Bu sefer kapatma oldukça uzun sürdü. En uzun kapatma bu olsa gerek. Bu arada o kadar çok açılıp,kapatılıyor ki, bu en son hangi sebepten kapatıldı bilmiyorum bile.
İşin aslını öğrenene kadar ben de deli oluyordum bu kapatmalara,ama asıl amaç burada kafamızı kuma gömmek değil,Youtube'un en çok reytinge sahip olduğu ülkelerden biri olan Türkyie'ye ofis açmaması ve bunun yüzünden tüm bu işlemlerin Amerika üzerinden yapılması ve çok uzun sürmesi.Ve bunun yanında asıl nedeni de,Youtube'un Türkiye'de ofisi olmaması nedeniyle Türkiye'ye vergi vermemesi.İşte bu yüzden adamları yıldırmak için hukukçularımız gece gündüz demeden Atatürk'e hakaret eden video bularak sonunda Youtube'u yıldırdılar.Binali Yıldırım açıklama yaptı ya artık Youtube kapanmayacak diye,işte bunun da nedeni Youtube'un Türkiye'ye ofis açacak olması.Yoksa Atatürk'e hakaret bahaneydi.Devlet istemedikten sonra hangi hukukçu Youtube ile uğraşır sanıyorsunuz.
İki kapatma kararından biri kaldırılmış,diğerinin davası demek ki devam ediyor.Bu seferki esaslı oldu ama iyi oldu.Türkiye üzerinden dünyanın parasını kazanacaksın,ondan sonra vergisini vermeyeceksin.Asıl Youtube'a
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbruz -- 28 Mayıs 2008; 15:02:36 >
İşin aslını öğrenene kadar ben de deli oluyordum bu kapatmalara,ama asıl amaç burada kafamızı kuma gömmek değil,Youtube'un en çok reytinge sahip olduğu ülkelerden biri olan Türkyie'ye ofis açmaması ve bunun yüzünden tüm bu işlemlerin Amerika üzerinden yapılması ve çok uzun sürmesi.Ve bunun yanında asıl nedeni de,Youtube'un Türkiye'de ofisi olmaması nedeniyle Türkiye'ye vergi vermemesi.İşte bu yüzden adamları yıldırmak için hukukçularımız gece gündüz demeden Atatürk'e hakaret eden video bularak sonunda Youtube'u yıldırdılar.Binali Yıldırım açıklama yaptı ya artık Youtube kapanmayacak diye,işte bunun da nedeni Youtube'un Türkiye'ye ofis açacak olması.Yoksa Atatürk'e hakaret bahaneydi.Devlet istemedikten sonra hangi hukukçu Youtube ile uğraşır sanıyorsunuz.
İki kapatma kararından biri kaldırılmış,diğerinin davası demek ki devam ediyor.Bu seferki esaslı oldu ama iyi oldu.Türkiye üzerinden dünyanın parasını kazanacaksın,ondan sonra vergisini vermeyeceksin.Asıl Youtube'a
Ben de kaç gündür aynı şeyleri yazıyorum farklı konulara ama bazı insanlar işi siyasete döküyo. Türkiye bu konuda haklı olduğu halde adam AKP ye düşman diye Türkiye haksız diyo. Bence asıl böyle embesilce düşünenler kafasını kuma sokuyo.
"işin siyasete dökülen" kısmını siz yapıyorsunuz. Benim ağzımdan AKP diye bir kelime çıkıp çıkmadığını bir kontrol edin bakalım, aha bu adam akp'ye laf atıyo saldırın psikolojisinde olanlar sizlersiniz.
Ayrıca ben sözlerimi sadece bu hükümetin uygulaması diye söylemedim.
Kim olursa olsun böyle yasakçı bir zihniyet bana ters arkadaş.
"işin siyasete dökülen" kısmını siz yapıyorsunuz. Benim ağzımdan AKP diye bir kelime çıkıp çıkmadığını bir kontrol edin bakalım, aha bu adam akp'ye laf atıyo saldırın psikolojisinde olanlar sizlersiniz.
Ayrıca ben sözlerimi sadece bu hükümetin uygulaması diye söylemedim.
Kim olursa olsun böyle yasakçı bir zihniyet bana ters arkadaş.
Arkadaşım,üslubuna dikkat et,öyle hophop'lar falan,otobüs mü durduruyorsun sen? Ben niye kontrol ediyorum,AKP falan demedim,senin mesajını görmedim bile,önce sen kontrol et kimin ne yazdığını.Beni hedef almadıysan da çoğul eki kullanma,kime ne söyleceksen direkt olarak söyle.Tabi sen kontrol edememiş olabilirsin,baktın mesajımda hükümeti hedef alan yazı yok,dedin bu adam bizden değil,aklına geleni yazdın.Ağır olmayı önce kendin öğreneceksin ki başkalarına tembih edebilesin.
Bu devlet,bu ülke,senin benim onun hepimizin.Savcının işi gücü mü yok Youtube'dan başka,ama sen koca bir ülkeyi hiçe sayarsan,o koca siten de bir ay banlanır,ondan sonra tonla para kazandığının ülkenin istediklerini de paşa paşa yerine getirirsin,bundan ötesi yok.Bana da ters yasaklar,hatta şu anda bile Youtube'a dns ile de giremeyip sinir olmuş durumdayım,ama iş rayına girene kadar katlanırız diyorum.Mesele AKP,hükümet,savcı,mahkeme,zihniyet meselesi değil,zaten öyle olsa dinci bilinen AKP Atatürk'e hakaretle uğraşmazdı,AKP ile aynı dünya görüşünde olmayan savcılar da Youtube peşinden koşmazdı.Mesele devlet meselesi ve çözülene kadar da öyle kalır.
Arkadaşlar bu verdiğiniz siteden rahatlıkla youtube giriliyor.Nedenini merak ediyorum.Zira bazı arkadaşlar şifre değiştirmelerine rağmen gene de girilemediğini söylüyorlar.Yani bu site güvenlimi?
Girmeye giriyoruz da, yasak delen siteler aracılığıyla girince sayfadaki her işlev çalışmıyor. Yorum yazamıyorum, bana bırakılan yorumları onaylayamıyorum, puan veremiyorum, yeni upload yapamıyorum. Bunları yapabilen var mı?