dün gece 2 kere gidip gelen elektriğin neticesinde modemim işlev dışı kaldı. keysmart kdsl-b4r keysmart ups m var.(modemi koruması için "alın" denmişti) splitterden gelen upsye ordan çıkanda modeme giriyor. adaptör topraklı prize giriyor. elektriler gelince pcyi açtım net yoktu. ozaman farkettim.
resimde olduğu gibi, adaptör ışığı yanıyor. sys ışığı yanıp sönüyor. ethernet ışığı yanmıyor adsl ppp ışığı yanmıyor.
şimdi; madem modem bozuldu neden ups işlev dışı kaldı(kasa ve monitörde sorun yok) neden adaptörden güç geliyor? neden yanık kokusu gelmedi?(hem modemden hem adaptörden)
TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!! Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla
Bendede 3COM wireless modem var aynı problemi yaşıyorum sanırım ama benim modem başka yerlerde çalışıyor.Sadece bizim evdeki hatta huysuzluk yapıyor.Hiçbir şekilde çalıştıramıyorum...
allah allah ilginç ben test etmedim ama yarın deneyeyim bakayım ne oalcak..
Geekadsl Q31 telekomu aradığımda bulunduğunuz bölgede alt yapı calısmadı var dediler... 3 gün geçti sonra böyle bir çalısma yok deyip, eve teknik server gönderdiler.. Onlarda sorun modemden dedi 3 gündür boş yere bekliyorum
Modemin cozladığı da kesin değil ( Daha önceden de buna benzer durum olmustu ve yine modeme suc atmıslardı, modem sağlam cıktı )
bugün keysmart a götürdüm "tamir olmaz" dediler . yenisini alacağım artık..
TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!! Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla
arkadaşım bu yazılım silinme olayı nedir bende de aynı sorun var sanırım. ben modemin arayüzünede giremiyorum. ayrıca modeme reset dahi atamıyorum. bu yazılım acaba modemin arayüzüne girilmeden nasıl yükleniyor. modemin power ve adsl ışıkları yanıyor lan kablosuyla deniyorum bağlantı yok yada sınırlı diyor. modemim cnet car-854 wireless. yazılım yükleme olayını bilen arkadaşlar yardım lütfen bayağıdır uğraşıyorum.