slm arkadaşlar. anycool modellerinden t818 hariç hepsini kullandım ama benim en çok hoşuma giden t838 oldu. menüsü ve özellikleri çok süper. t808 de iyidir.. tıklayın http://www.cepcanavari.tr.gg/
arkadaşlar öncelikle hayırlı günler çok güzel bir telefon ben aldım kullanıyorum televizyonu kamerası ses sistemi mükemmel ama yalnızca wap gprs ayarlarını yapamadım t828 imin bunun nasıl yapılacağını bilen varsa paylaşalım lütfen telefon orjinali de arkasında at kapağı olmayandır ve telefon siyah ve gümüş rengi mevcuttur bilgilerinize
arkadaşım güle güle kullan ..
yukarıdaki mesajların birisinde T 828 modelinde hafızaya alınabilen TV kanal sayısı 75 e çıkmış doğrumudur.. kullanan birisi olarak bunu söylersen memnun olurum.. yoksa hala 20 kanal mı ?
birde telefonda sıkıntı duyduğun bir yönü varmı..
ses olayı eski modellerde sorunlu idi..çok bağırıyordu sesiz e alma modu yoktu..
bunda nasıl..
yorumlarını beklerim..
arkadşım öncelikle teşekkür ederim telefonum hafıza kartı az olduğundan şu ana kadar en fazla 46 kanala çıktı telefonda sıkıntı duyduğum bi yan yok çok şükür sessiz titreşime alıyosun ama müzik tv dinlerken bile en düşük sesi bile baya bi çıkıyo çok iyi fotoğraf çekiyo televizyon kalitesi mükemmel tavsiye ederim
arkadaşlar anycol un daha önceki modellerinde resim sorunu vardı , arka plan yaparken ve açarken .Birde videoları çok kalitesiz gössteriyor diyo herkes.Bu model de de o sorunlar var mı?
wap/gprs ve mms ayarlari, radyo mesajları (hücre yayınları), wap siteleri T808 / T818 / T828 yazılımları mp4 ve klipler kullanım kılavuzları ve kredi kartına anycool telefon satışları her gün site güncelleniyor, sorulara msnden cevap veriliyor. Not: Orjinal Ayncool satışı Türkiyede mevcut olup TV modellerinde garanti 7 aydır. Çakma denilen piyasada rağbet gören modelde ise garanti 1 ay olup imei için 2 yıldır. Ayrıca Orjinal ile çakma arasındaki en büyük fark TV ve radyoda kayıt özelliğinin olmasıdır. Telefonu sesize almak isterseniz # tuşuna 2sn basmanız yeterlidir. Ayrıca orjinal ve çakmanın kasa yapısıda farklı olup çakma model daha şık durmaktadır. Orjinal olan model piyasada 600-700YTL arasıdır. Çakma model ise 240-350YTL arası satılmaktadır. Firmamızdan telefon alınması durumunda isteyen müşterilere 50YTL karşılığı 7 ay garanti verilmektedir. Bu garanti firmamıza özel olup Çinde bile verilmemektedir. http://site.mynet.com/anycooltr
arkadaşlar anycol un daha önceki modellerinde resim sorunu vardı , arka plan yaparken ve açarken .Birde videoları çok kalitesiz gössteriyor diyo herkes.Bu model de de o sorunlar var mı?
slm arkadaşlar bende bugün doğubanktan t 828 modelini 220 ytl den satın aldım.üçgen olanından.henüz tam olarak inceleyemadim.taze bilgileri olan varsa paylaşsın lütfen!