offf valla hocam telaşlandırıyo gibi algılama da benim anakartta oc ile yük altında olsa bile 40 dereceyi geçmiyo kuzey köprüsü yapabileceğin tek şey var fanla soğutma
anakartın ısısı çok yüksek bi yerlerde sorun var olabilir kuzey köprüsüne elini değmen lazım yani işlemci ile hemen hemen yaklaşık ısıda olması lazım donma sorunu bundan olabilir
Anakart ısınmasının bır cok sebebı olabılır psu akımı dengeleyemıyordur fazla yada dusuk akım gelıyordur ısınır. uzerıne monte edilmis bilesenelerden biri stabil degildir ısınır. kasanın hava akısı normal degıldır ısınır.(tabı bukadar ısınmaması lazım) Bence var olan kasa fanlarını ıncele 2 taneyse bırı hava alsın dıgerı tahlıye etsın. powerı kontrol et sorunlumu nasıl. Prızlerıde bile kontrol etmlısın.
Çözüldü.... abiler sorun k:köprüsünün ısınması değil imiş. Isınıyor... o ayrı.... ama donma sebebi "chenzi.exe" diye bilinen bir adet virüs imiş.
Bilgisayarı satıyorum. sabah bakıyorum herif virüs bulaştarmış ağa. bıktım yaa... Sadece kendi pc sine de değil. Tüm ağa bulaştırmış. Rezalet bir virüs....
format attım düzeldi. Ama o gene bulaştırmıştır..benim pc me bile girdi..
1 saattir bir kitlenme görülmüyor. linkteki antivirüsü indirip tarattırın. buluyor pislikleri ve siliyor..
inmesi bira uzun sürüyor ama olsun..... herkese tavsiye ediyorum. tüm antivirüsleri kaldırın bir işe yaramıyor bundan başka. Çince ama işinizi görüyor..