Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cep Telefonu ve Silinmiş Mesajlar ??? yardım edermisiniz ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cep Telefonu ve Silinmiş Mesajlar ??? yardım edermisiniz ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
glos7777

4 Mayıs 2008; 18:26:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar , çok önemli bi konu benım için yardımlarınızı beklıyorum lütfen ...

kız arkadaşımla , aramıza girmeye calısan , çöplüğünde öten horozlar , yüzünden bir kaç olay yaşadım , ver hasıl , konusmayacak görüşmeyeceksınız diye uyardılar , sorasında biz caktırmadan kız arkadasımla mesajlasıyoduk , gelen mesajları okuduktan sonra siliyodum cagrıları da öle , herhangi bi iz bırakmıyodum telde vs. Bunlar 2 gün sonra süphe gereği kontol amaclı benı cagırdılar telefonuma baktılar , telefonum SAMSUNG D900 ve Telsim HAT , bi ayar felan yaptılar bişeler yazdılar , mesaj attıgım son 15 kişi nin listesini cıkardılar , ve dogal olarak kız arkadasımın numarasıda vardı listede ?

bunu nasıl yaptılar acaba bileniniz varmı ? samsung telefonlaramı özel bu ayar yoksa telsim hatlaramı , nasıl böyle bişey yaptılar acaba ? mesajları sildiğim halde son 15 listesini buldular ? yardım edin lütfen ?

ayrıca , son olarak , telefonlarınızı izlemeye aldık felan dediler, böyle bişey olablirmi acaba ? nasıl izlemeye alabılırler ? gizli numaradan cagrıları , veya atılan mesajları felan izliyebilirlermi ? bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı beklıyorum !!!

GLaDiaToR ' groNocq0

samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 0:27:49 

arkadaşım korkma izleme gibi bir şey yok mesaj yazınca göder seçeneğinde d 900 lerde ve genel samsunglarda son ileticileri gösteren seçenek var o listeden bakmışlar ancak format atarak kurtulabilirisn o listeden format kodu imzamda önemli kodlarda

quote:

Orjinalden alıntı: glos7777

merhaba arkadaşlar , çok önemli bi konu benım için yardımlarınızı beklıyorum lütfen ...

kız arkadaşımla , aramıza girmeye calısan , çöplüğünde öten horozlar , yüzünden bir kaç olay yaşadım , ver hasıl , konusmayacak görüşmeyeceksınız diye uyardılar , sorasında biz caktırmadan kız arkadasımla mesajlasıyoduk , gelen mesajları okuduktan sonra siliyodum cagrıları da öle , herhangi bi iz bırakmıyodum telde vs. Bunlar 2 gün sonra süphe gereği kontol amaclı benı cagırdılar telefonuma baktılar , telefonum SAMSUNG D900 ve Telsim HAT , bi ayar felan yaptılar bişeler yazdılar , mesaj attıgım son 15 kişi nin listesini cıkardılar , ve dogal olarak kız arkadasımın numarasıda vardı listede ?

bunu nasıl yaptılar acaba bileniniz varmı ? samsung telefonlaramı özel bu ayar yoksa telsim hatlaramı , nasıl böyle bişey yaptılar acaba ? mesajları sildiğim halde son 15 listesini buldular ? yardım edin lütfen ?

ayrıca , son olarak , telefonlarınızı izlemeye aldık felan dediler, böyle bişey olablirmi acaba ? nasıl izlemeye alabılırler ? gizli numaradan cagrıları , veya atılan mesajları felan izliyebilirlermi ? bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı beklıyorum !!!

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA

**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
''SE BÜTÜN MODELLERİN YAZILIM SORUNLARI VE YÜKLEMELERİ RESİMLİ ANLATIMI ''.
TIKLA
glos7777

5 Mayıs 2008; 5:58:28 

faruk kardeş saol Allah razı Olsun , içim rahatladı biraz , msn varmı ya , aklıma takılan birkaç şey var sormak istiyorum yardımcı olurmusun ?

GLaDiaToR ' groNocq0

glos7777

5 Mayıs 2008; 6:02:22 

glos7777@hotmail.com benım msn eklersen çok memnun olurum

GLaDiaToR ' groNocq0

glos7777

5 Mayıs 2008; 14:43:45 

ekledinmi faruk ?

GLaDiaToR ' groNocq0

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 21:47:20 

quote:

Orjinalden alıntı: glos7777

faruk kardeş saol Allah razı Olsun , içim rahatladı biraz , msn varmı ya , aklıma takılan birkaç şey var sormak istiyorum yardımcı olurmusun ?

önemli değil arkadaşım ekledim

TIKLA

**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
TIKLA

TIKLA
TIKLA
KABRESIĞMAZ
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

8 Mayıs 2008; 22:44:25 

arkadaşlar gerçekten böyle bişey varmı? yani kod girerek son atılan mesajları görebiliyormuyuz? eğer varsa bizimlede paylaşırsanız güzel olur..
farukkk

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2008; 13:00:16 

quote:

Orjinalden alıntı: KABRESIĞMAZ

arkadaşlar gerçekten böyle bişey varmı? yani kod girerek son atılan mesajları görebiliyormuyuz? eğer varsa bizimlede paylaşırsanız güzel olur..

böyle bir şey yok arkadaşım sadece son çekilen mesajların telefon numaralarını görebiliyoruz

mesaj yaz gönder alıcı ekle son alıcıları seçersen göndderdiğiniz eski numaraları görebilirsiniz

TIKLA

TIKLA

TIKLA
TIKLA
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cep Telefonu ve Silinmiş Mesajlar ??? yardım edermisiniz ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte HD4870 video inceleme
Daha güçlü, daha hızlı, daha ucuz!
Alone in the Dark 5 video
Nivyorku karanlık güçlerin elinden kurtardığın hızlı bir maceraya hazır mısın?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar