arkadaslar sagolun sizlerin sayesinde dreambox 800 ve kathrein arasindaki farki anladim ve sonuc dream gozuktu fakat arastirma yaparken lyngbox uda ogrendim ve urun gorsel olarak muhtesem ama teknik olarak muhadili nedir dream 800 bu alete muhadil olabilirmi hangisi daha ustundur yahut bunlarin baska bir aga babasi varmidir 8000 ne olacak beklemekmi lazim v.s v.s usdatlardan hocalardan destek ve bilgi rica ediyorum saygilar.............
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 4 Mayıs 2008; 11:34:32 >
askerde Hakkari Dag ve komando tugayı 1 gram uranyumun enerji potansiyeli 2,5 ton kömüre eşittir. Nükleer enerjiye karşı çıkmadan önce sadece gercekleri araştırın... Doğal kaynakları tüketmeyin... FOREVER HWA OC TEAM
Ben de bu iki cihazdan birisini bekliyorum. Hatta parasını bile ödedim. Lyngbox'a eğer ccam yüklenebiliyorsa tercih sebebim olacak! Yüklenemiyorsa bir işe yaramaz zaten. Avrupa'nın değişik ülkelerinde satışı başladı. Buryada yakında gelecek inşallah, durumu gelip test edilince anlayacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy_Diver -- 6 Mayıs 2008; 9:14:04 >
Cineversum BlackWing 3 Pro - 1080p projector Pioneer 428XD Plazma, Sony KV-32FX66 CRT Sony DAV-SR4 Home Cinema, Pioneer DV-525 DVD Player (emektar hala sorunsuz) Playstation 3, Digiturk, D-Smart, Dreambox 800HD PVR TVIX HD M-6500A Media Player
bildiğim kadarıyla hd ve linüxli cihazlar içinde ccam çalışan sadece yeni çıkacak dream 800 hd die biliyorum.zaten öbürleri destekleseydi şimdiye kadar çoğu kişi dream i beklemeden onları alırdı
Yurtdışı bazlı bazı forumlarda da işi bilen üstadlar aynı cevabı verdi. Şu an CCcam destekleyen herhangi bir HD receiver yok. Dreambox 800HD çıkınca herhalde destekleyecek deniyor. Çıktı çıkacak derken hala bekliyoruz bakalım. 5 Mayıs kesin deniyordu hala bir ses yok galiba.
Cineversum BlackWing 3 Pro - 1080p projector Pioneer 428XD Plazma, Sony KV-32FX66 CRT Sony DAV-SR4 Home Cinema, Pioneer DV-525 DVD Player (emektar hala sorunsuz) Playstation 3, Digiturk, D-Smart, Dreambox 800HD PVR TVIX HD M-6500A Media Player
Yurtdışı bazlı bazı forumlarda da işi bilen üstadlar aynı cevabı verdi. Şu an CCcam destekleyen herhangi bir HD receiver yok. Dreambox 800HD çıkınca herhalde destekleyecek deniyor. Çıktı çıkacak derken hala bekliyoruz bakalım. 5 Mayıs kesin deniyordu hala bir ses yok galiba.
dreambox daha ıyı olacak sanırm zaten suan server kullanamıyorsan dreambox veya crea veya lynbox olmasının bır anlamı yok bence, sizce ?? kathrein var newcam ıle calısıyor hıc tavsıye etmem cıhazdan daha zıyade !! newcam cıhaz en pasada olsa burada fecii takılıyor.