Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ANYCOOL T828 TV'DEN KAYIT -ÇİFT HATLI -ÇİFT KAMERA-TV-RADYO

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cevap: ANYCOOL T828 TV'DEN KAYIT -ÇİFT HATLI -ÇİFT KAMERA-TV-RADYO Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
-Mctolga-

8 Haziran 2008; 2:03:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: sedat987

Arkadaşlar herkes farklı konuşuyor.t828 in orjinali hangisi yuvarlak maoslumu yoksa altıgen maoslumu? ikincisi tv den kayıt yapan varsa lütfen nasıl yapıldığını anlatsın ben bir haftadır kurcalıyorum bir türlü tv den kayıt yapamadım sadece görüntü alabiliyorsun.Ses deyiştirmeyide bir türlü bulamadım.

üçgen tuşlumu??

Katılım zamanı: 5 Mart 2004
mucofb54

8 Haziran 2008; 2:47:00 

bende alıcam iki-üç gün içinde T828 den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucofb54 -- 8 Haziran 2008; 2:45:30 >

sedat987

8 Haziran 2008; 15:32:12 

benimki yuvarlak tuşlu.

metinsen

8 Haziran 2008; 17:08:59 

yuvarlak olanı orjinal arkadaşlar.
geçengün telefoncuya gittim tahtakalede t828 de tv kaydı yok dedi bizle var biliyoduk ama yokmuş dedi radyodan kayıt varmış

The Soul Of BMW.
metinsen, Acer Aspire 5520G derneği üyesidir.

Acer ASPIRE 5520G : AMD Turion X2 TL-58 2.0 GHz 2048MB 667MHz 160GB 5400RPM 8MB Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10 (896 MB) Microsoft Windows XP Professional
Chucky_Horror

8 Haziran 2008; 19:53:43 

üçgen tuşluda kayıt var diyolar ama bende bilmiyorum.

Rahatsız Adamların Protestosu

metinsen

8 Haziran 2008; 23:49:18 

Telefoncu T819 da var dedi ama elinde yoktu telefondan yuvarlak tuşlu olan 828 vardı inceledim bana 818 daha kullanışlı geldi orta tuş pek kullanışlı deyil sanki 828 in

The Soul Of BMW.
metinsen, Acer Aspire 5520G derneği üyesidir.

Acer ASPIRE 5520G : AMD Turion X2 TL-58 2.0 GHz 2048MB 667MHz 160GB 5400RPM 8MB Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10 (896 MB) Microsoft Windows XP Professional
Mr._Frodo

9 Haziran 2008; 0:30:50 

http://anycooltr.com/index.php
gir bu siteye bak oradaki t828'e orjinal olanı budur.. bunun dışında gördüğün tüm t828'ler çakmadır..

quote:

Arkadaşlar herkes farklı konuşuyor.t828 in orjinali hangisi yuvarlak maoslumu yoksa altıgen maoslumu? ikincisi tv den kayıt yapan varsa lütfen nasıl yapıldığını anlatsın ben bir haftadır kurcalıyorum bir türlü tv den kayıt yapamadım sadece görüntü alabiliyorsun.Ses deyiştirmeyide bir türlü bulamadım.

Chucky_Horror

9 Haziran 2008; 0:31:42 

herkes telefonun dilinden şikayetci. koca forumda bu telefonu güncellemeyi yapabilen veya yapabileni tanıyan yokmu ya??

Rahatsız Adamların Protestosu

brujuwaist

9 Haziran 2008; 9:20:13 

bu telefon hakkında her kafadan bi ses çıkmaya başladı benim kullandığım üçgen tuşlu T828 modeli öbürünü piyasada görmedim tv kayıt özelliği yok diyosunuz ya tv kayıt özelliğide vardır tv yi açın yıldız tuşuna basıp tv küçülsün orda kırmızı nokta basın ona kayıt yapsın hatta videoyu kayıt yapmak istiyormusunuz diye bi yazı çıkıyor başka sormak istediğiniz bişey varsa dil sorunuda abartılcak kadar bişey yok mesela tamamlandı diyeceğine tamalandı bu ses değiştirme olayı ise menü ayarlar arama ayarı ses değişimleri ses modu ordan istedğinizi secin tamam diyip iş bitti sormak istedeğiniz bişey varsa elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım herkeze hayırlı günler

mucofb54

9 Haziran 2008; 14:32:54 

quote:

Orjinalden alıntı: brujuwaist

bu telefon hakkında her kafadan bi ses çıkmaya başladı benim kullandığım üçgen tuşlu T828 modeli öbürünü piyasada görmedim tv kayıt özelliği yok diyosunuz ya tv kayıt özelliğide vardır tv yi açın yıldız tuşuna basıp tv küçülsün orda kırmızı nokta basın ona kayıt yapsın hatta videoyu kayıt yapmak istiyormusunuz diye bi yazı çıkıyor başka sormak istediğiniz bişey varsa dil sorunuda abartılcak kadar bişey yok mesela tamamlandı diyeceğine tamalandı bu ses değiştirme olayı ise menü ayarlar arama ayarı ses değişimleri ses modu ordan istedğinizi secin tamam diyip iş bitti sormak istedeğiniz bişey varsa elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım herkeze hayırlı günler

ben teli almayı düşünüyorum sen ne dersin alıyım mı ?

brujuwaist

9 Haziran 2008; 17:27:06 

kendi fikrin bence memlün kalırsın çünkü ben memnunum tv sinden herşeyinden ama en kısık sesi bile baya bi çıkıyo

blue1972

9 Haziran 2008; 17:41:53 

hepsiburada.com'da satisa baslamislar. 14.06.2008 den itibaren stoklarda uyarisi var.

quote:

Orjinalden alıntı: Mr._Frodo

http://anycooltr.com/index.php
gir bu siteye bak oradaki t828'e orjinal olanı budur.. bunun dışında gördüğün tüm t828'ler çakmadır..

quote:

sedat987

9 Haziran 2008; 19:47:24 

quote:

Orjinalden alıntı: mucofb54

quote:

Orjinalden alıntı: brujuwaist

Kardeş sen ücgen maoslu teli anlattın bizim tel ise yuvarlak maoslu Tv den kayıt bu tellerde olmuyor

brujuwaist

9 Haziran 2008; 20:35:14 

onu bilemiyorum arkadaşım kusura bakma

kizilelma

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git