o verdiğiniz linkteki klimaların hepsi r410 gazlı üretim siemensin sattıkları r22 yani o klimalar değil ama midea ürettirdiklerini bende duydum midea çok büyük bir klima üreticisi burdan öğrendiğim kadarıyla kötü klima olmadığı.iklimsa bizzat midea satıyor
Siemens 2008 kataloğunda, R22 gazlı 4 modelin yanısıra, bu linkini verdiğim R410 gazlı gri aynalı model var. Tam modeli: İonizer özellikli mono split klima diye adlandırmışlar. 9,12,18,24 binlik 4 model var.
Demek ki Mideaya yaptırıyorlarmış. Ürün henüz Siemens ev aletleri web sitesine eklenmemiş. Mideayı tanımıyorum, Çinde herhalde vasat bir üretici olduğunu zannediyorum.
Diğer yandan da Siemens'in klimalarını kötü bir üreticiden alacağını da zannetmiyorum. Kendi ismi altında satacak, asgari bir kalitesinin olmasını arar. Bundan önce de Electraya klima ürettirmiş.
Siemens 2008 kataloğunda, R22 gazlı 4 modelin yanısıra, bu linkini verdiğim R410 gazlı gri aynalı model var. Tam modeli: İonizer özellikli mono split klima diye adlandırmışlar. 9,12,18,24 binlik 4 model var.
Demek ki Mideaya yaptırıyorlarmış. Ürün henüz Siemens ev aletleri web sitesine eklenmemiş. Mideayı tanımıyorum, Çinde herhalde vasat bir üretici olduğunu zannediyorum.
Diğer yandan da Siemens'in klimalarını kötü bir üreticiden alacağını da zannetmiyorum. Kendi ismi altında satacak, asgari bir kalitesinin olmasını arar. Bundan önce de Electraya klima ürettirmiş.
Başkan
midea çok büyük bir klima üreticisi onu biliyorum,siemensin sitesine bakmıştım o modeller yoktu öyleyse siz haklısınız. ben iklimsaya keşif yaptırdım onlar bana midea önerdiler hatta gelen servis elemanı mideadan şikayet almadıklarını söyledi -5 dereceye kadar sorun çıkartmadan çalıştığını belirtti ben onun yalancısıyım.
aslında kafası karışanlardan biri de benim klima için firmalar yeni modelleri yeni yeni duyurmaya başladı