Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
WebCam (Pc Kamera) Olarak Hangi Ürünü Tavsiye Edersiniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> WebCam (Pc Kamera) Olarak Hangi Ürünü Tavsiye Edersiniz? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
coderMX

5 Mayıs 2008; 1:06:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bi webcam beğendim fakat hepsiburada.com'da yorumları okuyunca vazgeçtim. Çoğu kişi webcam'lerin mikrafonlarından şikayetçi. Peki siz ne marka/model webcam tavsiye edersiniz?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1065&productid=bd48967#tablnk

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1065&productid=bd850100

Bu iki ürünün görünümü aynı fakat yorumlara bakılınca Premier hakkında daha olumlu yorum var. Ben bu webcam'lerin görünümünü beğendim ya sizin tavsiyenir?

Kadıköy'de Premier 20 YTL, Sirkeci'de Pirhana 25 YTL. Hafta sonu Mp4 aldım. Aldığım dükkanda Pirhana vardı satıcı Pirhana'nın Lensleri kalitelidir, diğer markalar gibi değildir verdiği görüntü vs. dedi... Bide yorumları okuyunca görüntü/ses aklım karıştı. Hafta sonu Mp4 aldım, webcam almadım. Ucuz bişey aslında ama sizin tavsiyeniz nedir?

----------------------------------------------------------------------------------------

Bugün internette buna rastladım güzel bi kameraya benziyor. Ne dersiniz?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1065&productid=bd48459#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 5 Mayıs 2008; 12:07:08 >
invisible

5 Mayıs 2008; 18:04:58 

Valla sana şöyle diyim ses en kaliteli de olsa benimki (120 ytlcik) msn de her türlü problem oluyor. eğer skype yi kullanırsan tek yankı yok en dandik kamerada olsa

!:)Yaşasın Kötülük ama Benim yaptığım KADARIYLA!:)
coderMX

13 Mayıs 2008; 23:59:37 

Arkadaşlar Kadıköy/İstanbul'dan 25 YTL'ye A4 635M webcam aldım.

Görüntü ve ses iletimi gayet başarılı yalnız LED'li olan bi modelini alsaymışım daha iyi olurmuş...

İki sevmediğim tarafı var.
1- Ledli olması önemliymiş. Benim aldığım modelinde led yok.
2- LCD monitörlerin tepesine takılanlar daha kullanışlıymış. Şimdilik monitörüm tüplü CRT ama ileride LCD yapmaya çalışıcam.

harunpal

31 Mayıs 2008; 17:30:54 

tavsıye ıcın gırmıstım ama almıssıngüle güle kullan.:) bende teknosadan 25 ytl ye creatıve ın kamerasını almıstım. aynı bu modele benzıyor.

ida
carloska

5 Haziran 2008; 15:19:20 

webcam alacaksanız philips spc900nc alın arkadaşlar...masaüstünde, crt ve lcd monitörde rahatlıkla duruyor...
görüntü yakalama hızı çoğu webcamlar de saniyede 30 kare iken bunda saniyede 90 kare ve en önemlisi sensörü cmos dil ccd... abartısız karanlık ortamda bile ışık yanıyomuş gibi görüntü veriyor...ışıklı webcamlar hem gözünüzü alıo hemde bu webcam kadar aydınlatamıo... alalı 2 hafta oldu verdiğim parayı fazlasıyla haketti...

fiyatına gelince... en ucuzun ucuzu olan yerde bile 105-100 ytl civarıyken teknosa gibi kazık bi yerde 82.9 ytl
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125270070&CS_Category=_SBA_664_1662_608_1597&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_WEBCAM664 ... nedenini sorduğumda stok fazlası olduğundan bahsettiler...

hepsiburada ya hiç bakmayın isterseniz orda 140 ytl... sadece ürünü alanların tavsiyelerini okumak için bakabilirsiniz...
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1065&productid=bd46300

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> WebCam (Pc Kamera) Olarak Hangi Ürünü Tavsiye Edersiniz? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Grand Theft Auto 4 video
Amerikan rüyasını yaşamak hiç bu kadar kanlı olmamıştı.
Gigabyte Odin GT Güç Kaynağı
Odin GT, 4 adet 8 pinli PCIe güç çıkışının bulunması, kaliteli işçiliği yanında piyasadaki rakiplerinde yer almayan bir çok üstün özelliği de içerisinde barındıran akıllı bir güç kaynağı.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar