Megapiksel değeri daha çok baskılarda rol oynamaktadır. Bunun dışında W810i, sınıfına göre oldukça başarılı bir cihazdır. Tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 4 Mayıs 2008; 18:31:39 >
DH SATRANÇ KULÜBÜ FOTOKRITIK PORTFOLYO|DEVIANTART GALLERY SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB|DOMINO'S PİZZA SEVENLER KULÜBÜ NIKON COOLPIX L10 & 2 GB SD & NIKON ACTION 10X50 CF & CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & CANON EF-S 18-55MM F/3.5-5.6 LENS & LOWEPRO SLINGSHOT 200 AW & 2 GB CF & CANON EF 50MM F/1.8 LENS (YAKINDA) & CANON EF-S 60MM F/2.8 USM MACRO LENS (YAKINDA) & CANON EF 70-200 F/4 L USM LENS (YAKINDA) & PETRIX SL-3138 TRIPOD & SONY ERICSSON K750i & SONY ERICSSON K790i & NOKIA N91 8 GB & SANDISK 4 GB MEMORY STICK MICRO & SONY 2 GB MEMORY STICK PRO DUO & SONY ERICSSON MXE-60 XENON FLASH & SONY ERICSSON HPM-70 & SONY ERICSSON HPM-62 & CREATIVE EP-630
MUJİM™
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 5 günü kaldı.
4 Mayıs 2008; 18:58:12
Megapixel değeri baskı alacaksan işine yarar, lens kalitesi, zoom, çekim modları bunlarıda göz önüne al ne 5 mpler var ama W810i gibi değil özellikle makrolarda çok başarlı w810. fiyatını sonuna kadar hakediyor kesinlikle al derim yanında gelen hpm70 kulaklıklada güzel bass alabilirsin, hafızayı genişletebilirsin sonradan. sonradan istediğin kulaklığı takabilirsin, ama büyük bir beklentin olmasın walkman özelliğinden sonuçta bir telefon
Eğer bu telefonun işlemcisi birazcık hızlı olsaydı üretimde kaldığı sürece hiçbir model bu cihazı tahtından indiremezdi.Tel de yok,yok ki?Fiyatı da makul,gene de alınır uzun yıllar kullanılır bir cihaz olarak görüyorum ben.Tercih senin kardeş,nerdeyse üretim bantından düşecek ama hala bu teli alsam mı almasam mı diyenleri gördükce şaşırıyorum açıkcası.
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
birde gördügüm kadarıyla 2 mp olan cihazlar içinde en iyi çeken makine sebebi sony lensler olsa gerek çünkü fotograf makinelerindede olay orda çözülüyor çünkü adi lenslerde 10 mb de olsa kötü çeker makina...