Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SONY ERICSSON W810i

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> SONY ERICSSON W810i Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
METALLICA

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Mayıs 2008; 18:26:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

SONY ERICSSON W810i ALMAK İSTİYORUM.

MP3 OLARAK 512 MB HAFIZA VAR.

KAMERASI 2. MEGAPİKSEL DÜŞÜK DİMİ?

BEN WALKMAN ÖZELLİĞİNİ DAHA ÇOK SEVDİM. BİR ŞEKLİDE GÜZEL.

İNT SİTESİNDE SANAL OLARAK KULLANDIM GÜZEL DURUYOR. SİZCE ALIYIM MI?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepericw810i#tablnk
Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Mayıs 2008; 18:32:22 

Megapiksel değeri daha çok baskılarda rol oynamaktadır. Bunun dışında W810i, sınıfına göre oldukça başarılı bir cihazdır. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 4 Mayıs 2008; 18:31:39 >

DH SATRANÇ KULÜBÜ

FOTOKRITIK PORTFOLYO | DEVIANTART GALLERY
SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB | DOMINO'S PİZZA SEVENLER KULÜBÜ
NIKON COOLPIX L10 & 2 GB SD & NIKON ACTION 10X50 CF & CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & CANON EF-S 18-55MM F/3.5-5.6 LENS & LOWEPRO SLINGSHOT 200 AW & 2 GB CF & CANON EF 50MM F/1.8 LENS (YAKINDA) & CANON EF-S 60MM F/2.8 USM MACRO LENS (YAKINDA) & CANON EF 70-200 F/4 L USM LENS (YAKINDA) & PETRIX SL-3138 TRIPOD & SONY ERICSSON K750i & SONY ERICSSON K790i & NOKIA N91 8 GB & SANDISK 4 GB MEMORY STICK MICRO & SONY 2 GB MEMORY STICK PRO DUO & SONY ERICSSON MXE-60 XENON FLASH & SONY ERICSSON HPM-70 & SONY ERICSSON HPM-62 & CREATIVE EP-630
MUJİM™
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 5 günü kaldı.

4 Mayıs 2008; 18:58:12 

Megapixel değeri baskı alacaksan işine yarar, lens kalitesi, zoom, çekim modları bunlarıda göz önüne al ne 5 mpler var ama W810i gibi değil
özellikle makrolarda çok başarlı w810. fiyatını sonuna kadar hakediyor kesinlikle al derim
yanında gelen hpm70 kulaklıklada güzel bass alabilirsin, hafızayı genişletebilirsin sonradan.
sonradan istediğin kulaklığı takabilirsin, ama büyük bir beklentin olmasın walkman özelliğinden sonuçta bir telefon
Neo_1

4 Mayıs 2008; 19:01:04 

Eğer bu telefonun işlemcisi birazcık hızlı olsaydı üretimde kaldığı sürece hiçbir model bu cihazı tahtından indiremezdi.Tel de yok,yok ki?Fiyatı da makul,gene de alınır uzun yıllar kullanılır bir cihaz olarak görüyorum ben.Tercih senin kardeş,nerdeyse üretim bantından düşecek ama hala bu teli alsam mı almasam mı diyenleri gördükce şaşırıyorum açıkcası.

LeyLa'dan geçme fasLındayım......
Forever K750i..
ShekerCocuq35

4 Mayıs 2008; 20:14:18 

KAMera konusunda şüphen olmasın 2 rakamı sayısal değer olarak düşük gelebilir ama reel kalitesini alınca görüceksin bence hic düşünme biLe...

ALayıNa iSyan öLümüne GÖZTEPE...
limitsizim

4 Mayıs 2008; 21:33:49 

kardeş bende çok sevdim bu cihazı bende almayı düşünüyorum inceledikce özellikleri hoşuma gidiyor...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
_bilge_

4 Mayıs 2008; 21:51:41 

Zaten kameradan beklentin yüksekse 1 milyarı gözden çıkarman gerekecek o yüzden iyi bir seçim müzik ve fotoğraf konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bilge_ -- 4 Mayıs 2008; 21:52:29 >

* Teknik Bilge *
HuNTeR_1907

4 Mayıs 2008; 22:33:22 

3.2MP'lerin çoğundan iyi çekiyor, MP sadece baskı boyutunda etki eder, W810i gayet başarılı bir telefondur, düşünmeden alın.

Xbox 360 Arcade Pack (Falcon) @ Pal
W810i
..Knight..

Sisteme Gözat

4 Mayıs 2008; 22:38:15 

Sony Ericsson W810i, en iyi fiyat / performans oranı sunan modellerdendir.

Intel® Core™2 Duo E8400 3.0 GHz / Gigabyte GA-X38-DS5 Bearlake / 2 x 1 GB Corsair XMS2 DHX PC2-6400 CL4 2.1V / 512 MB Sparkle 8800 GTS (G92) / 400 GB Samsung 7200 RPM 16 MB cache SATA II NCQ / Asus 2014L1T SATA Light Scribe / Creative X-FI Xtreme Gamer / Coolermaster RC-690 / 500 Watt OCZ StealthXStream / 19'' Samsung SyncMaster 960BG 4 ms / Logitech Z-5500 5.1 / Microsoft SideWinder™ / Logitech Wave™ / HP Photosmart C4272 / Philips ToUcam Pro II / Creative Broadband Blaster 8015U / Windows XP Professional Türkçe

Pentax K100D D-SLR / Pentax 18-55 mm f/3.5-5.6 / 52 mm Hama UV filtre / 52 mm Parasoley / 2 x 1 GB SanDisk SD kart / Lowepro Nova II AW
cnr22

Sisteme Gözat

4 Mayıs 2008; 22:59:57 

w810i

Caner22
kartallar_yalnız_uçar

5 Mayıs 2008; 22:14:42 

Kullandım tavsiye ederim

Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
c C c
kartallar_yalnız_uçar
METALLICA

8 Mayıs 2008; 23:22:26 

TEŞEKKÜRLER BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ VALLA ALCAM W810İ :)
tek_korsan

8 Mayıs 2008; 23:37:08 

video kalitesine önem vermiyosan iyi bir tercih olur.

ricardinho_

9 Mayıs 2008; 14:02:51 

W810 bir efsanedir artık. Yaşayan efsane. Halen alınası ve kullanılası bir telefondur.

limitsizim

10 Mayıs 2008; 16:10:05 

birde gördügüm kadarıyla 2 mp olan cihazlar içinde en iyi çeken makine sebebi sony lensler olsa gerek çünkü fotograf makinelerindede olay orda çözülüyor çünkü adi lenslerde 10 mb de olsa kötü çeker makina...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
yuemrek

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2008; 21:22:11 

Sana gözü kapalı bir şekilde tavsiye edebileceğim bir telefon.
Bence bu telefon bir efsane.
Kullanmayan anlayamaz.

The club of Walkman phones
utQ94

15 Mayıs 2008; 11:43:20 

müzik: süper
foto:makro+auto focus+flash la zevk halini alıyor
hızı:
flash münü war
tasarım:harika

bende şuan w810i war aldığıma hiç pişman değilim

sen sen ol asla ben olma