Arkadaşlar PC ye yeni işletim sistemi kurduktan sonra (XP) internetten driverlarını indirip yükledim ama SM Bus Denetleyicisi diye donanım kaldı ne olduğu konusunda fikri veya çözümü olan var mı? tşkler....
Arkadaşlar benim elimdede bu makineden var.Ama bir türlü wlan driverlerini yükleyemiyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve tüm xp driverlerini zip veya rar la rapide felan atarlarsa sevinirim... Teşekkürler...
Arkadaşlar benim elimdede bu makineden var.Ama bir türlü wlan driverlerini yükleyemiyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve tüm xp driverlerini zip veya rar la rapide felan atarlarsa sevinirim... Teşekkürler...
evet kardeş ben de lan driverın toshibanın bu model için verdiği driverdan yükleyemedim, emin olmamakla beraber sanırım şu linkteki driverı kullandım. Eğer olmazsa buraya yaz o zaman kendi kulandığın driverı upload edeyim (PC arkadaşındı onda var dosya)
toshiba-tro.de/tools/updates/lan/lan-xp-80430.zip
kolay gelsin
[driverları temin edemezsen buraya yaz yine rapide falan atayım, driverlar elimde olsa şimdi atardım...]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horozerk -- 9 Mayıs 2008; 19:52:52 >