Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SONY BRAVIA KDL-40W4000 LCD TV veya PHILIPS 42PFL9732D LCD TV

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SONY BRAVIA KDL-40W4000 LCD TV veya PHILIPS 42PFL9732D LCD TV Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
N 6297

5 Mayıs 2008; 20:20:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ne olacak bizim halimiz
SONY BRAVIA KDL-40W4000 LCD TV mi yoksa PHILIPS 42PFL9732D LCD TV mi?
Yardımlarınızı bekliyorum. Hala kafama göre bir lcd bulamadım, çok kararsızım çoook...

http://www.liberalsun.com
caution

5 Mayıs 2008; 23:39:26 

9732

SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri....EvLladıMa MiraS Bu SeVda......NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe...

HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM
MaTaDoR1970

Sisteme Gözat

6 Mayıs 2008; 7:35:26 

Philips gecen senenin modeli her ne kadar odullu bir tv olsada . sony cok yeni bir model ve kagit uzerinde hic fena degil..sony derim ben

Ne ekersen onu biçersin
ardaa_aa

6 Mayıs 2008; 9:48:34 

9732 tercihim olurdu, 3 ms Tepki Süresi dikkat çekiyor...

ps3max

6 Mayıs 2008; 16:28:20 

40w4000 hiç görmedim ama 100hz özelliği yok 8 ms tepki süreli. 42pfl9732'nin specleri 40w4000'den çok üstün.

bigmaster077

6 Mayıs 2008; 16:30:07 

sony lerin 4000 serisi henüz piyasaya çıkmadı. Philips de eski model olduğuna göre belki x3500 ile kıyaslamanız daha doğru olur. ,

quote:

Orjinalden alıntı: N 6297

Yardımlarınızı bekliyorum. Hala kafama göre bir lcd bulamadım, çok kararsızım çoook...

TIKLAYIN
SONY 117cm LCD'de SD Yayın*HD Yayın*DVB-T Yayın*PS3 Blu-Ray* 1080p DVD Upscale ve PC *İnceleme
=== SONY LCD & OLED DÜNYASI ===
vlkcan

7 Mayıs 2008; 10:29:38 

W4000 serisinin kontrast değerinden başka esprisi yok.Bu değerinde dinamik olduğunu düşünürsek,phılıpsteki yazılım ,100hz clear lcd ki ödüllü bir yazılımdır.3 kanal amblıght,kart okuyucu,usb girişi ve aldığı ödülü bilmeyen yok zaten....Hiç düşünmeye gerek yok.Tabiki 9732 piysada fiyatlarıda oldukça iyi fiyat analiz sitelerinden bir bak derim...

BiLGiMeRKeZi
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Mayıs 2008; 11:37:26 

Benim fikrim Sony ler henüz çıkmadı piyasaya fakat çıksa bile bence Phılıps 9732 modeli ile kıyaslanmaz. Benim tek favorim Phılıps 9732 dir.
sendemi 01

7 Mayıs 2008; 14:17:05 

ARKADAŞIM :9732 GÜZEL BİR SERİ SONY,DEN DE İYİ DİYEBİLİRİM.ANCAK BU SERİ BİTTİ ARTIK.!!!!SONY YENİ SERİLERİ DE ÇIKMADI HENÜZ.BEKLE DERİM .9732 DE YENİ SERİLER ÇIKIYOR:5-7-9 DİYE ÇIKACAK BİR BAK.İSTERSEN.BİRDE 42 PFL5603 DİYE BİR MODEL VAR,TAVSİYE ETMEM AMA BAK DERİM.30.000/1 ,USB-4 HDMI,IŞIK SENSÖRÜ.VS...TEK KÖTÜ YANI SAMSUNG ,UN ARDINDAN DEVAM ETMESİ ,MAĞZEME KALİTESİ BERBAT.EVET ÖZELLİK ÇOK GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA HANGİSİNİ TAM OLARAK VERİYOR İNCELEMEK LAZIM DERİM.SONY,DE AYNISINI YAPTI SAMSUNG,UN ARDINDAN DEVAM EDİYORLAR.!!!YÜKSEK KONTRAS,100HZ,PARLAK EKRAN,DİNAMİK KONTRAS,DAHA BİR ÇOĞU...DAHA DÜNE KADAR SAMYY,DİNAMİK KULLANIYORDENİYORDU ŞİMDİ HERKEZ KULLANIR OLDU.PARLAK KASA ÇOK ÇİZİLİRDİ ONLARA GÖRE ŞİMDİ BAKIYORSUN HEPSİ PARLAK KASAYA GEÇTİLER...V.S.YANİ KISACA TEKNOLOJİLERİ BİRBİRİNİN BENZERİ HEPSİNDEDE.ÇOK FARKETMİYOR .KULLANICILARIN FARKEDECEĞİ GİBİ CİDDİ FARKLILIKLAR YOK.NEDEN SAMSUNG BAKMIYORSUN.DERİM.İYİ DÜŞÜN.ÇOK İYİ FİYATLARI VAR,ÜRETİCİ OLMASININ AVANTAJLARINI FİYATINDA ORTAYA KOYUYOR.SONY SONY.DİR DİYENLERDEN OLMA DERİM.PHILIPS,EVET İYİ AMA FİYATLI ÜRÜNLER.BENCE İKİSİDE DEĞİL SAMSUNG DERİM.YENİ 6 SERİSİ ÇIKIYOR MUHTEŞEM CİHAZLAR VE ACAYİP FİYATLARA.ARTIK REKABET VAR.BU MARKALAR ARASINDA KALİTE GİT GİDE ARTIYOR.SONY YENİ SERİLERDE YİNE FİYATLI ÇIKACAKTIR.PHILIPS DE ÖYLE.SAMSUNG İSE İKİSİNİDE FİYAT VE KALİTE ANLAMINDA HİÇ AMA HİÇ ARATMAZ SANA.İYİCE ARAŞTIR.AMAN...TEŞEKKÜRLER.
quote:

sendemi 01

7 Mayıs 2008; 14:27:04 

077:X3500 İLE KIYASLA DİYORSUN,AMA BU CİHAZLA KIYASLAMAK BENCE YALNIŞ,9732 NERDE X3500 NERDE ,BELKİ FİYATI İLE KIYASLANABİLİRLER.BURDADA PHILIPS AĞARBASAR DERİM.BENİM İKİSİNİDE YANYANA İNCELEME ŞANSIM OLDU.X3500 MUHTEŞEMDİ!!!!YENİ SONY CİHAZLARI NASIL OLACAK MERAK ETMEKTEYİM.ANCAK ÇOK YÜKSEK FİYATLARA ÇIKACAĞIDA BİR GERÇEK.İŞTE SAMSUNG,BURADA GÜZEL OYNAYARAK FİYAT ARTISINI HER CİHAZININDA KULLANARAK SONY VE PHILIPS,İN ÖNÜNE HERZAMAN GEÇİYORLAR.ÖRNEĞİN 40 F DİYE BİR MODELLERİ VAR X 3500 İLŞE KIYASLANIYOR TÜM SİTELERDE.ADAMLARIN FİYATI ACAYİP...X 3500,E BAKIYOSUN NERDEYSE İKİ KATI FİYAT 9732 DE YÜKSEK KALIYOR BU CİHAZIN YANINDA ...ŞİMDİDE YENİ SERİ OLARAK 6 SERİLERİ VAR.BİR İNCELE LÜTFEN!!!!CİVALI DENİYOR.DOĞRUMU BİLMEM.AMA FİYATI DELİ GİBİ .TEŞEKKÜRLER.
quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

sony lerin 4000 serisi henüz piyasaya çıkmadı. Philips de eski model olduğuna göre belki x3500 ile kıyaslamanız daha doğru olur. ,

quote:

paduwan

7 Mayıs 2008; 14:58:44 

Arkadaslar bu bahsi gecen philips modeli burda 2000euro sony(40W4000) ise 1100 euro özellikleride LCD-TV/ Diagonale: 40 "/ 102 cm/ HD ready/ Farbe: schwarz/anthrazit/ Tuner: DVB-C, DVB-T/ 24p (1080p 24Hz) kompatibel, BBE Digital, BBE VIVA HD3D, Bravia Engine, Live Color Creation, PhotoTV HD, Picture Frame, x.v.Color/ HD (1920x1080)/ 33.000 :1/ 8 ms/ bende lcd televizyon almak istiyorumda sizce 40W4000 almaya degmezmi 40d3550 daha mi iyi dersiniz.Ben her halükarda Sony almak istiyorum

bigmaster077

7 Mayıs 2008; 15:17:35 

sendemi 01 haklısınız !!!
arkadaşa X3500 ile kıyaslamasını tavsiye ettim, aslında sony x serisi ve W serisi 10 bit panel olduğu için 40-42'' de Philips ve Samsung da mevcut olmayan daha üst bir klasmanda yer alıyor. Samsung yeni serilerinde de dikkatimi çekmedi özellikler arasında yine yer almıyor sanırım. Ne varki 100hz ve hareket yumuşatma özelliği sorguladığınızda ise X serisi dışında Sony de başka model bulunmuyor. Eğer 100hz olan modeller denirse bu sıralama yapılması gerekiyor. Paneli 10 bit denseydi o zaman durum yukarıdaki gibi olurdu. eğer ambilight olan tv ler denseydi Philips den başka marka yazamazdık. ama benim için panel ve diğer görüntü geliştirme özellikleri çok daha önemlidir. X serisinde bunların zirve yaptığını görebiliyoruz. Kontrast değerlerinde ise hiç rağbet etmiyorum. onu da gözle ayırdetmek benim için daha kolay.
Biraz önce plazma/lcd de bir yazı yazdım. son cümle olarak da bakmak ile görmek aynı şey değildir demiştim. Ben zaman zaman hobi olarak tv leri hem mağazalarda hem de internet ortamında özellikle yurt dışı haber sitelerinde (satış sitelerine fazla rağbet etmem) incelemelerini okuyorum. forumları da okuyorum vakit buldukça. yani hem okuduklarımdan hem de gördüklerimden yana bir yorumum var. benim yorumum şu an x serisinden üstün tv olmadığı yönündedir. tabii zaman içinde değişiklikler olabilir.

fiyat konusuna gelince her yerde güncel fiyat bulmak sorun tabii ama estore ye baktım. söylediğinizin aksine sony x serisi 1000YTL daha aşağıda görünüyor. tabii bu bir referans olmaz. belki başabaşdır. ayrıca burada geçerli mi bilmiyorum ama sony lerde 5 yıl garanti durumunu da göz ardı etmemek lazım.
http://www.estore.com.tr/ESTORE/Products.aspx?catalog=LCDPlazmaTV&productid=EK08284(43000000)
http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=LCDPlazmaTV&productid=EK47564(43000000)

quote:

Orjinalden alıntı: sendemi 01

077:X3500 İLE KIYASLA DİYORSUN,AMA BU CİHAZLA KIYASLAMAK BENCE YALNIŞ,9732 NERDE X3500 NERDE ,BELKİ FİYATI İLE KIYASLANABİLİRLER.BURDADA PHILIPS AĞARBASAR DERİM.BENİM İKİSİNİDE YANYANA İNCELEME ŞANSIM OLDU.X3500 MUHTEŞEMDİ!!!!YENİ SONY CİHAZLARI NASIL OLACAK MERAK ETMEKTEYİM.ANCAK ÇOK YÜKSEK FİYATLARA ÇIKACAĞIDA BİR GERÇEK.İŞTE SAMSUNG,BURADA GÜZEL OYNAYARAK FİYAT ARTISINI HER CİHAZININDA KULLANARAK SONY VE PHILIPS,İN ÖNÜNE HERZAMAN GEÇİYORLAR.ÖRNEĞİN 40 F DİYE BİR MODELLERİ VAR X 3500 İLŞE KIYASLANIYOR TÜM SİTELERDE.ADAMLARIN FİYATI ACAYİP...X 3500,E BAKIYOSUN NERDEYSE İKİ KATI FİYAT 9732 DE YÜKSEK KALIYOR BU CİHAZIN YANINDA ...ŞİMDİDE YENİ SERİ OLARAK 6 SERİLERİ VAR.BİR İNCELE LÜTFEN!!!!CİVALI DENİYOR.DOĞRUMU BİLMEM.AMA FİYATI DELİ GİBİ .TEŞEKKÜRLER.
quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

quote:

TIKLAYIN
SONY 117cm LCD'de SD Yayın*HD Yayın*DVB-T Yayın*PS3 Blu-Ray* 1080p DVD Upscale ve PC *İnceleme
=== SONY LCD & OLED DÜNYASI ===
caution

7 Mayıs 2008; 15:19:25 

quote:

Orjinalden alıntı: paduwan

Arkadaslar bu bahsi gecen philips model