Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dolankartuş iyi mi kullanan var mı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> dolankartuş iyi mi kullanan var mı? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
murtuk

4 Mayıs 2008; 22:08:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Nette dolaşırken doldurulabilen kartuşla ilgili bir site buldum : http://www.dolankartus.com/
Oldukça hesaplı gibi duruyo orjinal mürekkeplere kıyaslarsak, fakat açıkcası alırsam elimde patlamasından korkuyorum.
DH halkına sorarım, kullananlar var mıdır memnun mudurlar? Printer'ım HP C5180 bu arada 363 kod nolu mürekkepten kullanıyor.
Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler.

Pentium D 930 - Golden Orb II Fan - Feel Hurricane I - Palit Geforce 7600 GT - Asus P5LD2 - Corsair 2x512 MB+Kingston 2x1GB 667 MHz - Samsung 250 GB SATA II NCQ - LC power 420 Watt
joe_black

5 Mayıs 2008; 3:03:43 

Kolay doldurulabilen kartuşlardan gittigidiyordan "polimer" nickli (DHdeki nicki cescesor) arkadaşdan aldım. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Mürekkep olarak cescesor HP Vivera mürekkeplerden tavsiye ederim. Orjinal kartuşlarla aldığım fotoğraflardan daha canlı renkler veriyor. Fotoğraf bastırmak çok uygun maliyete düşüyor. Forumda zaten kullanan birçok arkadaş var. Ben de onların tavsiyesi üzerine almıştım.

Bu arada 5180 de orjinal kartuş bitmek üzere uyarı verdiğinde mutlaka kartuşu değiştir. Sonra mürekkep sistemi hava yapıyor. Ben de bu şekilde oldu. Servis 5180 yerine 6280 gönderdi. 5180 ler biraz hassas bir yazıcı dikkatli kullanmak lazım.

Cescesor la irtibata geç o sana daha detaylı bilgi verecektir. Yazıcı konusunda oldukça bilgi birikimine sahip birisi. Sorularını cevapsız bırakmaz.

Toshiba A200 1VL
Logitech MX Revolution
Fuji 6500fd
musyun

6 Mayıs 2008; 16:57:23 

Bnde aldım yen fakat ben bir bilenden aldım
Cercesor mu alsaydım acaba
bundan sonra cercesor deneyebilirim.Fiyatlara da bakıyım bi...

N82
CX300 Silver
cescesor

6 Mayıs 2008; 17:25:00 

Eminim "Bir Bilen" nickli arkadaşın da mürekkepleri güzeldir. Forumda olumsuz bir yorum bulamazsınız.

Kartuş Dolum ve Çözüm Ürünleri
fashionmann

6 Mayıs 2008; 21:54:07 

Ben aldım Dün tam deniğemedim aslında denedimdee olumsuz!!! neden mi çıktıda boşluklar olıyoz kafa demizledim belki 10-15 kere VE HALA TEMZILIYORUM!!! ilk seferki gibi değil sadece mavide sorun kaldı sayılır.ama dün FULL yaptığım kartuşlarım bugun bir baktımki BOMBOŞ acaba kafa temizleme yaptırdığım içinmi bitti???? Mavide tam püskürtse tam anlamı ile cevap vericam size ama :( daha veremiyorum

makhan

6 Mayıs 2008; 22:30:15 

HP 350 ve 351 dolan kartuş varmıydı acaba daha önce sormuşmuydum.

erkannhl

7 Mayıs 2008; 0:28:07 

quote:

Orjinalden alıntı: fashionmann

Ben aldım Dün tam deniğemedim aslında denedimdee olumsuz!!! neden mi çıktıda boşluklar olıyoz kafa demizledim belki 10-15 kere VE HALA TEMZILIYORUM!!! ilk seferki gibi değil sadece mavide sorun kaldı sayılır.ama dün FULL yaptığım kartuşlarım bugun bir baktımki BOMBOŞ acaba kafa temizleme yaptırdığım içinmi bitti???? Mavide tam püskürtse tam anlamı ile cevap vericam size ama :( daha veremiyorum

aman arkadaşım sakın çok fazla kafa temizleme yapma yoksa servise götürmek zorunda kalırsın yazıcı atık mürekkep deposu doldu uyarısı verdimi malesef servis istiyor bendeki epson marka ve şuanki programlarla resetlenemiyor serviste benden 60 ytl istiyor bu epson yazıcılarının hafızasında tutuyor nekadar kafa temizleme yaptığını ben mürekkep yazıcının içine akmasındiye y<azıcının arkasında ayriyetten hortumla şişenin içine akıyordu yani yazıcının içene akmadığı halde yazıcı atık mürekkep deposu doldu sen sen ol bukadar kafa temizleme yapma yazıcın bide epson ise

oeste

7 Mayıs 2008; 3:10:56 

tonerler kaça doluyo

Amar es tiempo perdido, si no se es correspondido
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> dolankartuş iyi mi kullanan var mı? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ADATA Vitesta Extreme DDR21066
ADATAnin hiz asirtma potansiyeli yuksek ddr2 bellekleri
ATI CrossfireX, nVidia SLI
Crossfire mı yoksa SLI mı daha iyi hızlandırma sağlıyor?erformanslı?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar