Su sogutma pompalarının Su kabına Yaptıgı Ortalama basınc ne kdar (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma

bmurat07 -> Su sogutma pompalarının Su kabına Yaptıgı Ortalama basınc ne kdar (5 Mayıs 2008; 13:09:07)

Bu sorunun cvp ını sadece su sogutma kullananlar bılır sanrım o yuzden buraya yazdım evet su sogutma pompalarının su sogutma kaplarına yaptıgı basınç ortalama ne kdra ben kendım su kabı yapacamda o yuzden soruyorum cok acıl lazım sımdıden tesskkurler

@yKuN -> Cevap: Su sogutma pompalarının Su kabına Yaptıgı Ortalama basınc ne kdar (5 Mayıs 2008; 13:43:18)

ne gibi bir basınç yapabilir ki. Basınç derken kastın suyun yapacağı kuvvet mi yoksa pompanınmı?

bmurat07 -> Cevap: Su sogutma pompalarının Su kabına Yaptıgı Ortalama basınc ne kdar (5 Mayıs 2008; 13:46:13)

pompanın uyguladıgı basınç

DiabloXT -> Cevap: Su sogutma pompalarının Su kabına Yaptıgı Ortalama basınc ne kdar (5 Mayıs 2008; 15:30:33)

Pompa basınç yapmaz ki kaba niye yapsın hocam.[sm=icon_smile.gif]

@yKuN -> Cevap: Su sogutma pompalarının Su kabına Yaptıgı Ortalama basınc ne kdar (5 Mayıs 2008; 16:43:32)

"Ümüt" kardeşimizin de dediği gibi pompa kaba basınç yapmaz ki [:)] anca kapalı devre de çokta az olsa geri dönüş hortumunda debi yüksek ise ve kap küçük ise kısmen az da olsa bi basınç olur ki o karıncayı yerinden oynatmaz[8D]

DiabloXT -> Cevap: Su sogutma pompalarının Su kabına Yaptıgı Ortalama basınc ne kdar (5 Mayıs 2008; 16:57:20)

quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

"Ümüt" kardeşimizin de dediği gibi pompa kaba basınç yapmaz ki [:)] anca kapalı devre de çokta az olsa geri dönüş hortumunda debi yüksek ise ve kap küçük ise kısmen az da olsa bi basınç olur ki o karıncayı yerinden oynatmaz[8D]

Ümit kardeşin sevsin seni [sm=kiss.gif]

@yKuN -> Cevap: Su sogutma pompalarının Su kabına Yaptıgı Ortalama basınc ne kdar (5 Mayıs 2008; 17:09:05)

Ümit değil ÜMÜT[8D][8D]
quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

Ümit kardeşin sevsin seni [sm=kiss.gif]

bmurat07 -> Cevap: Su sogutma pompalarının Su kabına Yaptıgı Ortalama basınc ne kdar (5 Mayıs 2008; 17:09:18)

anladım teşşekkurler

jeofizikci -> Cevap: Su sogutma pompalarının Su kabına Yaptıgı Ortalama basınc ne kdar (5 Mayıs 2008; 18:16:04)

kapta eğer herhangi bir delik varsa ve dışarsıyla hava akışı sağlıyabiliyorsa hiç bir basın oluşmaz(suyun kendi kutlesinden oluşan basınç dışında). kapta delik yoksa yani tamamen kapalı sistemse basınç kapta bulunan hava miktarına bağlı olarak azalacaktır (nekadar hava o kadar az basınç). kap tamamen su ile dolu ise sıvıların basıncı aynen iletmesi ve sıkışamaması yüzünden kaptaki basınç diğer bileşenlerle aynı ve eşit olecak fakat bunun hesaplanması çok zor olacaktır.
tabi burada yukseklik farklarıda ek bir basınca sebeb olurlar. ama kasa içersindeki 30 santimlik bir yukseklikten oluşan basıncı naylon inceliğindeki bir şey bile zaptedebilir. onemsenmemesi gerekir

ilaki yanlışlarım var ama bu şekilde duşunmekteyim. duzeltilirse sevinirim.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.421875