Lan ağındaki bilgisayarların sesini kısma ve internette ne yaptıklarından haberdar olmak için ne yapmam gerekli..(tabi diğer bilgisayar kullanıcılarının bundan haberi olmamalı.) öğrenciyim ve ev arkadasşlarım ne yazıkkı cok yuksek ses ile müzik dinliyorlar bi nevi bunun one geçmek için istiyorum ... yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar ...
Dostum ağ üzerinden bahsettiğin şeyleri şu andaki bilgi donamımı söyle bir yokladıktan sonra diyorumki böyle birşy mümkün değil. Sadece karşı tarafın paylaşım açması dahilinde paylaşım üzerine data alışverişşinde bulunabilirsin...Baklım diğer arkadaşlar neler yazacaklar
Kardeş Bu işi çaktırmadan yapman bencede olanaksız gibi ama gözgöregöre yaparım dersen wnc tarzı yazılımlarla olabilir.. Veya Direk git hoperlörünün böğrüne Tornovidayı sok
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
bu gidişle sanırım tornavida olayını düşüneceğim... ppfff sınavlarda başladı....
bilgisayarda hiçbie şey imkansız değildir , ağını takip edebilirsin network sniffer yöntemleriyle karşı tarafın bilgisayarına hiçbirşey yüklemeden hangi IP numaralı bilgisayardan hangi işlemlerin gerçekleştiğini görebilirsin, internette aratırsan bununla ilgili çok kaynak var.
Moskova’daki o herife, Kalinin midir? Stalin’midir, ne Allah’ın belâsı ise, o herife söyleyin, biz Türkler asırlarca Rusya’nın göbeğinde rakı içmiş milletiz! Gerekirse gene içmesini biliriz!
dameware programı işime yaradı kullanımıda basit..