Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
FEEL HURRICANE hakkında bilgi?(ses seviyesi)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> FEEL HURRICANE hakkında bilgi?(ses seviyesi) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gaggosenis

4 Mayıs 2008; 23:36:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar yarın http://www.gopcomputer.com/index.php?do=catalog/product&pid=988 bu kasayı sipariş vermeyi düşünüyorum ama sesi konusunda biraz terrüdütlüyüm kullanan arkadaşlar varsa sesi nasıldır acaba bilgi verebilirlermi kasa nın powerını kullanmıcam hıghpower 500w kullanıcam.teşkkrler..

wormhole

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 1:02:08 

http://forum.donanimhaber.com/m_23002228/tm.htm

buradaki msjıma bakıver arkadaşım...

"THEY OVERCAME THE IMPOSSIBLE BY DOING THE UNTHINKABLE" => ALIVE (1993)
wormhole

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 1:05:49 

yahu arkadaşım millete sesi hakkında bilgin yoksa niye tavsiye ediyorsun bu kasayı alma bu kasayı yazık parana

gaggosenis

5 Mayıs 2008; 10:58:08 

quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

yahu arkadaşım millete sesi hakkında bilgin yoksa niye tavsiye ediyorsun bu kasayı alma bu kasayı yazık parana

sesi hakkında bilgim var tam olarak kesin öğrenmek için sordum kasanın sadece powerından ses geldiğini biliyorum dğer fanlarında bi sorun oldugunu duymadım diğer konuya yazdıgın yorumu da okudum bişey sormak istiyorum sen bilgisayrcımısın yani satış felan mı yapıyosun yok milleti feel kasalardan uzak tutmaya çalışıyoruz demişsin yada bu kasayı kullanıp kendin test ettiğin için bu kadar eleştiride bulundun ?

wormhole

Sisteme Gözat

6 Mayıs 2008; 0:25:35 

arkadaşım forumda fazla bişey okumamışsın,bunu görende sana cevap falan yazmamış

feel kasaları kullanan,feel kasalarla ve psu larıyla problem yaşayanların yazdıkları sayesinde kimse mağdur olmasın diye insanlara daha iyi önerilerde bulunuyoruz (ev arkadaşımda kullanıyor ve yalnız psu değil bütün fanlar sesli)

paranı sokağa atma yazık...

Chryin

Sisteme Gözat

6 Mayıs 2008; 0:30:29 

Çok gereksiz bir kasa.

Nokia Nseries N95-2 8GB
Pentax K100D + SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6AL
ozar

Sisteme Gözat

6 Mayıs 2008; 4:09:26 

bir kaç senedir kullanıyorum, kendi psusuyla kullanmaz isen beklenildiği gibi sesli bir kasa değil, fakat sık sık temizlemek ve fanları yağlamak kaydıyla. bundan başka tek eksi yönü ışıkları istediğinde kapatamaman, geceleri pcyi açık bırakanlar için sıkıcı bir durum olabilir.

_K_O_S_O_V_A_L_I_

11 Mayıs 2008; 2:50:01 

Bende var kardeş.Geçen telefonla konuşurken arkadaş o rüzgar eser gibi ses nerden geliyo demişti.Gürültülü bi kasa.Ama soğutması çok güsel görünümüde tavsiye ederim yani..

MuRaT

11 Mayıs 2008; 12:41:06 

feel kasa hava akımı için uygun ama fanları için extra para harcamalısın çünki fanları çok iyi sayılmaz tabi ses kavramı kişiden kişiye değişiyor ama genel olarak feel kasadaki fanlar gece kafa ağrıtabilir

eğer biraz daha bütçeniz varsa http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=PC-007FB kesinlikle önerebilirim
yada http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?group=PSUSUZAL bu sayfadan bakabilirsiniz 160 ytl seviyelerinde lian li kasalar mevcut ...

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Ne olduğunu bilmek kadar , ne olmadığınıda bilmek gerek ... l
yenerbalcı

11 Mayıs 2008; 14:57:57 

Feel kasa çalıştığı zaman Kapı zilini bile zor duyarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 11 Mayıs 2008; 14:57:43 >

yener
mehmet328

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 15:06:24 

FEEL İN SADECE YAN KAPAK FANI AŞIRI SES YAPIYO GERİSİ İDARE EDER

Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var
fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı...
kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
jackylupino

12 Mayıs 2008; 1:42:51 

benim feel ses seviyesi normal de bir yerinden bazen bir ses geliyor dvd taraflarindan canımı sıkıyor. acıp baktim anlayamadm optik surucu kısmının isciligi cok kotu titresim yapabiliyor. kagıt parcası resmen ama fiyatina gore iyi alet.

E8200@3720+OczVendetta Kingston 2GB DDR2 800@930 Asus P5KC Samsung HD501LJ+2X WD750GB Seagate ST31000340AS 1TB MSI 3850 850/1850 Philips19" WIDE FE3L HurricaneII TAGAN II Force 800W
SeHZaDe64

12 Mayıs 2008; 20:36:28 

@yenerbalcı , yok artık deve diyorum:)) Kullanmamış birisi olsam acaba diyeceğim ama neyse.

Eüzü Besmele,Şeytanı Tekmele.
mehmet328

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 1:32:58 

wallaha uçmuşunuz yine mubarek motorlu testere

Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var
fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı...
kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> FEEL HURRICANE hakkında bilgi?(ses seviyesi) Sayfa: [1]
Buraya git: