Şimdi Ara

Installer Güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Installer şu an itibari ile güncellendi. Yeni unlock ettiğim bir iPhone 'da insaller son sürüme güncellendi.

Yeni gelen Installer 'da artık All Packages 'da uygulama ararken parmağımızla silecek görevi görmek yerine en tepedeki arama motoru ile direk uygulamaya ulaşabileceğiz. En önemli yeniliği bu.

Diğer yeniliklerini de kullanarak öğreneceğiz. Benim gözüme ilk bu çarptı.

Hepimize hayırlı olsun.

Ekleme: Kendi iPhone 'umda Installer güncelleme algılamadı. Ne işse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeneX -- 5 Mayıs 2008; 21:04:38 >

• sonunda desene; yeni refresh yapmıştım bidaha yapalım
  • acaba yuklemekte bi sakınca varmı? hemen yuklemelimiyiz yoksa biraz beklesek daha mı iyi??
  • Ben arkadaşımın telefonuna yükledim. Çatır çatır çalışıyor. Versiyon 3.1 miş yeni Installer 'ın.

Ama nedense kendi telefonum algılamadı henüz...
  • ben yükledim tek görünen özellik o search olayı gibi; birde ipod daki gibi harf başlıkları var;;; anlatılmaz yaşanır
  • arkadaşlar bende yeni restore yaptım installerim güncellendi arama satırı çıkıyor restore edin bakalım neler değişecek
  • Restore yapmaya gerek yok.
    Sources kısmına gelip Refresh yapın Installer update i karşınıza çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uzun suren bir refresh ten sonra benimkide guncelledi
    arama olayı cok iyi oldu
  • Evet refresh yapinca direk soruyo update edeyimmi dlye. Bu arama olayi guzel olmus ama bence hala en onemli eksiklik ipoddaki gibi harf kategorisi yapulmamis olmasi
    quote:

Orjinalden alıntı: ZeneX

Restore yapmaya gerek yok.
    Sources kısmına gelip Refresh yapın Installer update i karşınıza çıkıyor.
  • neyse gerçekten iyi oldu bu, elle yapmak baya sıkıyordu (hele aradığın "z" harfi ile başlıyorsa) bide bazen yanlış birşeye dokunup baştan başlıyorduk.Büyük kolaylık
  • çok güzel olmuş. bazen hata verebliyor arkadaşlar yoğoun olduğu zaman. merak etmeyin
    hepimize hayırlı olsun
  • Sonunda buda güncellendi bi program aramak dert olmaya başlamaıştı okadar yazılımın arasında herkeze hayırlı olsun şimdiden
  • sorun yok
  • Yükledim. Search basarili bir özellik. Koymalarina sevindim. Aslinda sag kenara ipod misali A-Z harfleri de atabilirlerdi.
  • benimki hala güncellenmedi ya enteresan (refresh yap demeyin )
  • Evet, search özelliği oldukça iyi olmuş ama keşke rehberdeki gibi ekranın yanında a'dan z'ye kadar harfler olsaydı.
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeneX -- 6 Mayıs 2008; 19:51:19 >
  • gayet güzel olmuş installer. arama motorunu çok iyi düşünmüşler
  • Bu arada yeni installer'da kategorilere giriş süresi eski sürüme göre biraz daha uzun gibi sizdede böyle bir sorun var mı?
  • Şu installer refresh i wifi yi bulduğunda arka plandada yapıştırabilse güzel olacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.