Şimdi Ara

MİGROS'ta Fujitsu Siemens Amilo La 1703 Amd Turion X2 Laptop 799 YTL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros reklamı olmasın ama bugün Manisa'dan geçerken 3M Migrosa uğradım,

Fujitsu Siemens Amilo La 1703 Amd Turion X2 Çift çekirdekli Laptop sadece 799 YTL bence çok iyi fiyat,
    Görünümü güzel ve çok sade , siyah , oldukça da ince.
    Sanırım diğer Migroslarda da vardır ! Bir inceleyin mutlaka.Çok hesaplı başka şeyler de var,
    Mesela 4GB Flash bellekler 25 YTL

Fujitsu Siemens Özellikler :

15.4",Turion64 X2 TL50, 1GB Memory,160GB HDD, VIA Shorme 9HC DX9 128MB shared Linux

Ses : ENTEGRE SES
    Ekran Kartı Bellek Kapasitesi : PAYLAŞIMLI 128 MB
    Ekran Tipi : LCD
    İşletim Sistemi : LINUX 2.2
    Satıcıya Bağlı Grnt.Süresi(ay) : 24
    Satış Garanti Süresi (ay) : 24
    Ses Bağlantıları : SPDIF
    Ses Bağlantıları : LINE-IN
    İşlemci Modeli : TL-50
    Standart Sistem Belleği (MB) : 1.024
    Sistem belleği türü : DDR II
    Sabit Disk Devir Hızı (rpm) : 5.400
    Cpu Ailesi : AMD TURION 64
    Dogal Ekran Cozunurlugu : 1280X800
    Net Agırlık Aralıgı KG : 2,5 - 3
    Tasınabilir Bilgisayar Türü : NOTEBOOK
    Model Ailesi : AMILO
    Optik sürücü tipi : DAHILI DVD MULTI DRIVE
    WLAN/Wi-Fi : VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBağatur -- 4 Mayıs 2008; 23:07:36 >

• .

MİGROS'ta Fujitsu Siemens Amilo La 1703 Amd Turion X2 Laptop 799 YTL !
  • valla fs 2-3 yıl önceki teknosada sattığı amilo faciasından sonra kolay kolay bel doğrultamaz

en azından ben para vermem şahsen artık fs ye
  • Bi de VIA Chipsetliymiş
  • Yine de fena değil, Cep telefonu fiyatı bile değil...
  • hee alında görün ondan sonra servis rezaletlerini fs nin

notebook bölümünü şöyle bi okuyun orası size yetecektir..
  • realdeki notebook sanki daha donanımlı gibi bence ona bakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI DELL XPS 15 9550
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Realdeki Notebook'un fiyatı ?? Markası ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBağatur -- 5 Mayıs 2008; 1:41:35 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22963619/tm.htm

BENQ A52-N20 NOTEBOOK

Intel Pentium CoreDuo 2130 1.86 GHZ.
    Vista Home Basic
    120 GB 5400 rpm SATA Sabit dİSK
    1 GB DDR 2 RAM 667 MHZ
    1MB L2 Cache Bellek
    15.4 WXGA ultra parlak geniş ekran-16 ms.
    ATI Radeon x200 maks. 256 MB EKRAN KARTI
    eTHERNET/kABLOSUZ
    DVD YAZICI 8X SUPER MULTİ Drive
    2.5 kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Mayıs 2008; 2:11:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

valla fs 2-3 yıl önceki teknosada sattığı amilo faciasından sonra kolay kolay bel doğrultamaz

en azından ben para vermem şahsen artık fs ye

tamamen katılıyorum, üstüne para verseler bile alınmaz, 2 gün çalışıyo 30 gün serviste, 4 kere bozulmuştu benmki......
    ne hikmetse 5.kez bozulmadı değişim için....
  • adamlar ayarlıo 4 den fazla bozulmasın die...hiç bozulmasın die uğraşmıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deli_yek

adamlar ayarlıo 4 den fazla bozulmasın die...hiç bozulmasın die uğraşmıyo...

• Çok ayıp...Böyle ürünler FS e hiç yakışmıyor...Ucuzluk da bahane değil..

Linux işletim sistemi
    AMD TL-50
    Chrome ...bilmemne..ekran kartı....

BENQ nun Real de 777 ytl ye satılan ürünü...Bunun gibi 10 tane eder.!!!!!!!
  • f-s ye para yatıracağına internet kafeye git daha iyi bence, daha az yorgunluk ve stress yapar.
  • Savulun savulunnnnnnnn teker teker gelin yyyyyeeeeeaaaaaahhhhhh

• Fujitsu Siemens servisleri cihazın asla bozulmayacağına dair şartlanmışlardır. Bir hata varsa sizindir, kullanıcı hatasıdır. Hasta eder ayar ederler adamı, cihazı beklerken hayattan soğursunuz, aman diyim.
  • Ben 5-6 ay önce aldım FS dizüstü... 799 YTL'ye.. Çift çekirdek (T2130 - 1.87 ghz) + 160 gb hdd + 2024 mb ram, çatır çatır çalışıyo valla.. Çok da memnunum.. Oyun için değil, net ve iş için almıştım. İşimi de fazlasıyla görüyo..
  • Beyler biraz da kendinizi suçlayın, genelde kullanıcı hataları da cihaza zarar verir unutmayın
    Herşeyi cihazdan çıkarmayı adet haline getirmişiz bir kere...Koskoca markayı iki paralık ettiniz ,
    gören de diyecek çok berbat bir uzakdoğu markası abartmayın bence.
    İşyerinde var benim saat gibi çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 6 Mayıs 2008; 23:38:39 >
  • acil bir laptop almam lazımdı, bütçe kısıtlı, fiyatıda uygun olunca 3 ay kadar önce fujitsu simen amilo 1307'i aldım. aslında fiyata göre baya memnun edici bir ürün. neyse geçenlerde baya sağlam bir darbe ile ekran parçalandı yanlız makine başka monitörde çalışıyor yani baya sağlam bir makine, antalyada ikamet ediyorum ve servisi yok. 2 haftadır yaptıramadım alet öylece duruyor. burda bir kaç bilgisayarcıya sordum servisi çok paraya yapar dediler., biz internetten yurtdışından getirtip yaparız dediler ve kendileri 300 $ + kdv istediler. 800 ytl ye mal ettiğimiz laptop 400 küsür milyona tamir olacak. şimdi size bir kaç sorum var.

1-sizce bu parayı verip yaptırmalımıyım, değer mi?
    2- yoksa 2. elini bulup alayım mı? (en azından elimde ekranı kırık çalışan bir loptop olur yedek parça namına ram'ini falan kullanırım. v.s.).
  • quote:

Orjinalden alıntı: barishak

acil bir laptop almam lazımdı, bütçe kısıtlı, fiyatıda uygun olunca 3 ay kadar önce fujitsu simen amilo 1307'i aldım. aslında fiyata göre baya memnun edici bir ürün. neyse geçenlerde baya sağlam bir darbe ile ekran parçalandı yanlız makine başka monitörde çalışıyor yani baya sağlam bir makine, antalyada ikamet ediyorum ve servisi yok. 2 haftadır yaptıramadım alet öylece duruyor. burda bir kaç bilgisayarcıya sordum servisi çok paraya yapar dediler., biz internetten yurtdışından getirtip yaparız dediler ve kendileri 300 $ + kdv istediler. 800 ytl ye mal ettiğimiz laptop 400 küsür milyona tamir olacak. şimdi size bir kaç sorum var.

1-sizce bu parayı verip yaptırmalımıyım, değer mi?
    2- yoksa 2. elini bulup alayım mı? (en azından elimde ekranı kırık çalışan bir loptop olur yedek parça namına ram'ini falan kullanırım. v.s.).

tamir ettirmeyin bence yenisini alın
    bu halde satılıp yedek parça amaçlı kulanılsın derim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.