Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Türk Telekom müşterilerini çevreye duyarlı olmaya teşvik ediyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Basın Bültenleri >> Türk Telekom müşterilerini çevreye duyarlı olmaya teşvik ediyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bersaybulten

5 Mayıs 2008; 17:38:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Türk Telekom müşterilerini çevreye duyarlı olmaya teşvik ediyor

E-faturaya geçen müşterilere

ayda 10 dakika ücretsiz konuşma

Türkiye''de ilk defa ''e-fatura" uygulamasını başlatan ve kağıtsız fatura sayesinde kağıt tasarrufu sağlamayı hedefleyen Türk Telekom, e-fatura için başvuran müşterilerine ayda 10 dakika ücretsiz konuşma hediyesi veriyor.

Türkiye''nin telekomünikasyon devi Türk Telekom, Maliye Bakanlığı''ndan aldığı onay ile Türkiye''de ilk defa elektronik fatura dönemini başlatmış ve 1 Şubat 2008 tarihi itibarıyla yapılan konuşmalara ilişkin her faturanın Türk Telekom''a ait nüshasını elektronik ortamda saklamaya başlamıştı.

Bu uygulamaya kadar her ay 2''şer nüsha basılan faturaların müşteri kopyalarını da elektronik ortama geçirmek ve daha fazla kağıt tasarrufu sağlayarak çevreye katkıda bulunmak isteyen Türk Telekom, müşterilerini kağıtsız fatura kullanmaya teşvik etmek için büyük bir kampanya başlattı. 2008 yılı içerisinde Türk Telekom''dan kağıt fatura yerine elektronik fatura almayı talep eden tüm müşteriler, başvurdukları ayı takip eden aydan itibaren 2008 yılı sonuna kadar her ay 10 dakika ücretsiz şehiriçi konuşma süresi kazanacak.

E-fatura uygulaması ile isteyen müşterilerin faturalarını elektronik olarak almaları ve aynı zamanda fatura tutarlarının ve son ödeme tarihlerinin her ay kendilerine SMS yoluyla bildirilmesi sağlanacak. Faturalarını e-fatura şeklinde almak isteyen müşterilerin 444 1 444''ü araması veya www.turktelekom.com.tr adresinden online başvuru yapması yeterli olacak.

imPsYcHo

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 21:52:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bıraksınlar çevreci ayaklarını, eğer biz gerçekten duyarlı olsaydık onlar şimdi bize iğrenç bir internet veremezlerdi.

Salağa yattım uyuya kaldım,ikincilere tövbeliydim.
Aslında kendi elimin kiriydim kendi lekemi çözemedim.
Aynalarınızın yansımaları gözlerimi kamaştırmakta.Aklım karmakarışıklaşmakta.
Şeytan en güzel sözleriyle sırnaşmakta.
Yaşlı çocuk telaşta,göçebe aşklarınızın hatıraları duvarlarda.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Basın Bültenleri >> Türk Telekom müşterilerini çevreye duyarlı olmaya teşvik ediyor Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Crysis DH Özel: Cevat Yerli il
Crysis DH Özel: Cevat Yerli ile Röportaj
MSI S300 dizüstü video inceleme
Dünyanin ilk 13.3 4 hoparlörlü dizüstü bilgisayari

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç