Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
toshiba satellite A100 PSAA8E SM Bus Denetleyici

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> toshiba satellite A100 PSAA8E SM Bus Denetleyici Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
horozerk

4 Mayıs 2008; 14:36:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar PC ye yeni işletim sistemi kurduktan sonra (XP) internetten driverlarını indirip yükledim ama SM Bus Denetleyicisi diye donanım kaldı ne olduğu konusunda fikri veya çözümü olan var mı? tşkler....

Intel PIV 3.00GHz, ASROCK P4V88 [Asus P4P800 X YANDI :-( ] - 2x512 Kingston RAM - 128 GeForce FX5200 - Seagate 7200 rpm 320 GB SATA II - Philips 190S6FG LCD
antidote

4 Mayıs 2008; 14:49:06 

chipset driverını kurmadıysan ondan kaynaklanıyor olabilir http://www.intel.com/products/laptop/chipsets/index.htm?iid=chipsets_body+nb_all bu linkten anakartının chipseti hangisiyse ona uygun olan driverı indirebilirsin...

horozerk

7 Mayıs 2008; 22:39:21 

quote:

Orjinalden alıntı: antidote

chipset driverını kurmadıysan ondan kaynaklanıyor olabilir http://www.intel.com/products/laptop/chipsets/index.htm?iid=chipsets_body+nb_all bu linkten anakartının chipseti hangisiyse ona uygun olan driverı indirebilirsin...

teşekkür ederim artık sorunum kalmadı. İyi çalışmalar...

Intel PIV 3.00GHz, ASROCK P4V88 [Asus P4P800 X YANDI :-( ] - 2x512 Kingston RAM - 128 GeForce FX5200 - Seagate 7200 rpm 320 GB SATA II - Philips 190S6FG LCD
beslenmeciler

8 Mayıs 2008; 10:41:24 

Arkadaşlar benim elimdede bu makineden var.Ama bir türlü wlan driverlerini yükleyemiyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve tüm xp driverlerini zip veya rar la rapide felan atarlarsa sevinirim... Teşekkürler...

İnandığınız gibi yaşayamazsanız; Yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
horozerk

9 Mayıs 2008; 19:50:24 

quote:

Orjinalden alıntı: beslenmeciler

Arkadaşlar benim elimdede bu makineden var.Ama bir türlü wlan driverlerini yükleyemiyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve tüm xp driverlerini zip veya rar la rapide felan atarlarsa sevinirim... Teşekkürler...

evet kardeş ben de lan driverın toshibanın bu model için verdiği driverdan yükleyemedim, emin olmamakla beraber sanırım şu linkteki driverı kullandım. Eğer olmazsa buraya yaz o zaman kendi kulandığın driverı upload edeyim (PC arkadaşındı onda var dosya)

toshiba-tro.de/tools/updates/lan/lan-xp-80430.zip

kolay gelsin

[driverları temin edemezsen buraya yaz yine rapide falan atayım, driverlar elimde olsa şimdi atardım...]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horozerk -- 9 Mayıs 2008; 19:52:52 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> toshiba satellite A100 PSAA8E SM Bus Denetleyici Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Exper Standı Video
Exper bilgisayardan dünyada bir ilk; dahili UPSli bilgisayar
Crysis Türkçe Oyun içi ara sah
Crysisin Türkçe dublajlı versiyonuna ait video

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç