Bu 900 modelinin cok uzun zaman piyasada kalacagini zannetmiyorum. Bir parti satisi yapildiktan sonra satis durabilir. Hali hazirda 3 Haziranda 901 ve 1000 modelleri cikacak soylentileri var. Ustelik y.disinda saticilara yeni 900 verilmemeye baslanmis halde.
Bunda 901 modelinin daha ust fiyattan cikmasinin buyuk etken oldugunu dusunuyorum. 650 $ gibi fiyattan bahsediliyor ki bu EEE pc nin cikis amacinin tam tersi yonde bir sey. Ben 900 modelinden alacagim zaten, bana bluetooth pek gerekmiyor ustelik atom testlerini de gorduk. Bu haliyle 900 modeli bana yeter de artar bile :) Bir de Ingilteredeki gibi Asus kullanicilara pili degistirme sansi tanisa ya! 5500mAh lik bataryalar buraya gelir mi o bile degil. Peh.
her şey iyi de ismi güzel değil.bugün bir kaç kişi o kelimeyi bir daha söyleme dedi eeeee pc diye satıcıya sormaya çekinirsin nasıl bir şey bu bir de zyxel var meğerse o zayksel diye okunuyormuş hele ingilizcesi daha kötü iiiiiipisi
pc 900 modeli 900 mhz lik celeron m işlemci kullanıyor ama tabi pilden tasaruf için 600 mhz indirilmiş olarak geliyor...1.7 yanlış yazılmıtır heralde veya 901 in 1.6 olan intel atom işlemcisi ilede karıştırılmış olabilir
Bu arada arkadaşlar eee pc için xp özelleştirme çalışmalarım hala devam ediyor. Birkaç tane sürüm hazırladım. Sonunda adından da anlaşılacağı gibi jet XP bitti. Kurulduğunda kapladığı alan driverlar ve winamp msn firefox gibi üçüncü parti yazılımlarla birlikte 1.403 gb yer kapladı. Açılırken çok hızlı. Yönetimde izin verirse upload edip linkleri burada paylaşacağım. Yada en iyisi bir arkadaş kurulum için gereken driverları versin onlarıda içine ekleyip cd hazırlayayım. Böylece kurduktan sonra driver derdi olmasın. Ben asusun sitesine baktım ama çok fazla driver var hepsinin kurulması gerektiğini zannetmiyorum fakat ayırtta edemedim.
Sonradan kendimiz 900 mhz yada 1 ghz e arttırabilirmiyiz. Öyle bir imkan varmıdır oc konusunda?
evet programın adı yanlış hatırlamıyorsam eeeclock gibi birşeydi program 800-1000 mhz destek veriyordu sannırım,youtube da 1173 mhz kadar cıkanı gordum tabi ne kadar saglıklı olacagı tartışılır
Bu arada arkadaşlar eee pc için xp özelleştirme çalışmalarım hala devam ediyor. Birkaç tane sürüm hazırladım. Sonunda adından da anlaşılacağı gibi jet XP bitti. Kurulduğunda kapladığı alan driverlar ve winamp msn firefox gibi üçüncü parti yazılımlarla birlikte 1.403 gb yer kapladı. Açılırken çok hızlı. Yönetimde izin verirse upload edip linkleri burada paylaşacağım. Yada en iyisi bir arkadaş kurulum için gereken driverları versin onlarıda içine ekleyip cd hazırlayayım. Böylece kurduktan sonra driver derdi olmasın. Ben asusun sitesine baktım ama çok fazla driver var hepsinin kurulması gerektiğini zannetmiyorum fakat ayırtta edemedim.
buyuk ihtimal yonetim izin vermez. zahmetli olacaktır ama nasıl yaptuğınızı anlatırsanız resimli olarak cok iyi bir kaynak olacaktır. yakında eeepc yaygınlaşacak ve herkes bu tarz bi rehber arayacaktır.
buyuk ihtimal yonetim izin vermez. zahmetli olacaktır ama nasıl yaptuğınızı anlatırsanız resimli olarak cok iyi bir kaynak olacaktır. yakında eeepc yaygınlaşacak ve herkes bu tarz bi rehber arayacaktır.
bu güne kadar hiç resimli anlatım yapmadım. Düzgünce yapabileceğimi sanmıyorum.