Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS EEPC TÜRKİYEDE !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> Cevap: ASUS EEPC TÜRKİYEDE !!! Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
entrapmen

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 16:21:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu 900 modelinin cok uzun zaman piyasada kalacagini zannetmiyorum. Bir parti satisi yapildiktan sonra satis durabilir. Hali hazirda 3 Haziranda 901 ve 1000 modelleri cikacak soylentileri var. Ustelik y.disinda saticilara yeni 900 verilmemeye baslanmis halde.

Bunda 901 modelinin daha ust fiyattan cikmasinin buyuk etken oldugunu dusunuyorum. 650 $ gibi fiyattan bahsediliyor ki bu EEE pc nin cikis amacinin tam tersi yonde bir sey. Ben 900 modelinden alacagim zaten, bana bluetooth pek gerekmiyor ustelik atom testlerini de gorduk. Bu haliyle 900 modeli bana yeter de artar bile :) Bir de Ingilteredeki gibi Asus kullanicilara pili degistirme sansi tanisa ya! 5500mAh lik bataryalar buraya gelir mi o bile degil. Peh.

The greatest thing you'll ever learn is just to love, and be loved in return. - Moulin Rouge
positroN

1 Haziran 2008; 5:04:18 

her şey iyi de ismi güzel değil.bugün bir kaç kişi o kelimeyi bir daha söyleme dedi
eeeee pc diye satıcıya sormaya çekinirsin nasıl bir şey bu bir de zyxel var meğerse o zayksel diye okunuyormuş
hele ingilizcesi daha kötü iiiiiipisi

service packs
patching tools of your system
making windows more horrible
serinkan

1 Haziran 2008; 10:14:24 

hepsibura'da stoklara girdi. darisi estore'a

AMD Athlon 64 x2 4000+ Brisbane, MSI K9N Ultra-2f, axle geforce 8800gt 512 mb, 2*1gb Kingston 667 mhz ram, 2*320 gb wd hdd, Coolermaster 534, Viewsonic 20" v2030 lcd monitör
electrogod

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Haziran 2008; 14:41:17 

ya arkadaşlar bu eee pc 900 deki işlemcinin hızı nedir? ben bir yerde 1.7 ghz olan 12g modelini gördüm. www.pricegrabber.com da

magicool

1 Haziran 2008; 15:10:31 

quote:

Orjinalden alıntı: electrogod

ya arkadaşlar bu eee pc 900 deki işlemcinin hızı nedir? ben bir yerde 1.7 ghz olan 12g modelini gördüm. www.pricegrabber.com da

pc 900 modeli 900 mhz lik celeron m işlemci kullanıyor ama tabi pilden tasaruf için 600 mhz indirilmiş olarak geliyor...1.7 yanlış yazılmıtır heralde veya 901 in 1.6 olan intel atom işlemcisi ilede karıştırılmış olabilir

swordmaster

1 Haziran 2008; 16:18:49 

Sonradan kendimiz 900 mhz yada 1 ghz e arttırabilirmiyiz. Öyle bir imkan varmıdır oc konusunda?

http://www.****.com/HomeMain.cfm?RefID=swordmaster
jeofizikci

1 Haziran 2008; 18:35:17 

quote:

Orjinalden alıntı: swordmaster

Sonradan kendimiz 900 mhz yada 1 ghz e arttırabilirmiyiz. Öyle bir imkan varmıdır oc konusunda?

evet çeşitli porlarla bu mumkun. 1100mhz in ustune çıkanlar var. tabi sıcaklıkta duşunulmeli
pro olarak setfsb ve eeectl gibi prolar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeofizikci -- 1 Haziran 2008; 18:40:49 >

| hp w2207h | logitech mx3200 | chieftec big tower | fsp bs2 500w | su soğutma |
|asus p5kc | e6750@3600Günlük | 2x512 kingston800@900 | sapphire1950gt@648/1460 | seagate 320+250 | samsung 16x dvd-rw sh-s203b |
swordmaster

1 Haziran 2008; 18:57:56 

Bu arada arkadaşlar eee pc için xp özelleştirme çalışmalarım hala devam ediyor. Birkaç tane sürüm hazırladım. Sonunda adından da anlaşılacağı gibi jet XP bitti. Kurulduğunda kapladığı alan driverlar ve winamp msn firefox gibi üçüncü parti yazılımlarla birlikte 1.403 gb yer kapladı. Açılırken çok hızlı. Yönetimde izin verirse upload edip linkleri burada paylaşacağım. Yada en iyisi bir arkadaş kurulum için gereken driverları versin onlarıda içine ekleyip cd hazırlayayım. Böylece kurduktan sonra driver derdi olmasın. Ben asusun sitesine baktım ama çok fazla driver var hepsinin kurulması gerektiğini zannetmiyorum fakat ayırtta edemedim.

magicool

1 Haziran 2008; 18:58:42 

quote:

evet programın adı yanlış hatırlamıyorsam eeeclock gibi birşeydi program 800-1000 mhz destek veriyordu sannırım,youtube da 1173 mhz kadar cıkanı gordum tabi ne kadar saglıklı olacagı tartışılır

jeofizikci

1 Haziran 2008; 20:52:29 

quote:

Bu arada arkadaşlar eee pc için xp özelleştirme çalışmalarım hala devam ediyor. Birkaç tane sürüm hazırladım. Sonunda adından da anlaşılacağı gibi jet XP bitti. Kurulduğunda kapladığı alan driverlar ve winamp msn firefox gibi üçüncü parti yazılımlarla birlikte 1.403 gb yer kapladı. Açılırken çok hızlı. Yönetimde izin verirse upload edip linkleri burada paylaşacağım. Yada en iyisi bir arkadaş kurulum için gereken driverları versin onlarıda içine ekleyip cd hazırlayayım. Böylece kurduktan sonra driver derdi olmasın. Ben asusun sitesine baktım ama çok fazla driver var hepsinin kurulması gerektiğini zannetmiyorum fakat ayırtta edemedim.

buyuk ihtimal yonetim izin vermez. zahmetli olacaktır ama nasıl yaptuğınızı anlatırsanız resimli olarak cok iyi bir kaynak olacaktır. yakında eeepc yaygınlaşacak ve herkes bu tarz bi rehber arayacaktır.

| hp w2207h | logitech mx3200 | chieftec big tower | fsp bs2 500w | su soğutma |
|asus p5kc | e6750@3600Günlük | 2x512 kingston800@900 | sapphire1950gt@648/1460 | seagate 320+250 | samsung 16x dvd-rw sh-s203b |
electrogod

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Haziran 2008; 1:24:15 

arkadaşlar ben ubuntu veya suse yüklemeyi düşünüyorum. 600 mhz e indirgenmiş eee pc suseyle nasıl bir performans verir fikri olan var mı?

swordmaster

2 Haziran 2008; 8:18:27 

quote:

Orjinalden alıntı: jeofizikci

quote:

buyuk ihtimal yonetim izin vermez. zahmetli olacaktır ama nasıl yaptuğınızı anlatırsanız resimli olarak cok iyi bir kaynak olacaktır. yakında eeepc yaygınlaşacak ve herkes bu tarz bi rehber arayacaktır.

bu güne kadar hiç resimli anlatım yapmadım. Düzgünce yapabileceğimi sanmıyorum.

painkiller004

2 Haziran 2008; 10:57:53 

Eee PC 701 XP Modelini kullanan birisi varsa pil omru ne kadar yazabilir mi?

SONY VAIO VGN-SZ660N/P CTO 4Gb Ram | Nokia N95 | Nokia 8800 | Samsung i8510 innov8 |
entrapmen

Sisteme Gözat

2 Haziran 2008; 12:51:01