Şimdi Ara

Aracınızda Bluetooth hem müzik dinleyin hem de telefon edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracınızın Aux ses girişine takın, aracınızda Bluetooth telefonunuzdan hem kablosuz müzik dinleyin hem de eller serbest telefon görüşmesi yapın. Müzik dinlerken (Bluetooth A2DP profili üzerinden) telefon çağrısı geldiğinde müzik otomatik olarak kesilir ve telefonun sesi araç hoparlörlerine yönlendirilir (Bluetooth HFP profili üzerinden). Ben Laguna II aracımda kullanıyorum, bir arkadaşımın isteği üzerine ona da aldım ama sonradan almaktan vazgeçtiği için elinde kaldı. Türkiye'de bulamayacağınız bu ürüne sadece 130YTL'ye sahip olabilirsiniz. Cihaz orijinal kutusunda SIFIR.

http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=110&maincat_no=131

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparhawkisme -- 6 Mayıs 2008; 12:56:37 >

• Avrupada 30 Avro hocam bu ürün
  • Sadece bir örnek vermek açısından, Sony MEX-BT5100 ABD'de $220 ama Türkiye'de 920YTL, bilmem anlatabildim mi? ;-)
    Başka bir örnek, iPod Touch ABD'de $300 ama Türkiye'de 800YTL

eleştiri yaparken ya da senin yaptığın gibi "sallarken" destekli sallayalım arkadaşım
    Yurtdışında bu tip elektronik malzemelerin Türkiye'den ucuz olduğunu 5 yaşındaki çocuk bile biliyor
    satışa da mani olmayalım, almayacaksan tezgahın önünü boşalt

Sana da hayırlı satışlar @sparhawkisme arkadaşım

• bu urun daha iyi bence radyo frekansindan buluyorsun internetten usb ne yukluyorsun mp3 lari binliyorsun nasil artik araclari opsiyonsuz almak daha cazip geliyor mp3 opsion almak nerdeyse 300euro civari fazladan bi para demek bu ise sadece 35 euro civari

• quote:

Orjinalden alıntı: candan25

bu urun daha iyi bence radyo frekansindan buluyorsun internetten usb ne yukluyorsun mp3 lari binliyorsun nasil artik araclari opsiyonsuz almak daha cazip geliyor mp3 opsion almak nerdeyse 300euro civari fazladan bi para demek bu ise sadece 35 euro civari

İstanbul'da kullanıyorsan tam bir hüsran yaşarsın bu dandik FM vericilerle. Şu anda ben de FM verici kullanıyorum, bu denediğim 5 ya da 6. cihaz ve hiçbirisi diğerinden çok daha iyi değildi. En iyi olanı şu anda kullandığım FM verici ama onda da frekans avcılığı yapmaktan bezdim artık! Bluetooth ile bu tip FM vericileri kıyaslamak Mercedes ile at arabasını kıyaslamak gibi olur. Aracımda Aux olsa kesin alırdım şimdiye kadar.

• yukarıdaki resimdeki ürünün aynını aldım hem sabit bir gürültüsü vardı..hışırtıdan fazla bir ses..ayrıca 2gün sonra bozuldu..paranıza yazık transmitter falan almayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_aragorn

yukarıdaki resimdeki ürünün aynını aldım hem sabit bir gürültüsü vardı..hışırtıdan fazla bir ses..ayrıca 2gün sonra bozuldu..paranıza yazık transmitter falan almayın

bencede ses çok kalitesiz çikiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilandaki Bluetooth müzik kiti satıldı
    Soran, ilgilenen herkese teşekkür ederim!

Başka isteyen olursa bu ay sonuna bir tane daha getirebilirim: 100YTL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.