sıfır ses yani duyamayacağım sessizlikte fan arıyorum ses kartım epey ısınıyo kasada fan olmadığı için ve aynı şekilde kuzey köprüsüde öyle sıfır ses 8 cm fan önerileriniz nelerdir tabi en ucuz yollu
öyle bi fan daha üretilemedi ama fan kontrolcülü modeller mantıklı olur fan hızını kontrol edebileceğiniz şu linkdeki ürün gibi http://www.mavibilgisayar.com/ud/5458
kuzey köprüsü için soğutucu gerek değil fan olsa soğur kasada herade fan hakkaten çok iyimişde stokta yok yanlız fiyatıda çok iyimiş bu fiyata bunu ölürümde alamam ilki fiyatı çok iyi olmasa da güzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 4 Mayıs 2008; 17:08:36 >
O kadar sessiz fan hava üfürmez ki yahu.Bırak ısınan hava yükselsin daha iyi... Herhangi bir fanı 5V[Kırmızı - Siyah] veya 7V[Sarı - Kırmızı] hattına bağlayın aynı işi görür.
slm nanoxia şüphesiz en iyilerden birisi,özellikle 120lik olanı ama cfm yetersiz olursa bir üst fiyat gurubundan silenx extra 120x25-14db-72cfm fanı dene derim ama şu an piyasada yok.nanoxia 80 yanımıyorsam22 cfm ile yetersiz kalır.
kasada 12 cm yeri yok ztn su soğutma var bunu psu ya takıcam ses kartı ısınıyo çok kuzey köprüsüde artık küçük fanlar takayım diye düşündüm onlara bundan 2-3 tane alırsam çok masraf oluyo