6600 LE 256MB - Seagate 200GB SATA II+Samsung HD501LJ SATAII 16MB 500GB - OCZ Platinum Ed. 1gb800mhz x2 - Asus 1608P-2 DVD-WR - LG 52x CD-ROM - FeeL Hurricane II 460W - MS Black klavye - A4Tech x750F Laser - Lifeview PrimeTV 32FM - Airties RT-101 - Skystar2 PCI - Windows XP Pro...
EAedp

6 Mayıs 2008; 0:00:19 

quote:

Orjinalden alıntı: Crime

ya dalgamı geçiyorsunuz ya alala adam anlamıyorum diyor siz hala bios mios konuşyorsunuz söleyin çaıklayın nasıl yapılır nerden girilir ne şe yarar zaraları olurmu yapmak şartmı bu ayarları bende ram imi kendi,m taktım ama hiç niostan bi ayar yapmadım direk taktım ve çalıltırdım şimdi bende büyük ihtimalle ocz alıcam yarın ve ya ertesi gün bende bu ayarları yapacakmıyım ki illa çalışsada çalışmasada bunşarı açıklarsanız sevinirm mademki okadar teknik bilginiz var paylaşın bizimle....

kısmen katılıyorum bazı yorumlarda direk şöyle bir yanıt oluyor "BİOS degerlerini gir"bu herkesin yapacağı iş değil o yüzden yardım edeyim derken arkadaşın ne anakart nede ramleri kalıcak açıklayıcı olmakta yarar var ve bilmeyen kesinlikle yapmasın

zaffer53

15 Mayıs 2008; 19:58:13 

???? cevabı yokmu yanii ???

okean

16 Mayıs 2008; 10:29:36 

sadece msn'de görüntülü konuşma yaparken winamp'te takılmalar mı oluyor? başka bir semptom yok mu?
hard diskin de bozulmuş olabilir veya makinana virüs bulaşmış da olabilir?
ayrıca önceki hi-level'ı çıkardın mı OCZ'yi takarken, çıkarmadıysan iki farklı bellek yanyana uyumsuzluk yapıyor da olabilir.

the_jackall

17 Mayıs 2008; 13:29:22 

quote:

Orjinalden alıntı: okean

sadece msn'de görüntülü konuşma yaparken winamp'te takılmalar mı oluyor? başka bir semptom yok mu?
hard diskin de bozulmuş olabilir veya makinana virüs bulaşmış da olabilir?
ayrıca önceki hi-level'ı çıkardın mı OCZ'yi takarken, çıkarmadıysan iki farklı bellek yanyana uyumsuzluk yapıyor da olabilir.

banada ram ile alakalı bir sorun gibi gelmediya hayırlısı. en iyisi hi-leveli elinden çıkartmadıysan oczyi çıkart tak bir dene bakalım aynı sorun olacak mı?

e6750@3.4/p35-ds3/ocz2*1 800@cl4/
Sapphire hd4850/thermaltake tr-2 500
320+400+750*4+1 tb

ZZzzz
zaffer53

17 Mayıs 2008; 20:17:31 

başka bi belirti yok bi msn de görüntülü konuşma yaparken winampta arasıra takılma yapıyo hi leveli elden çıkardım sadece 1 gb ocz ram takılı şu an
virüs programı olarak bitdefender 2008 var ayrıca ad aware virüs yok göya ama bilmiyorum yani en iisi format atmakmı dersiniz?

mydoktor

17 Mayıs 2008; 22:36:05 

Kardeş sen rami değiştirmişsin biosu sıfırlaman lazım ki anakartın yeni ramlerin cas ve gecikme değerlerini tanısın bu işlerde acemi olduğunu varsayarsak anakart üzerindeki pili 10 dak.çıkar tekrar tak anakartın yeni ram cas gecikme değerlerini otomatik tanıyacak ve büyük olasılıkla sorunun çözülecektir.

intel core2 duo 8400-gigabyte ep35 ds4 rev.2.1-CRUCIAL BALLISTIX - 2x2 GB DUAL DDR2 800 TRACER LED 2*2+2*2=8gb ram 4.4.4.12 ddr2 800 ati 4850
samsung 250+250 raid0 gb hdd - FSP EPSILON 700W 80+ psu-aopen h600b seri kasa-19''samsung lcd xp+vista x64 bit ultimate işletim sistemi-microsoft kablosus maus+klavye
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ram >> OCZ 1 GB 400 MHz CL3 DDR ram aldım veproblem çıkarmaya başladı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Be Quiet Dark Power Pro PSU
Sessiz ve güçlü Be-Quiet Dark Power Pro serisi güç kaynakları
Synology CS407
Synology Cube Station 407 ağ diski video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç