Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SoN Kararım ne olmalı sizce ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> SoN Kararım ne olmalı sizce ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 21:19:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar

Forumu şöyle bi altını üstüne getirdim yaklasık saat 13.00 civarindan beri hem DH Forum olsun hemde diger forum ve sanal alışveriş siteleri olsun araştriyorum yavaş yavaş sona geliyorum artik son bişeye karar vericem...

neyse uzatmadan

1.) Aklimda ilk olarak Usr 9108 modemi vardi. modem hakkında çok iyi şeyler yazildigini gördüm. vs vs ama baya bi forumun derinlerine inince 9108 modemın EOM adaptor (bu neyse anlamadim) sorunu varmış. galiba neti kesiyormus vs vs... baya kişide sorun yaşıyormus.

2.) Airties Rt 211 Modemi gözüme takildi. modem hakkında fazla bi olumsuz yönde eleştiri yok. sorun yaşayanda nerdeyse yok gibi bişey. yaşanlarda zaten destek hattını ariyolarmiş (vay bee) ilginç bi özellik...

NOT : bunlarin dışında ben bu modemi vistada'da kullanicam sorun yaşatmamasi lazim.
ayrica şimdi evde laptop'um var + Deskop Pc'de var ikisinide aynı anda kullanicam.

şuan kullandigim modem Zoom 5110 usb ama yukardaki beklentilerim karsısında bana yetersiz geliyor. (özellikle vista konusunda) neyse

son kararim ne olmali sizce???

GIGABYTE GA EP35-DS3R Rev.2.1 Bearlake INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz SPARKLE Calibre P888+ 8800GT 512MB
CORSAIR 2X1GB KIT DDR2-1066MHZ DOMINATOR SEAGATE 500GB THERMALTAKE VI1000BWS M9 MID TOWER
FSP BlueStromII 500W Logitech X-530 70W 5+1 Microsoft Notebook Optical mause 3000
Nec 3510a Dvd-Rw Creative 7.1 Audigy Card SkyStar 2.6D
GoldMasTer Diseq Motor By 35 Satellites İn 3500 Canals
demirçelik

4 Mayıs 2008; 10:51:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

doğru seçim yapmış olursun rt 211 de zaten 4 ethernet çıkısı olması lazım
ordan masaustune baglayabılırsın.Wirelessi da gayet iyi ama tek eksi yanı bence(rt205 kullanıyorum) anteninin çıkmaması yani ileride daha büyük dbi lı antenlerle değiştirilememesi.

Asus P5K Deluxe WiFi-AP|| INTEL E4300@3,0 Ghz(cooling by TT Big Typhoon)|| HI LEVEL(2*1)GB DDR2 667MHz || 250GB SAMSUNG || Palit 8600GT Sonic+|| SAMSUNG 19''932Bplus || SKYSTAR 2 TV|| CREATIVE 4400 4.1|| ASUS TA-250 || Airties RT-205 || 18x LG Dwd-RW ||İnform 600A UPS || HIGH POWER 500W ||
Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök!
Heybem hayat dolu, deste ve yumak.
Sen, bütün dalların birleştiği kök;
Biricik meselem, Sonsuza varmak... üstad..NFK..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> SoN Kararım ne olmalı sizce ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD3870 ICEQ3 Turbo@980MHz
HISin hız aşırtılmış olarak gelen HD3870inin sınırlarını zorluyoruz.
OptikSlim M12 Plus Tarayıcı
Yolculuklarınız sırasında döküman tarama ihtiyacı duyuyorsanız bu ürün tam size göre.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar