Ürünü övenlerin mesaj sayýlarýna bakýn, genel er statüsündeki insanlar. Yani muhtemelen satýcýlar.
son derece doðru bir tesbit.. zaten bir süredir ne yazýk ki donaným haber forumu çakma anycool satýcýlarýnýn pazar yerine dönüþtü.. site yetkililerinin artýk bu duruma bir el atmalarý gerektiðini düþünüyorum. diðer arkadaþlarda bunlarýn yazdýklarýna kanýp çakma anycool alýyorlar hatta öyle ki "aman caným ne gerek var orjinal ürün almaya, çakmasý daha iyi" durumuna gelindi.. insanlar sanki ne dediklerinin farkýnda deðiller hiç orjinalle çakma bir olurmu yahu?? orjinal ürünü üreten firma bellidir, o firmanýn uluslararasý geçerliliði olan yeterlilik belgeleri vardýr, belli standartlara sahiptir, ürünler kalite kontrolden geçmektedir, orjinal imei no'larýna sahiptirler, telefonlar yasal yollardan ülkemize getirilmiþtir ve servis güvencesi vardýr. çakma telefonlarda bu özelliklerden hangisi var?? cevap hiçbiri..
bu arada arkadaþlar; hepsiburada.com 299 liraya day mobil satýyor 1 gb hafýza kartý+kargo herþey dahi bu fiyatýn içine tv'li cep telefonu düþünenler bence mutlaka bakmalýlar.. çakma alana kadar ayný paraya orjinal ürün alýn, klon imei sorunu yaþamayýn derim..
Dogru. Gerci maliyet nerdeyse 2 katina cikiyor ama en azindan ici rahat eder insanin. bende T828 HB.den siparis verdim. Kardesimde de Dolia yani T808 olan modeli var ve oldukcada memnun.
quote:
Orjinalden alıntı: Mr._Frodo
quote:
Orjinalden alıntı: bekarburak
Ürünü övenlerin mesaj sayılarına bakın, genel er statüsündeki insanlar. Yani muhtemelen satıcılar.
son derece doğru bir tesbit.. zaten bir süredir ne yazık ki donanım haber forumu çakma anycool satıcılarının pazar yerine dönüştü.. site yetkililerinin artık bu duruma bir el atmaları gerektiğini düşünüyorum. diğer arkadaşlarda bunların yazdıklarına kanıp çakma anycool alıyorlar hatta öyle ki "aman canım ne gerek var orjinal ürün almaya, çakması daha iyi" durumuna gelindi.. insanlar sanki ne dediklerinin farkında değiller hiç orjinalle çakma bir olurmu yahu?? orjinal ürünü üreten firma bellidir, o firmanın uluslararası geçerliliği olan yeterlilik belgeleri vardır, belli standartlara sahiptir, ürünler kalite kontrolden geçmektedir, orjinal imei no'larına sahiptirler, telefonlar yasal yollardan ülkemize getirilmiştir ve servis güvencesi vardır. çakma telefonlarda bu özelliklerden hangisi var?? cevap hiçbiri..
bu arada arkadaşlar; hepsiburada.com 299 liraya day mobil satıyor 1 gb hafıza kartı+kargo herşey dahi bu fiyatın içine tv'li cep telefonu düşünenler bence mutlaka bakmalılar.. çakma alana kadar aynı paraya orjinal ürün alın, klon imei sorunu yaşamayın derim..
arkadaş dediğin model nasıl ? bir fotosunu eklersen iyi olur ... ayrıca 828 den farklı tarafları neler birazda bilgi verirsen çok güzel olacak ... şimdiden teşekkür ...
quote:
Orjinalden alıntı: maybe22days
t828 in orjinal dediğimiz olanına baktım türkçesi okadar berbatki asla tavsiye etmiyorum. t838i aldım ve cok memnunum. sanırım bu anycool serilerindeki en iyi model 838i. anycool alacaklara bu modele bakmadan almamalarını öneririm.
tam olarak t828den farkı nedir bilemiyorum ama ikisinide inceledim ve t828in türkcesi hakketten kötü, kullanılacak gibi degil yani. anca ingilizce kullanırsınız. türkce olarak kullanırsanız gorenler baya dalga gecebilir diye dusunuyorum, hepsiburadadan alacaklar icin soyluyorum heralde onlar turkcesini duzeltip satıyolardır cunku bu sekilde kimse o kadar para vermez, ama garantisiz satan yerlerden alırsanız turkcesi berbat olarak gelecektir karsınıza.. t838i modelindede turkce olarak hatalar mevcut ama cok az ve rahatsız etmiyor. cunku yazılan kelimeler dogru yerlerde kullanılmıs ancak bi kac kelimenin bazı harfleri eksik. mesela "tamamlandı" yerine "tamalandı" gibi. beni rahatsız etmedi bu ufak tefek harf eksiklikleri. zaten çok az. telefonu dogubanktan 230 liraya satın aldım. tvden kayıt çok başarılı bi şekilde yapılabiliyor. kaydettim, pcye aktardım ve sorun yok. ses degistirme olayıda cok komik baya eglenceli anlar yasayabilirsiniz. bi kac arkadasımı ses degistiriciyi aktif yapıp aradım ve sonuc mukemmel =) 2 ayrı erkek sesi, 2 ayrı kadın sesi ve 1 cocuk sesi olmak üzere 5 degisik ses şekli var. 2 gb kart taktım 1700 mb mp3 yukledim ki buda 320 şarkı civarı ediyor, kasılma vs bi problem yok. fotograf kalitesi fena degil ancak 640x480 cekiyor. daha buyuk yok. ön kameraylada cekim yaptım oda hem kalite hem boyut bakımından aynı. ayrıca anycool serilerinden tipi en hoş olan bence 838i arkadaslar. mesela t818 modeli resmen hacı telefonu gibi. herkesin zevkleri farklıdır tabiki ama ben begenmedim şahsen. neyse dedigim odurki anycool serisinden alacaklar öncelikle bi t838i modelini incelemeden karar vermesinler. ayrıca telefonun bi kaç fotografını cektim.
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi maybe22days -- 17 Haziran 2008; 3:48:18 >
tv özelligini ortalama günde 40-60dk arası kullandıgım halde 2 gün gidiyor pili. bide yanında yedek pil oldugu icin pilleri degisimli olarak kullandıgınızda sarj suresi 4 güne kadar cıkıyor haliyle.
tv özelligini ortalama günde 40-60dk arası kullandıgım halde 2 gün gidiyor pili. bide yanında yedek pil oldugu icin pilleri degisimli olarak kullandıgınızda sarj suresi 4 güne kadar cıkıyor haliyle.
teşekkürler.. o zaman sana biraz soru sorayım umarım cevaplarsın, kayıt yapabiliyor dedin bu kesin sanırım. şimdi doğubankta garanti durumu nedir? arazısında ne yapacaksın? çift hattı denedinmi nasıl çalışıyor..
Bu anycool telefonlarından birini alacaktım ama yaklaşık 1 saattir tüm yorumları okuyorum, biri öyle diyor biri böyle diyor, yok çakmasıydı yok orjinaliydi yok üçgen tuşlusu. Anında soğudum bu markadan. Ciddi bir marka olsa böyle çakmaymış yok orjinalmiş muhabbetleri olmazdı.
Siz ciddi markaların böyle konularda tartışıldığını gördünüz mü ? Ciddi anlamda bir miktar daha fazla veririm ama tanınmış marka alırım. Hiç yoktan içim rahat eder. Aldığınız malı kullanırken ki gönül rahatlığı çok önemlidir.
Ürünü övenlerin mesaj sayılarına bakın, genel er statüsündeki insanlar. Yani muhtemelen satıcılar.
halt etmişsin sen !! er statüsünde olmam üründen anlamadığım anlamına gelmez...ayrıca satıcı falan da değilim...lafını bilerek seçsen iyi olur arkadaşım
teşekkürler.. o zaman sana biraz soru sorayım umarım cevaplarsın, kayıt yapabiliyor dedin bu kesin sanırım. şimdi doğubankta garanti durumu nedir? arazısında ne yapacaksın? çift hattı denedinmi nasıl çalışıyor..
aldıgım yere bozulursa ne olacak diye sordugumda üst katlarda anycool telefonları tamir ettirebilicegin yerler var artık dedi. sanırım cok fazla satıldıgı icin telefon tamircileri anycoolada el atmışlar=) çift hat sorunsuz kullanıyorum. sim1 turkcell sim2 avea canavar gibi valla.
Ya kimsede sormuyor bu telefonlar niye ezik gibi arkasında Ferrari'nin logosu olan Atı kullanmış diye.
Bu anycool telefonlarından birini alacaktım ama yaklaşık 1 saattir tüm yorumları okuyorum, biri öyle diyor biri böyle diyor, yok çakmasıydı yok orjinaliydi yok üçgen tuşlusu. Anında soğudum bu markadan. Ciddi bir marka olsa böyle çakmaymış yok orjinalmiş muhabbetleri olmazdı.
Siz ciddi markaların böyle konularda tartışıldığını gördünüz mü ? Ciddi anlamda bir miktar daha fazla veririm ama tanınmış marka alırım. Hiç yoktan içim rahat eder. Aldığınız malı kullanırken ki gönül rahatlığı çok önemlidir.
halt etmişsin sen !! er statüsünde olmam üründen anlamadığım anlamına gelmez...ayrıca satıcı falan da değilim...lafını bilerek seçsen iyi olur arkadaşım
Burda er statüsünde bir çok insan varken sadece senin üzerine alınıp cevap yazman sence neyi ifade ediyor ?
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi bekarburak -- 17 Haziran 2008; 23:54:07 >
aldıgım yere bozulursa ne olacak diye sordugumda üst katlarda anycool telefonları tamir ettirebilicegin yerler var artık dedi. sanırım cok fazla satıldıgı icin telefon tamircileri anycoolada el atmışlar=) çift hat sorunsuz kullanıyorum. sim1 turkcell sim2 avea canavar gibi valla.
tamamdır. sağolasın
bende arada mail attım doğubanka gelen cevap, sitede neler varsa onlar satılır şeklinde e sitede bu markada telefon hiç yok ? ilginç bir durum.
Burda er statüsünde bir çok insan varken sadece senin üzerine alınıp cevap yazman sence neyi ifade ediyor ?
lafını bilerek konussan daha iyi olur bence burda biz sadece telefon hakkında bilgi alıp bilgi veriyoruz içimizde satıcılar olabilir ama her o kadar da rütbesi er olanlara haksızlık yapmış oluyosun [bekarburak] ürünü öven kişilerde demekki bişey biliyolarda övüyolar bende bir t828 kullanıcısıyım vede cidden çok memnunum !!
ÖVMEYENLERİN BİR BİLDİĞİ YOKMU ACABA.....NEDEN KÖTÜLESİNLERKİ....KÖTÜLEYENLERE KIZALIM ÖVENLERE KIZMAYALIM YOK ÖYLE BİR ŞEY .BENCE BURADA İSTENİLEN ŞEY SATICILIK YAPILACAKSA DOĞRU BİLGİLERLE YAPILSIN ...YANLIŞ BİLGİLER VERİLMESİN...bekarburak ARKADAŞIMIZIN SÖYLEMEK İSTEDİĞİ KONU:ÇİN MALLARI PİYASAYA ÇIKTIĞI VE BURAYA GELDİĞİ ANLARDAN SONRA SIRF SATIŞ YAPMAK İÇİN ÜYE OLANLARA SEN NEDEN ALINDIN BİLMİYORUMbrujuwaist .SEVGİLER
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi ARIKAN -- 18 Haziran 2008; 16:10:32 >
HB.com'dan bende T828 aldim.Biraz pahali ancak en azindan garantili. Ozelliklerine gore gercekten baarili bir telefon. Tum fonksiyonlari problemsiz calisiyor. Ciddi markalarda da cok fazla problem yasayan var. Sonucta bu cihaz fiyatina gore cok basarili. Turkce problemi de yok.
quote:
Orjinalden alıntı: brujuwaist
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: erdemturan
quote:
Ya kimsede sormuyor bu telefonlar niye ezik gibi arkasında Ferrari'nin logosu olan Atı kullanmış diye.
lafını bilerek konussan daha iyi olur bence burda biz sadece telefon hakkında bilgi alıp bilgi veriyoruz içimizde satıcılar olabilir ama her o kadar da rütbesi er olanlara haksızlık yapmış oluyosun [bekarburak] ürünü öven kişilerde demekki bişey biliyolarda övüyolar bende bir t828 kullanıcısıyım vede cidden çok memnunum !!