arkadaşlar herkese iyi akşamlar.. Bu konuda bircok topic vardır eminim... Fakat evde netim yok o yüzden migrostan telefondan giriyorum suan... Neyse konuyo döneyim telefonumu verip iphone almayı düşünüyorum aslinda telefonumdan oldukça memnunum ama iphone oldukça ilgimi çekiyor... Şimdi bu telefonu alalı 2 ay bile olmadı faturalı kutulu garantili bunu verip üste ne kadar alabilirim? Ayrıca iphone hakkında hic bilgim yok veriyon olarak 1.1.3/4 var bunlardan hangisi daha iyi zaten 16gb düşünmüyorum 8 bile cok fazla geliyor. Özellik olarak bi eksiklik hissedermiyim sanırım kamerası 2 ama iyi çekiyormuş... Yardımcı olusanız sevinirim... Ve son olarak iphone oldukça sorunlu görünüyor sizce N95 8gb verip iphone almak ne kadar mantıklı?
Her türlü maddi olarak zarar edersin ve annemde iphone,arkadaşımda da N95 var ikisini de gayet iyi biliyorum iphone alırsan N95 i satıp bir de maddi zarar ettiğine bin pişman olursun bence N95ini satma iphone hiç alma...
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
ben ikisinide kullandım .. tabiki iphone derim... üstün oldugu yanlara gelince GPS (şehiriçinde kullanılmıyor pek) sinyal alamıyor.. ses ve foto performansı iyi..(buna diyecek yok..) ama iphonenin üsütünlüklerini yamzaya kalsam sabah olur..
üstüne para vermeyi dusunmuyorum zaten alırım heraldede bilmiyorum hosuma gidiyo alet ama bikaç arkadaşım baya karşı çıktı manyakmisin diye sanırım vazgeçtim :) Herkese teşekkürler cevapları için...
üstüne para vermeyi dusunmuyorum zaten alırım heraldede bilmiyorum hosuma gidiyo alet ama bikaç arkadaşım baya karşı çıktı manyakmisin diye sanırım vazgeçtim :) Herkese teşekkürler cevapları için...
Üsütüne para vermeden alamazsın zaten ayrıca...
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
Üsütüne para vermeden alamazsın zaten ayrıca...
niye alamasın ki ipone 750 ytl civarında n95 8 gb da 900 ytl eder heralde yani üste para alır
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
şimdi olaya şu yönden bakalım iphone 850 ytl civarı n95 900 ytl civarı ama ıphone u nun bu kaça fiyatı türkiyede çıktığ zaman yani bi 3-4 ay sonra yada en fazla 8 ay 6 ay diyelim 1500ytl civarında satışa çıkacak ozamanda n95 750 ytl ye n958gb 1300 ytl civarına düşmüş olucak otamatikman zaten sen elindeki iphone u satmak istesen bile n95 den çok daha fazla kara geçmiş olucaksın eyer n95 verip üstüne para vermeden alıcaksan hiç düşünmeden al eyer üstüne en fazla 100 ytl vericeksen yine al
iphone la n95 asla karşılaştırılamaz çünkü n95 bir takoz iphone kibar bu mesela en ufak 2 örnek ikisini eline alıpta baktığın zaman ekran farkını görebiliyorlsun kullanım kolaylığ hızı daha neler neler onun için iphone deerim