Bugün Adese'den 109 YTL ye Gold Master uydu alıcısı beğendim. Almaya karar verdim. Bana dedilerki cihaz sıfır olduğu için yazılımı olmayabilir. Bu durumda yazılım yükletmek için servisi çağırmanız gerekli. Serviste 25 ytl para alır. Yahu kardeşim sıfır alınan bir cihaz çalışmıyorsa bu ürün ayıbına girer servis yazılım atamaz direk ücret iadesi yapmak zorunda kalır. servise bakın birde üste para alacakmış. Mantığa bakar mısınız ? Evime elektronik eşya alıyorum cihazın yazılımı kurulu değil servisi çağırıyorum servis sıfır cihaza yazılım atıyor ve üste utanmadan birde 25 ytl para istiyor. Adese çalışanına fırçayı bastım eve geldim. fırçayı bastım çünkü önce bundan bahsetmediler. Sonra almaya karar verdim tekrar oraya gittim tam alacağım zaman bunu anlattılar. Çalışan kadın gazabıma uğradı. O kadar insanın içinde çektim fırçayı gıgını bile çıkartamadı saçmalığa bakın ya tövbe tövbe bizim yan komşu tv tamircisi ona sordum prosedürleri öyle dedi
Gold Mastera koca bir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 3 Mayıs 2008; 22:07:06 >
Yazılımı kendiniz de yükleyebilirsiniz.Ama sonuçta cihazı satan kişi veya firma sattığı tarihteki son yazılımı yükleyip size vermesi gerekir.Gerçekten saçma ama.İşin ilginç tarafı yaşadığım yerde goldmaster son yazılımı yükleyip veriyor.Bence yetkili bayiyi şikayet ediniz..