|
Leopar -> Cevap: titan amanda kullananlar yardım lütfen (4 Mayıs 2008; 16:08:49)
|
kontrol kartının üzerinde bir buzzer vardı o ne diyordum demekki buymuş.. aynısından 8800gtx' de de var yeterli güç çekemediği zaman ciyaklıyor.. bende 8800gtx' deki ciyaklıyordu anakartım gigabyte p965ds3, daha önce p5b vardı onda ciyaklamıyordu.. anakart kapanma sinyalini yanlış sırayla yolluyor heralde kart sistem açık ama enerji almıyorum yahu ben diye ciyaklıyor.. 8800gtx kapanırken fare kuyruğuna basılmış gibi ciiiiivk yapıp kapanıyordu... 8800gtx' i bu ciyaklama halinde 1 sene kullandım birşey olmadı bunada olacağını sanmam ki olursa zaten üzerindeki devreleri kondansatörleri falan en dandirik tamirci bile yerine koyabilir.. bende amandanın bir problemi var ağırlıktan heralde fanlar bir yere sürtüyor gibi cıv cıv cıv diye sesler çıkartmaya başlıyor.. kasanın yanına okkalı bir tane giydirince düzeliyor :) kutudan çıkan kasaya asma hikayeleride resmen hikaye onlarında bir işe yaradığını görmedim ki zaten kendini salıyor, 1-2 hafta sonra bir bakıyorsun bollaşmış..
|
|
|
|