Arkadaşlar bi webcam beğendim fakat hepsiburada.com'da yorumları okuyunca vazgeçtim. Çoğu kişi webcam'lerin mikrafonlarından şikayetçi. Peki siz ne marka/model webcam tavsiye edersiniz?
Bu iki ürünün görünümü aynı fakat yorumlara bakılınca Premier hakkında daha olumlu yorum var. Ben bu webcam'lerin görünümünü beğendim ya sizin tavsiyenir?
Kadıköy'de Premier 20 YTL, Sirkeci'de Pirhana 25 YTL. Hafta sonu Mp4 aldım. Aldığım dükkanda Pirhana vardı satıcı Pirhana'nın Lensleri kalitelidir, diğer markalar gibi değildir verdiği görüntü vs. dedi... Bide yorumları okuyunca görüntü/ses aklım karıştı. Hafta sonu Mp4 aldım, webcam almadım. Ucuz bişey aslında ama sizin tavsiyeniz nedir?
Valla sana şöyle diyim ses en kaliteli de olsa benimki (120 ytlcik) msn de her türlü problem oluyor. eğer skype yi kullanırsan tek yankı yok en dandik kamerada olsa
İki sevmediğim tarafı var. 1- Ledli olması önemliymiş. Benim aldığım modelinde led yok. 2- LCD monitörlerin tepesine takılanlar daha kullanışlıymış. Şimdilik monitörüm tüplü CRT ama ileride LCD yapmaya çalışıcam.
webcam alacaksanız philips spc900nc alın arkadaşlar...masaüstünde, crt ve lcd monitörde rahatlıkla duruyor... görüntü yakalama hızı çoğu webcamlar de saniyede 30 kare iken bunda saniyede 90 kare ve en önemlisi sensörü cmos dil ccd... abartısız karanlık ortamda bile ışık yanıyomuş gibi görüntü veriyor...ışıklı webcamlar hem gözünüzü alıo hemde bu webcam kadar aydınlatamıo... alalı 2 hafta oldu verdiğim parayı fazlasıyla haketti...