Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Tv'yi Monitör olarak kullanma?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Tv'yi Monitör olarak kullanma? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Commander

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 20:49:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bir laptobum var 14' olduğu için film keyfi pek olmuyor televizyona bağlamak istiyorum. Birkaç kere gördüm. Acaba hangi kablo ile yapabilirim bunu.

İlk üyeliğim|19 Ağustos 2005|: commanderserdar

turguttatli

3 Mayıs 2008; 20:55:10 

s-video cıkısın varsa onunla yapabilirsin

Commander

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 21:34:36 

Dediğin s-video çıkışı bilgisayardamı olucak yoksa tv demi. Çıkış varmı bilmiyorum. Hangi kablo onu öğrenmek istedim. Girdiği yer varsa olur zaten. Adı geçen kabloyu bulabilrsem,ki zaten kabloyu soruyorum

ozar

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 23:34:17 

ufak pinli ucun girebileceği bir yer varsa laptopunda bu kabloyla tvye bağlayabilirsin , diğer uçta da scart girişi olan bir tv olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozar -- 3 Mayıs 2008; 23:37:54 >

Commander

Sisteme Gözat

4 Mayıs 2008; 15:38:48 

quote:

Orjinalden alıntı: ozar

ufak pinli ucun girebileceği bir yer varsa laptopunda bu kabloyla tvye bağlayabilirsin , diğer uçta da scart girişi olan bir tv olacak.

Evet pc de o yuvarlak giriş var. Tv dede scart girişim var bu kablonun adı ne nerden bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [_comm@nder] -- 4 Mayıs 2008; 15:38:58 >

ozar

Sisteme Gözat

4 Mayıs 2008; 20:04:40 

s video - scart kablo diye arayabilirsin, elektrikçilerde de pc için malzemeler sata yerlerde de vardır. bendeki ekran kartıyla beraber gelmişti.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=157410&productid=evhqs1027 netten de alabilirsin.

Commander

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 17:32:00 

Çok pahalı geldi bana açıkcası, altın kablama olmasına gerek yok
http://www.dealextreme.com bu sitede acaba bu kabloyu bulabilirmisiniz? Eminim vardır ama ben bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [_comm@nder] -- 5 Mayıs 2008; 18:02:52 >

Commander

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 15:21:19 

Ya gittim aldım ama takıyorum görüntü televizyon ekranına gelmiyor nasıl yapıcam

onderos

10 Mayıs 2008; 16:38:18 

av kanalına al tv de
oda olmazsa kanal taraması yap film çalışırken
Commander

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 17:15:12 

quote:

Orjinalden alıntı: onderos

av kanalına al tv de
oda olmazsa kanal taraması yap film çalışırken

Film takmamıştım normal ekran görüntüsü görünmüyodu. Sadece film izlemek içinmi bu kablo, yani oyun oynarken kullanamam mı

avor

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 18:03:56 

arkadaşım bu kablo yardımı ile pc görüntünü aynen tv'ye aktarırsın. böylece istediğin herşeyi tv de görebilirsin (oyun,film,fotoğraf...). bağladıktan sonra laptoptan s-video çıkışını aktif etmen gerekir sanırım. laptopun klavyesinden yapman lazım bu dediğimi.

Intel Core2 Duo E6600 (TT Big Typhoon) 2.4Ghz@3.4Ghz// Gigabyte P965-DS3 // Sapphire X1800GTO 500-1000Mhz@600-1200Mhz // 2x1GB 800MHZ hi-level //2x160GB SataII Seagate NCQ // Feel Tornado F5 550watt// LG DL DVD Writer // LG CD Writer // Samsung 226BW+Asus VW222S // Compaq Evo N800v notebook
Nikon D80 + Sigma-17-70/2.8-4.5 DC MACRO + Sigma 70-300 F/4-5. 6 Dg Apo Macro + Nikon AF Nikkor 50mm f/1.8D + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro AF+Nikon SB800+LowePro Computrekker AW+Lowepro Nowa5

Commander

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 21:50:54 

quote:

Orjinalden alıntı: avor

arkadaşım bu kablo yardımı ile pc görüntünü aynen tv'ye aktarırsın. böylece istediğin herşeyi tv de görebilirsin (oyun,film,fotoğraf...). bağladıktan sonra laptoptan s-video çıkışını aktif etmen gerekir sanırım. laptopun klavyesinden yapman lazım bu dediğimi.

Peki ama nasıl yapıcam bunu

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Tv'yi Monitör olarak kullanma? Sayfa: [1]
Buraya git: