Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: youtube kapanmış yine!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: youtube kapanmış yine!!! Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
LSG

27 Mayıs 2008; 17:22:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu sefer kapatma oldukça uzun sürdü. En uzun kapatma bu olsa gerek.
Bu arada o kadar çok açılıp,kapatılıyor ki, bu en son hangi sebepten kapatıldı bilmiyorum bile.

faithlesszombie

27 Mayıs 2008; 20:32:21 

yalamatube
powered by turk telekom

Anhalas
NemesisR3

27 Mayıs 2008; 20:55:13 

bu sefer çift dikiş attılar youtube a, 2 mahkeme kararı vardı

OsFe

27 Mayıs 2008; 22:38:17 

yazıklar olsun. bu rezalete nasıl sessiz kalınıyor anlamıyorum. sadece youtube değil yasaklanan bi çok site var.

howkee

28 Mayıs 2008; 0:18:46 

Kafamızı kuma gömdürtmekten ne zaman vaz geçecek bunlar...

Millet illegal paylaşım yapıyor, cezasını biz çekiyoruz var mı böyle birşey yaaaaaa.

Ewren

28 Mayıs 2008; 9:25:30 

quote:

Orjinalden alıntı: faithlesszombie

yalamatube
powered by turk telekom

Söz konusu VATAN ise, gerisi TEFERRUATTIR.
Elbruz

28 Mayıs 2008; 14:57:36 

İşin aslını öğrenene kadar ben de deli oluyordum bu kapatmalara,ama asıl amaç burada kafamızı kuma gömmek değil,Youtube'un en çok reytinge sahip olduğu ülkelerden biri olan Türkyie'ye ofis açmaması ve bunun yüzünden tüm bu işlemlerin Amerika üzerinden yapılması ve çok uzun sürmesi.Ve bunun yanında asıl nedeni de,Youtube'un Türkiye'de ofisi olmaması nedeniyle Türkiye'ye vergi vermemesi.İşte bu yüzden adamları yıldırmak için hukukçularımız gece gündüz demeden Atatürk'e hakaret eden video bularak sonunda Youtube'u yıldırdılar.Binali Yıldırım açıklama yaptı ya artık Youtube kapanmayacak diye,işte bunun da nedeni Youtube'un Türkiye'ye ofis açacak olması.Yoksa Atatürk'e hakaret bahaneydi.Devlet istemedikten sonra hangi hukukçu Youtube ile uğraşır sanıyorsunuz.

İki kapatma kararından biri kaldırılmış,diğerinin davası demek ki devam ediyor.Bu seferki esaslı oldu ama iyi oldu.Türkiye üzerinden dünyanın parasını kazanacaksın,ondan sonra vergisini vermeyeceksin.Asıl Youtube'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbruz -- 28 Mayıs 2008; 15:02:36 >

Ottomans1453

28 Mayıs 2008; 20:27:37 

quote:

Orjinalden alıntı: Elbruz

İşin aslını öğrenene kadar ben de deli oluyordum bu kapatmalara,ama asıl amaç burada kafamızı kuma gömmek değil,Youtube'un en çok reytinge sahip olduğu ülkelerden biri olan Türkyie'ye ofis açmaması ve bunun yüzünden tüm bu işlemlerin Amerika üzerinden yapılması ve çok uzun sürmesi.Ve bunun yanında asıl nedeni de,Youtube'un Türkiye'de ofisi olmaması nedeniyle Türkiye'ye vergi vermemesi.İşte bu yüzden adamları yıldırmak için hukukçularımız gece gündüz demeden Atatürk'e hakaret eden video bularak sonunda Youtube'u yıldırdılar.Binali Yıldırım açıklama yaptı ya artık Youtube kapanmayacak diye,işte bunun da nedeni Youtube'un Türkiye'ye ofis açacak olması.Yoksa Atatürk'e hakaret bahaneydi.Devlet istemedikten sonra hangi hukukçu Youtube ile uğraşır sanıyorsunuz.

İki kapatma kararından biri kaldırılmış,diğerinin davası demek ki devam ediyor.Bu seferki esaslı oldu ama iyi oldu.Türkiye üzerinden dünyanın parasını kazanacaksın,ondan sonra vergisini vermeyeceksin.Asıl Youtube'a

Ben de kaç gündür aynı şeyleri yazıyorum farklı konulara ama bazı insanlar işi siyasete döküyo. Türkiye bu konuda haklı olduğu halde adam AKP ye düşman diye Türkiye haksız diyo. Bence asıl böyle embesilce düşünenler kafasını kuma sokuyo.

Ya Ben Bizans'ı Alırım; Ya da Bizans Beni

Fatih Sultan Mehmed Han

howkee

28 Mayıs 2008; 23:28:07 

Hop hop hop

Konu başka yerlere gitmiş gibi duruyor...

Ağır olmakta fayda var.

"işin siyasete dökülen" kısmını siz yapıyorsunuz. Benim ağzımdan AKP diye bir kelime çıkıp çıkmadığını bir kontrol edin bakalım, aha bu adam akp'ye laf atıyo saldırın psikolojisinde olanlar sizlersiniz.

Ayrıca ben sözlerimi sadece bu hükümetin uygulaması diye söylemedim.

Kim olursa olsun böyle yasakçı bir zihniyet bana ters arkadaş.

BATYUS

28 Mayıs 2008; 23:31:18 

kotalıların düşmanııı youtube :D kapandı kotayı aşmıyorum hihihi
Ewren

28 Mayıs 2008; 23:50:18 

bi site vardı oradan giriyordu. neydi o site ?

Ewren

28 Mayıs 2008; 23:54:42 

tabi videoları acacak sekilde olması gerekli.

KoKoLeiTe

29 Mayıs 2008; 1:28:00 

www.k-tunnel.com

"Ordu Yok" Dediler ; "Kurulur" Dedi
"Para Yok" Dediler ; "Bulunur" Dedi
"Düşman Çok" Dediler ; "Yenilir" Dedi
Ve Hepsi Gerçekleşti... M.K.Atatürk
Elbruz

29 Mayıs 2008; 2:46:25 

quote:

Orjinalden alıntı: howkee

Hop hop hop

Konu başka yerlere gitmiş gibi duruyor...

Ağır olmakta fayda var.

"işin siyasete dökülen" kısmını siz yapıyorsunuz. Benim ağzımdan AKP diye bir kelime çıkıp çıkmadığını bir kontrol edin bakalım, aha bu adam akp'ye laf atıyo saldırın psikolojisinde olanlar sizlersiniz.

Ayrıca ben sözlerimi sadece bu hükümetin uygulaması diye söylemedim.

Kim olursa olsun böyle yasakçı bir zihniyet bana ters arkadaş.

Arkadaşım,üslubuna dikkat et,öyle hophop'lar falan,otobüs mü durduruyorsun sen? Ben niye kontrol ediyorum,AKP falan demedim,senin mesajını görmedim bile,önce sen kontrol et kimin ne yazdığını.Beni hedef almadıysan da çoğul eki kullanma,kime ne söyleceksen direkt olarak söyle.Tabi sen kontrol edememiş olabilirsin,baktın mesajımda hükümeti hedef alan yazı yok,dedin bu adam bizden değil,aklına geleni yazdın.Ağır olmayı önce kendin öğreneceksin ki başkalarına tembih edebilesin.

Bu devlet,bu ülke,senin benim onun hepimizin.Savcının işi gücü mü yok Youtube'dan başka,ama sen koca bir ülkeyi hiçe sayarsan,o koca siten de bir ay banlanır,ondan sonra tonla para kazandığının ülkenin istediklerini de paşa paşa yerine getirirsin,bundan ötesi yok.Bana da ters yasaklar,hatta şu anda bile Youtube'a dns ile de giremeyip sinir olmuş durumdayım,ama iş rayına girene kadar katlanırız diyorum.Mesele AKP,hükümet,savcı,mahkeme,zihniyet meselesi değil,zaten öyle olsa dinci bilinen AKP Atatürk'e hakaretle uğraşmazdı,AKP ile aynı dünya görüşünde olmayan savcılar da Youtube peşinden koşmazdı.Mesele devlet meselesi ve çözülene kadar da öyle kalır.

adizman

29 Mayıs 2008; 16:30:37 

aç kapayı eleştirdiniz şimdi tümden kapattılar işte :)
makine07

31 Mayıs 2008; 0:16:13 

Arkadaşlar bu verdiğiniz siteden rahatlıkla youtube giriliyor.Nedenini merak ediyorum.Zira bazı arkadaşlar şifre değiştirmelerine rağmen gene de girilemediğini söylüyorlar.Yani bu site güvenlimi?

bodrumlu2

31 Mayıs 2008; 13:16:54 

quote:

Orjinalden alıntı: adizman

aç kapayı eleştirdiniz şimdi tümden kapattılar işte :)

Bi daha kapanma olmasın diye yaptılar sanırım..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
selimtokgoz

31 Mayıs 2008; 13:48:41 

Girmeye giriyoruz da, yasak delen siteler aracılığıyla girince sayfadaki her işlev çalışmıyor. Yorum yazamıyorum, bana bırakılan yorumları onaylayamıyorum, puan veremiyorum, yeni upload yapamıyorum. Bunları yapabilen var mı?

http://www.otomatikvites.info
Otomatik şanzımanlar hakkında en geniş Türkçe bilgi.

zavalliankara.blogspot.com
Ankara'da ulaşım rezaleti.
Realknight

31 Mayıs 2008; 15:50:10