arkadaşlar bende de şöyle bir sorun var, videoyu yayımla diyorum, hiçbir şekilde yayımlamıyor. hata veriyor en sonunda...
Filmi yayımlamak için yeterli disk alanı bulunmuyor olabilir ya da filminizi yayımlamak istediğiniz konum var olmayabilir Bazı kaynak dosyalar eksik olabilir gibi bişiler yazarak hata veriyor ve filmimi yayımlayamıyorum. Dün sağlamdı ama... Gece aceleyle kapattım yani direkt düğmeden, sabah C'de denetleme yapılması gerekiyor falan dedi. Denetleme başlamıştı hatta ilk bölümü de bitmişti uzun sürecek diye yine düğmeden kapattım.
Sonra açtım bilgisayarı, denetlemeyi geç dedim. Oturumumu açıp projeyi de açtım. Proje bitmiş, bir yayımlanması kalmıştı, bilgisayara kaydet dedim. 8 defa falan denedim hepsinde de %100'e gelince bu şekilde uyarı verdi, bir defa da cd'ye yazmayı denedim onda da bu hatayı verdi.
Ama dediğim konum mevcut, disk alanım yeterli, kaynak dosyalarım da onları eklediğim konumda. yani her şey yerli yerinde.. Sanırım.. Çünkü önizleme yapabiliyorum.
Sorun ne? Çok acil çözüm bulmalıyım, okul projem bu ve yarına bitmesi gerekiyor.
Lütfen yardımcı olun. Şimdiden çok sağolun.