Basima ilginc bir sey geldi; aylardir kasada calisan anakart birden cok isinmaya basladi.degisik islemci taktim, odayi buz gibi ettim ama 40 derece kopru islemci acmaya basladi 50 de kapandi.anladik artik anakart temas ediyor bir sekilde kasa disinda deneyelim diye.sonuc asagidaki gibi.uygun yeri olanlar dusunebilir bence uzay kasa nete filan agirlikli giriyorlarsa.ses namina bir sey yok ve parcalarin hepsi ucuz.denemek icin boyle ama biraz daha ozenilip niye kurulmasin ki boyle?simdi ben bunun basindan kalkip tomarla para yatirdigim ama ne tam sogutabildigim ne de kamyon sesini kesebildigim aleti nasil kullanacam?bazen cok onem verdiginiz seylerin cok da onemli olmadigini anlarsiniz bu da oyle bir sey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .45 ACP -- 5 Mayıs 2008; 17:16:43 >
Korkunç tozlanması dışında hiç bişi olmaz birde üzerine bişi dökme koyma yeter. Biz zaten böyle test ediyoruz test merkezimize gelen ürünleri genelde ve rahatça kullanıyoruz ama dediğim gibi müthiş ötesi tozlanır ve tozlar benim zamanımda bir diskime mal olmuştu. Üzerini öyle bir toz kaplamış ki sıcaktan bozuldu alet.
Athlon 64 X2 BE-2400+, Asus M3A-H/HDMI, 2x1 GB DDR2-800 , LG L226WTQ, Ati HD4850 512Mb, SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Hp Photosmart 7150, HP Scanjet 3500C, Microsoft Wireless Multimedia Set, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Standart soğutucu