Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
A200 kasa için DVD-ROM değştirme...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> A200 kasa için DVD-ROM değştirme... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
edumlupinar

5 Mayıs 2008; 15:29:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar toshiba A200 kasa laptopların dvd romlarını nereden bulabiliriz? piyasada satılan standart notebook dvd romlar olmuyor herhalde. (şekli itibariyle)

edumlupinar

8 Mayıs 2008; 18:25:40 

arkadaşlar yok mu bi bilgisi olan?

edumlupinar

17 Mayıs 2008; 0:56:38 

arkadaşlar A-200 kasalardaki dvd-rom ların şekilleri bi garip bildiğiniz gibi. düz olsa hiç problem etmiycem. acaba aşağıdaki linkte olan ve cok beğendiğim rom'u alsam laptopuma takabilir miyim???

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=AD-7630A

edumlupinar

20 Mayıs 2008; 20:26:57 

arkadaşlar; toshibaların dvd-rom larında problem yaşayan birsürü insan var ve yakın zamanda bu insanlara yenileri de katılacak. çin malına 2500 tl veren kafamı taşlara... toshiba notebookların dvd-rom yuvalarının şekilleri standart (dikdörtgen) değil. bu durumda, piyasada satılan standart notebook dvd-writerlarıyla uyum sorunu yaşanıyor mu acaba?

bilen çıkar eninde sonunda. yada ben denerim, öğrenirim yazarım cevabını...

şunu da ekleyeyim, bu toshibalar toshiba değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edumlupinar -- 20 Mayıs 2008; 20:33:19 >

magneetic

20 Mayıs 2008; 23:05:45 

Merhaba arkadaşım.Ben de Toshiba A200-23U filan düşünüyordum.A200 serisi hakkında bilgilendirmen iyi oldu.Artık listemden çıkardım.Demek Dvd okuyucu bozulsa böyle piyasada zor bulunan bir ürün.Neyse.inşallah problemin çözülür.Kolay gelsin.

[TaRıK]

27 Mayıs 2008; 13:34:36 

a200 cihazdarın garanti süreleri bildiğim kadarıyla hala devam ediyor. yetkili servise göndermek yerine neden dvd sürcüyü arıyorsun. ???

edumlupinar

17 Haziran 2008; 4:04:23 

çünkü yine bozulucak. ayrıca almak istediğim sürücü dışa doğru açılmıyor. sabit yani. cdyi içine sürüyosun. bence daha sağlıklı bir sistem. (öle olmasa mac'lerde kullanılmazdı.) Birde eskişehir'de servisi yok. istanbul'da yada bursa'da var. onu götürüp getiriceğime netten yeni kullanışlı bi dvd-rom almak daha mantıklı geliyor. bide custom olayını seviyorum... ok?

edumlupinar

17 Haziran 2008; 4:06:37 

Bu arada hala bi cevap veren olmadı. romlar dökülmeye başlayınca sıkıntı anlaşılıcak...

edumlupinar

29 Haziran 2008; 18:38:37 

toshiba'yı kınıyorum. bu yapılan şey etik deil. bilgisayar parçalarını kullanıcı istediği gibi değiştirebilmeli. toshiba'dan hiç memnun kalmadım arkadaşlar. size de tavsiye etmiyorum.

Sabotaj1148

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Haziran 2008; 20:15:07 

Arkadaşım senin aradıgın şey acaba piyasada varmı? birde öyle düşün.. Kızaksız dvd-rom varsa bile a200 serisi için (şekil olarak) aynısından bulman çok zor.. Bir arkadaşında dediği gibi garantisi bitmemişse ver servise halletsinler, Veya ara toshiba servisini birde onlara sor.. Konuyla ilgili bilgim pek yok ancak hemşerim oldugun için ( bende eskisehirliyim ) aklıma gelenleri söylemek istedim..
ii forumlar..

edumlupinar

13 Temmuz 2008; 2:49:36 

arkadaşlar, konu üzerinde araştırma yapmaya devam ediyorum. bir dönüştürücü ile dvd-writerları (Nec DVD-RW AS-7630) A-200 kasa Toshiba'lara monte edebiliyormuşuz. bilgisi olan yoktur herhalde... herneyse. rom'u değiştirip sonucu yazıcam inşallah. bi faydamız olsun..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> A200 kasa için DVD-ROM değştirme... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / C3 Bilgisayar
Super Micro sunucu sistemleri hakkında geniş bir röportaj
Sapphire 8
Sapphire 8 dijital fotoğraf çerçevesi video inceleme

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç