Merhaba, HP Laserjet 1010 printer kullanıyorum, çok iyi iş görüyor. Toneri Q2612A modeli. Hep yeni toner kullandım. Boş tonerler duruyor. Yenisi 120 lira civarı, Kadıköy de 40 liraya dolduruyorlar, ama ben hiç doldurup kullanmadım. Kullanan var mı? randımanlı oluyormu? sorun çıkarıyormu? Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isko -- 4 Mayıs 2008; 15:00:15 >
Aynısından bizdede var, 5 veya 6 defa dolum yaptırdık aynı tonera. Performas olarak hiç fark yok. Yalnız 2.veya 3.dolumdan sonra (kullanıma bağlı sanırım) içindeki yeşil renkli drum denilen bir ince uzun bir silindir de değiştiriliyor. Onunda maliyeti 15 lira civarı. Dolum yaptırıp kullanman daha masrafsız.
Cihazın sıfırını zaten 150-160 ytl ye satıyorlar, gidipte sadece toner'e 140 lira bayılmak pek akıl karı değil.
Aynısından bizdede var, 5 veya 6 defa dolum yaptırdık aynı tonera. Performas olarak hiç fark yok. Yalnız 2.veya 3.dolumdan sonra (kullanıma bağlı sanırım) içindeki yeşil renkli drum denilen bir ince uzun bir silindir de değiştiriliyor. Onunda maliyeti 15 lira civarı. Dolum yaptırıp kullanman daha masrafsız.
Cihazın sıfırını zaten 150-160 ytl ye satıyorlar, gidipte sadece toner'e 140 lira bayılmak pek akıl karı değil.
İyi forumlar.
siz nekadara dolum yaptırıyorsunuz acaba yeri nerede, tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borges -- 9 Mayıs 2008; 19:07:23 >
arkadaşım ben senin toner dolumu yerine gidipte yeni toner almana bir mana veremedim zaten yazıcının kendini kaç paraki gidip 120 ytl yi bi tonere bayılıyosun ayrıca Magna 3. dolumdan sonra drum'un değişmesi gerektiğinden bahsetmiş ben toneri kendim dolduruyorum ve 3. dolumdan sonra drumu felan değiştirmedim. uzun lafın kısası biraz mantıklı ol ve yenisini almak yerine git tonerini doldur ha sen diyosanki eğer benim param bol ben gider yenisini alırım diye orasına karışmam