Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS EEPC TÜRKİYEDE !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> Cevap: ASUS EEPC TÜRKİYEDE !!! Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yedirenk

4 Haziran 2008; 18:45:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

swordmaster hocam çok teşekkürler, eline sağlık, uğraşmış zahmet etmişsin.. hocam ben de alabilir miyim xp linkini..

İçinden bir kuş tut...

Şimdi onu bırak...
mfcoban

4 Haziran 2008; 18:52:59 

Bugün tekrar hızlısistem den aradılar beni. Beyaz pc 900 ün gümrükte kalmış olup gelecek olan ürünler arasında olmadığını söyledi. Boğaziçi distribütörüyle görüşmüş. Gümrükte bekleyen ürünlerin tamamı siyahmış. Diğer firmalara da siyah gelecekmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben beklemektense sanırım 710 modelini alacağım ya da siyah alacağım.

mfcoban
swordmaster

4 Haziran 2008; 21:16:21 

zaman içinde tecrübeler arttıkça dahada hızlı ve gelişmiş sürümlerini çıkartmaya çalışacağım. Eğer sizlerde birşeyler öğrenirseniz lütfen paylaşın. Hepinize iyi akşamlar.

http://www.****.com/HomeMain.cfm?RefID=swordmaster
slicer1

5 Haziran 2008; 10:20:25 

selam
xp linkini alabilir miyim teşekkürler

Bence 710 almayın sırf ekran büyüklüğü için 900 alınmalı

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
d69

5 Haziran 2008; 11:15:50 

dostum eline sağlık. ben de alabilir miyim linki?

swordmaster

5 Haziran 2008; 12:19:47 

gönderiyorum şimdi. bu arada göndermeyi unutursam lütfen pm olarak tekrar bildirin.

Chiko

5 Haziran 2008; 13:01:04 

arkadaşlar nerde kaldı bu asus 900 yaaaaaaa?valla insanın zevkini ksçırdılar

uğrunda ölmeye yeminliyiz BEŞİKTAŞ....
warhol

5 Haziran 2008; 14:02:48 

Bgn estore ile konuştum , gümrükte problem varmış...bu hafta içi çekiceklermiş...önümüzdeki hafta içi elimde olurmuş....
pazartesi aradığımdada en geç 4ünde elinizde olucak demişlerdi...

yok bnmde zevkim kaçmaya başladı....

d69

5 Haziran 2008; 14:13:18 

evet tadı kaçıyor işin... hafta içi dediği zaten bugün - yarın...

Simonsorcerer

5 Haziran 2008; 15:00:49 

Evet arkadaşlar 3 haziran bugün-yarın-haftaya derken bayağı can sıkıcı aşamaya geldi, şu an iptal edip siyahını HB'den almıyorsam tek sebebi %18 world indirimiyle almış olmam

bu arada dün demiştim ki; ürününüzü yarın kargolayacağız diyen hanımın ismini burdan söyleyeceğim . İsmi ebru idi, burdan bana "yarın ürününüz kargoda efendim" diye sıktığı için kendisine selamlarımı yolluyorum..

pazartesi günü de hareket görmezsem de salı günü siparişimi iptal ediyorum..

askerasker2

5 Haziran 2008; 17:47:07 

merhaba
Bende bu eee pc'den almayı düşünüyorum ancak bir kaç sorum var.Yanıtlarsanız sevinirim.

1) 701 4G modelini almayı düşünüyorum.Linux olarak gelecek tabiki.Ben buna nLite ile kendi kırptığım xp'yi yüklediğimde içinde driverları fln olmayacak.Tüm driverları çıkartmayı düşünüyorum.Flash diskler fln hariç.Kutusunda windows için driver cdleri geliyor mu?Yoksa internetten bulabilirmiyim.Bulabilirsem nlite ile içine koyarım hazır olur diye düşünüyorum.

2) Şu SSD harddiskler ne anlama geliyor.Bazı yerlerde 4 gb flash disk diye yazılmış.normal harddisk'ten farkı ne?

benim için en önemli sorun xp yüklediğimde driverların sorun çıkartıp çıkartmaması.birde güncelleme paketleri koymayı düşünmüyorum yer açısından.yanlızca sp2 var cdde.

eeeuser.com'da araştırdım ama bulamadım.Başka türkçe kaynakta yok internette sanırım.
Şimididen teşekkürler

delimavii67

5 Haziran 2008; 17:54:27 

kutudan xp driveri çıkıyor arkadaşım. 4 gb lik diskin digerlerinden farki mekanik olmamasıdır. ama ben cok dertliyim sadece 400 mb boş alanım kaldı. diğer tüm programları d ye yüklediğim halde.. bende 900 modeli var benim muzdarip oldugum konu ise bataryanın 1 saat ancak gitmesi, keşke 12 inç laptop alsaydım ben pil süresi uzun diye bunu tercih etmiştim...

serkan_sencan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Haziran 2008; 18:04:52 

arkadaşlar bu 900 modelinin sorunlu olduğu belirtiyo çoğu kişi.ve asus bundan dolayı üretimden kaldırıyomuş bunları.wireles 701 wireless ine göre daha az çekiyomuş.batarya sorunu zaten herkesin bildiği bir sorun.
çoğu arkadaşta bu sorunlardan behsettiğine göre vardır demekki bir dayanağı.

Saygılar...
notebookgentr

5 Haziran 2008; 18:28:48 

900 modelinin siparişini almayı durdurdu asus. Birkaç ay sonra 901 modeli çıkacağı için o da. digitimes.com dan bakabilirsiniz.

size kim söylediyse iyi sallamış.

Satılık Asus M51Sn oyun canavarı notebook
swordmaster

5 Haziran 2008; 18:49:57 

quote:

Orjinalden alıntı: askerasker2

merhaba
Bende bu eee pc'den almayı düşünüyorum ancak bir kaç sorum var.Yanıtlarsanız sevinirim.

1) 701 4G modelini almayı düşünüyorum.Linux olarak gelecek tabiki.Ben buna nLite ile kendi kırptığım xp'yi yüklediğimde içinde driverları fln olmayacak.Tüm driverları çıkartmayı düşünüyorum.Flash diskler fln hariç.Kutusunda windows için driver cdleri geliyor mu?Yoksa internetten bulabilirmiyim.Bulabilirsem nlite ile içine koyarım hazır olur diye düşünüyorum.

2) Şu SSD harddiskler ne anlama geliyor.Bazı yerlerde 4 gb flash disk diye yazılmış.normal harddisk'ten farkı ne?

benim için en önemli sorun xp yüklediğimde driverların sorun çıkartıp çıkartmaması.birde güncelleme paketleri koymayı düşünmüyorum yer açısından.yanlızca sp2 var cdde.

eeeuser.com'da araştırdım ama bulamadım.Başka türkçe kaynakta yok internette sanırım.
Şimididen teşekkürler

dostum tüm driverları kurulum cd sinden kaldırırsanız 900 modelinin yanında gelen driverlar tüm kurulumları gerçekleştiremiyor. Deneyimle sabittir. 2 tane bilgisayarım var 2 sininde driver cd leri eğer sürümden tüm sürücüler kaldırılmışsa tam olarak işe yaramıyor. Bunu en iyi eski donanım sayınızla ve yeni yöntemle yaptığınızda gözüken donanım sayılarıyla anlarsınız. büyük ihtimal eksik çıkacaktır sizdekide. Tabiki bunu karşılaştırma yapmazsanız farketmeyebilirsiniz. İllaki soru işareti yada ünlem vermez donanım olarak gözükmezse bunu anlayamazsınız.

swordmaster

5 Haziran 2008; 18:52:37 

quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

900 modelinin siparişini almayı durdurdu asus. Birkaç ay sonra 901 modeli çıkacağı için o da. digitimes.com dan bakabilirsiniz.

size kim söylediyse iyi sallamış.

bunu okuduğum iyi oldu bende 900 modelini alacaklardan biriydim. siyah yada beyaz ayırt etmeyecektim ama artık 1000 ve ilerisine bakıcam. Uyarınız için sağolun.

ckm