@noqturno genel performansı mevcut bilgisayarından daha iyi.parça parça düşünürsek ekran kartı, ram ve hdd olarak çok daha iyi.işlemci ise hemen hemen amd ile aynı performansı verir diye düşünüyorum. 19" monitörünle kullanırsın bir sorun olmaz
Arkadaşlar bir soru da ben sorayım. çok güncel bir pc kullanıcısı değilim. 3 senelik bir makinam var, aldığım gibi duruyo. sadece monitör değiştirdim. öğretmenim. oyun falan oynamam. işte film, mp3, office, internet. bazende eğlencesine photoshop... evdeki makinam amd athlon 1.8, 256mb ram, 80gb hdd, 64mb geforce mx440 bişey. Şimdi... eğer asus EEE pc900 ü yani bunu alırsam bana eski makinamdan daha iyi performans verir mi? ve evde kullanırken 19" samsung monitörümü kullanabilirmiyim?
eğer kolayca yanımda taşıyım.kablolu veya kablosuz internete işte,cafede giriyim,film,mp3 gibi işlemler için pc 900 gayet iyi bir seçim olucaktır ama almadan önce showroom'da parmaklarnız klavyeye büyük geliyor mu diye bir bakın yinede.
19'' monitörüne VGA çıkışından bağlıyabilirsiniz.
PC: AMD 3700+ SAN DIEGO 1152 KB @GIGABYTE K8NF-9 / SAPPHIRE ATI RADEON x1650 PRO /2x1GB TWİNMOS cl2.5/320GB 16MB SEAGATE BARRACUDA/SAMSUNG 932b+/Thermaltake Purepower 420W>>>AOPEN ES55-C CambridgE SoundworkS FPS2000 Ekipman:Nokia N78<>Sony MDREX85LP@iriver T60<>Leica 28MM O.I.S.@Panasonic LUMIX TZ4K+Sandisk 4GB SDHC Card Class 6 hitokiri battousai
MERHABA HERKESE BEN 24 MAYISTA TEKNOSADAN ALDIM SIRF RENGI ICIN PEMBE LINUX MODELINI ALDIM MSNDE OYUNLARI COK SEVIYORUM ALDIKTAN SONRA HATIRLADIM XP OLURS O OYUNLARIN OLACAGINI DEĞİŞTİRMEK ISTEDIM AMA KUTUYU ACIP KURULUM YAPTIGIM ICIN 541 YTLYE ALDIGIM URUN FAZLADAN BAYA PARA ODICEKTIM VE XP MODELINDE OFFICE OLMADIGINI ÖGRENDIM SATICI DEĞİŞTİRMEYIN PAHALIYA GELIR ICINE XP YUKLETIN AMA GARNTISI GIDER DEDIM BUGU XP MSN SKYPE OFFICE VIRUS PROGRAMI FLN YUKLETTIM AMA KALAN HAFIZAM SADECE 261 MB:( EGER DEĞİŞTİRSEYDIM USTUNE PARA VERIP SANIRIM YINE XP AMA 4GB BIR BILGISYARIM OLACAKTI VE O DA BANA YETERDI COK MUTSUZUM:((
arkadaşlar ben 900 modeli alacağım beyaz ve linux olacak ,size 4 farklı site söyleyeceğim sizce hangisinden alınır? en ucuz birkaç kredi kartına %5 indirim yapan ucuz teklif diye bir site ama oradan hiç alışveriş yapmadım yapan var mı lütfen bana yardımcı olsun. ucuzteklif ve hepsiburada 3-4 haziran diyor stok tarihini ama mavibilgisayar ve exa 28 mayıs diyor. sizce hangisi doğrudur ve ya hepsi doğru mu söylüyor? link aşağıda bir inceler misiniz lütfen. bugün sipariş vermek istiyorum.
arkadaşlar ben 900 modeli alacağım beyaz ve linux olacak ,size 4 farklı site söyleyeceğim sizce hangisinden alınır? en ucuz birkaç kredi kartına %5 indirim yapan ucuz teklif diye bir site ama oradan hiç alışveriş yapmadım yapan var mı lütfen bana yardımcı olsun. ucuzteklif ve hepsiburada 3-4 haziran diyor stok tarihini ama mavibilgisayar ve exa 28 mayıs diyor. sizce hangisi doğrudur ve ya hepsi doğru mu söylüyor? link aşağıda bir inceler misiniz lütfen. bugün sipariş vermek istiyorum.
Bende hepsiburadadan almayı planlıyordum fakat 28 mayıs ta getirecek olması nedeniyle hızlısistem' in sitesinden aldım. Bugün bana attıkları maile göre onlada 3 haziranda getirecekmiş. Hızlı sistemden almamın sebebi daha önceden burdaki mağazasından çokca alışveriş yapmış olmamdandır ve garanti konusunda hiçbir sorun yaşamadım. Umarım sitede burdaki mağaza kadar iyidir. 3 hazianı bekliyorum.
sanırım bir yanlış içerisinde hepsi. çünkü 701 modeli ile 900 modelini ayn tarih diyor bazı siteler ama 900 modeli bazı sitelerde 1 hafta daha sonra stoklara girecek deniyor. bence de doğru olan 900 modelinin 3-4 hazirandan itibaren dağıtılacak olmasıdır. incehesap.com'dan alışveriş yapan arkadaş oldu mu hiç? bu site hepsiburada'dan 40 ytl falan daha ucuza geliyor. oradan almayı düşünüyorum. tavsiye eden ve ya sakın yaklaşma diyeniniz var mı hiç arkadaşlar. teşekkür ederim cevap yazan yazmayan herkese.