Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
toshiba mı? mitsubıshi mi???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> toshiba mı? mitsubıshi mi??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
G-UNITSOLDIER

4 Mayıs 2008; 1:03:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

klima seçimi konusunda tam bir karmaşa içersindeyim.. arçelik taktırmak üzereyken vazgeçtim,, bir arkadaşım arçelik markasının çin de üretildiğini bu modeli tercih etmememi önerdi..

toshiba ve mitsubishi markalarını tercih etmemi önerdi..

nasıl bilirsiniz bu modelleri ve servis olanakları nasıl sizle paylaşmak istedim.. ekonomik ve en az enerjiyle çalışması benim için çok önemli... hangi markayı taktırmalıyım ikilemde kaldım..

tek motorla birden fazla klima bağlanan sistemler e sıcak bakıorum,, siz bu sistemi önerirmisiniz?? evde odalara ulaşmak için sağın solun kırılması sorunu var mı??? yani badana boyaya masraf gündeme gelirmi?

ASUS STRİKER EXTREME NForce680iSLİ / / Q6600 GO CORE2Quad2.4ghz default 1066mhz / / 768MB MSİ NX8800GTX HDOC(ZerotherM HC92CUHurrıcane ile 45derece) / / 4x1gbKingstoN667Dualkit / / 500GB WD HDD / / 22' LG L226WTQ 5000:1DC2ms / / ASUS TA9A1 Ventochassıs kasa+700WPsu / / Microsoftmultımedıa mouse+keyboard
ata1606

4 Mayıs 2008; 20:20:46 

tek kompresörden birden fazla klima bağlanan sistemler fiyat olarak çok avantajlı değiller, yani şöyle söyliyeyim iki ayrı klima alırsan 30 lira vereceğine, tek kompresörlü alırsan 25 liraya gelir, haa kompresör bozulursa ikisini de tamir sürecinde kullanamazsın o da ayrı bir konu, bir de kompresörün cihaza uzaklığı 5mt civarında olması gerekiyor, aynı kompresörden havayı uzak mesafedeki odalara ulaştırmaya kalkarsan enerji kaybın olur, ama diyorsanki ben merkezi sistem yapacam her odamda hava kanalları olsun o zaman fiyatlar yukarı çıkar, toshibada mitsubishide iyi kaliteli markalar, mitsubishi(heavy industries) sağlamlığıyla biliniyor fiyat olarak da toshibadan yüzde 10 civarı daha ucuz, ama dersen ki oturduğum yerde kışlar çok sert geçmiyor, bu yüzden öncelikli ısınma amaçlı değil de soğutma amaçlı kullanacağım, o zaman daha ucuza arçelik-beko neoplasmalara bakabilirsin, peşin alımlarda güzel indirim yapıyorlar fiyatları da makul, ben bu arçelik-beko klimaların bir alt modeli olan standart model klimalarıyla geçen yaz otel odasında gayet güzel serinledim, neoplasmalar çok daha iyidir üstelik a sınıfı,, beko-mitsu arada fiyat farkı 400 milyon civarında(9000 btu modelleri için)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 4 Mayıs 2008; 20:20:48 >

cemele

5 Mayıs 2008; 0:48:38 

Teskkurler klima arayanlara icin burda az bulunana guzel yazilardan biri.

quote:

Orjinalden alıntı: ata1606

tek kompresörden birden fazla klima bağlanan sistemler fiyat olarak çok avantajlı değiller, yani şöyle söyliyeyim iki ayrı klima alırsan 30 lira vereceğine, tek kompresörlü alırsan 25 liraya gelir, haa kompresör bozulursa ikisini de tamir sürecinde kullanamazsın o da ayrı bir konu, bir de kompresörün cihaza uzaklığı 5mt civarında olması gerekiyor, aynı kompresörden havayı uzak mesafedeki odalara ulaştırmaya kalkarsan enerji kaybın olur, ama diyorsanki ben merkezi sistem yapacam her odamda hava kanalları olsun o zaman fiyatlar yukarı çıkar, toshibada mitsubishide iyi kaliteli markalar, mitsubishi(heavy industries) sağlamlığıyla biliniyor fiyat olarak da toshibadan yüzde 10 civarı daha ucuz, ama dersen ki oturduğum yerde kışlar çok sert geçmiyor, bu yüzden öncelikli ısınma amaçlı değil de soğutma amaçlı kullanacağım, o zaman daha ucuza arçelik-beko neoplasmalara bakabilirsin, peşin alımlarda güzel indirim yapıyorlar fiyatları da makul, ben bu arçelik-beko klimaların bir alt modeli olan standart model klimalarıyla geçen yaz otel odasında gayet güzel serinledim, neoplasmalar çok daha iyidir üstelik a sınıfı,, beko-mitsu arada fiyat farkı 400 milyon civarında(9000 btu modelleri için)...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> toshiba mı? mitsubıshi mi??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac 8600GT Zone video
Zotacın sessiz ve serisi Zone ailesinden 8600GT mercek altında
Intel GameX Röportajı
Compex 2007 : Intel GameX Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç