mail atıp sormak lazım adamlara ..çek-nakit-her ne kabul ederler diye sormak lazım pay pall mı ne oda olur.. yani bu abd den mal getirmiş olan olsada sorsak..bende alacağım bir adet..parayı kenara koydum.. yani prodedür ne bilmek lazım.. yani burda sr10 u 1/5 '' sensor var dün sordum satıcı 2 milyar 850 ytl dedi -nakit sıkı pazarlık yaptım adamla el sıkıştık 2800 e zor düşürdüm peşinde ..dedim bir deneme çekimi yapayım sonra karar vereyim adam tarih saaat değişir dedi. bende almam dedim. sazanmıyım kardeşim dedim çıktım mağazadan ben adama makinanın özelliğini soruyorum adam durmadan hangi kredi karlarıınız var diye sorup durdu. ay sonunda hatunla papaz olan sanki kendisi şuna 6 buna 10 buna 12 buna 24 ... katla katla ....... 24 olunca makina 3200 ytl yi solladı .. Bu firma çok sağlam diye duydum az bekle araştırIyorum.. ben alacağım burdan parayı kaptırırsak atlar gider yakasına yapışırım adamın TÜM ÜRÜNELRDE NEW markası var... yani kanunen refurbish yada used satarsa abd de çok büyük suç teşkil eder..orda internetten satış çok sıkı-denetima altında - yamuk yapmak zor yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 5 Mayıs 2008; 1:14:23 >
dostum bunlar kesin NTSC dir.ayrıca gönderme olayınde gümrüğe de takılcak ve vergi ödyceksn bunu unutma.DHL - TNT farketmez gümrüğe taklcak..benm kaynco pazar USA ya gdcek ama bu NTSC olayı cok canımı skyor sanrm almycam.PAL system de heryerde yok .amazon com da bile sınırlı sayıda var.kaldı ki hala SONY cx7 ve Canon HF 10 veya HF100 arasnda kara veriemedm yorum inceleme okuya okuya delrmş durumdayım..vimeo.com da ki görntülerde fikir vermyr. npcagımı şaşrdm
PAL sistem satan bir site buldum panasonica dostum fiyatlarda fena değil.sony cx7 = 670$ burada bilysn yaklasık 1500 $..yarı yarıya fyatlar.sitede dğer camcorder lar da var hem de PAL..
site güvenirliği olayı bunda da var..USA da yamuk cok zor..
dostum bunlar kesin NTSC dir.ayrıca gönderme olayınde gümrüğe de takılcak ve vergi ödyceksn bunu unutma.DHL - TNT farketmez gümrüğe taklcak..benm kaynco pazar USA ya gdcek ama bu NTSC olayı cok canımı skyor sanrm almycam.PAL system de heryerde yok .amazon com da bile sınırlı sayıda var.kaldı ki hala SONY cx7 ve Canon HF 10 veya HF100 arasnda kara veriemedm yorum inceleme okuya okuya delrmş durumdayım..vimeo.com da ki görntülerde fikir vermyr. npcagımı şaşrdm
picture wiewer dedinmi gümrüğe takılmaz ... o kısım en basiti..banka işleri karışık ..para transferi/banka işleri ..biliyormusun bu tür işlemleri nasıl yapacağımızı???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 5 Mayıs 2008; 15:28:57 >
bu arada HF100 DE 419$..Bir araştırayım siteyi..güvenilir site gibi..2 adet sipariş verelim istersen..ben pek anlamam bu işlerden
siteden alıntı:
Why Shop Here?
We are dedicated to bringing you the best selection of quality photo, video, and electronic products at the most competitive prices available.
USA Warranty
All new products purchased on Sonic Cameras.com are supplied with USA warranties.
No Sales Tax
Sales Tax Free* Shopping! Find out more
Low Prices Guarantee
Our low price guarantee assures you that you are getting a competitive, low price.
Satisfaction Guarantee
Our goal is to make sure you receive the best value of every purchase you make at our site. We want to be your number one choice for cameras and photographic products.
Privacy Guaranteed
We realize that customers are concerned about how the information they provide on-line will be used. We are committed to protecting your privacy and will use the information we collect about you to process your order and provide a more personalized shopping experience. We do not sell or rent our list of customers to anyone, without their permission. Find out more
100% Safe and Secure
The Safe Shopping Guarantee protects you while you shop at our site, so that you never have to worry about credit card safety. When shopping with us online, you can shop with confidence. Find out more
Close Window
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 5 Mayıs 2008; 17:09:01 >
yok ben NTSC isini hala sindremedm sen istysan sipars ver ama ben gumrukcumlede konstm.takimamasi imkansz gibi.. kaldi ki adamlar sana gonderirken fatuta kesecek ve ne gonderdyse onu yazacak faturaya..yani senin dedgn gibi ibare yazamaz YAZMAZLARDA eger TNT yada DHL de tandgn varsa onlarla konus garanti al.bazilari memurlarla arasi iyi o zaman gecirebilir,,obut turlu yaptgn havale ile kalrsn gumruge takldimi ayni paray gelr sana vergisi gumrkcusu ordinosu vsvs
benm netten sipars vermeme zaten gerek yok haftaya kayinco gdyo ona aldririm ama kararsz..NTSC olayinda//vede SONY - CANON secimnde..
Aman arkadaşlar dikkat edin.. Ufak bi araştırma yaptım.. Kendim ingilizce öğretmeniyim ve geçen hafta kendime bi adet hdr sr10 aldım Türkiyeden 1450 ytl ye.. Sakın bu siteye aldanmayın.. Bakın size bi link vereyim.. Yorumların %99 u bu sitenin scam yani sahtekar olduğunu yazıyor.. Tek tek tercüme etmeye gerek yok zaten yazanların hepsi scamm diye yazmış yani aman paranızı kaptırmayın sevgili arkadaşlar..
hamza öğretmenim; bilgi için cok tşk.ler valla kimseye güven olmaz.panasonica arkadaş iyi okusun ben zaten siteden almycktm USA ya gden var.alırsa sadece amazon.com dan alınır bu tür şeyler bence..bu kadar uçuk fiyat farkı olması garip zaten..
panasonica dostum illa alym NTSC de olur dyosan bir arkadaş kutusnda HF100 satyr.2 tane almş bir tanesini satyr.ilgilenrsen sahibinden.com sitesinde ilanı var satmadysa eğer..canon HF100 dye arat bulrsn.florya daymş kendisi.ben konştm alcaktm ama NTSC dynce vazgeçtm..ilgilenen varsa satılmadysa ilana baksn. şu sitede harbi sont CX7 ve HF100 kullnaıcısı bulamdm gitti
Fiyatlar gercek uygun FAKAT eğer bilmediğiniz bir sitede fiyatlar cok uygunsa bence biraz dikkatli aliş-veriş yapin.Mesela burdaki fiyatlari amazon.comla falan karsilastirin.Bilinen sitelerin fiyatlarina gore cok cok,sasilacak derecede ucuzza bence sallayin.Yani pincire giderken bulgurdan olmayin (oylemiydi bu laf )
Birde siz yurtdısından buraya ürünü kargolatcaksiniz ve fiyat yüksek oldugundan gümrüge takilicak.siz gümrüge almaya gittiginizde sizden vergi alicaklar.Bunuda hesaba katin.yani kargo parasi arti gümrük derken fiyat yükseliyorsa bence risk almayin.Ama bir arkadasiniz ,dostunuz varsa gidip gelen size getirebilcek ,bence hiç ntsc ,pal düsünmeden alin. Cünki artik dvd olayi cok az kaldi..Yani kameralar ya HDDye kaydediyor yada SDHCye. Siz cektiginiz videolari genelde bilgisayardan izliceğinizden hic bir sorun olmuyacak.ayrica Full HD cektiniz videoyuda gidip dandik tüplü bir tvde seyretmek zaten anlamsiz olur.Yeni bir televizyonunuz varsada zaten büyük ihtimal sorun olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 6 Mayıs 2008; 22:16:29 >
Aman arkadaşlar dikkat edin.. Ufak bi araştırma yaptım.. Kendim ingilizce öğretmeniyim ve geçen hafta kendime bi adet hdr sr10 aldım Türkiyeden 1450 ytl ye.. Sakın bu siteye aldanmayın.. Bakın size bi link vereyim.. Yorumların %99 u bu sitenin scam yani sahtekar olduğunu yazıyor.. Tek tek tercüme etmeye gerek yok zaten yazanların hepsi scamm diye yazmış yani aman paranızı kaptırmayın sevgili arkadaşlar..