Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LG Yeni Seri Lcd Tv'ler 32LG5000 ve 32LG6000

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> LG Yeni Seri Lcd Tv'ler 32LG5000 ve 32LG6000 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
leonskennedy

3 Mayıs 2008; 16:59:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar az önce teknosada lg nin yeni lcd lerini gördüm,renkler olsun görüntüler olsun çok iyi gibi geldi bana.Tam alacaktım ama gelip internette biraz araştırma yapayım dedim ama hiçbir bilgi bulamadım bu tv ler hakkında.Ne derseniz sizce bu lg lerden biri alınır mı yoksa gidip Panasonic 32LXD70 mi alayım aynı fiyata.Özellikle 50.000 kontrost olması ilginç bu ürünlerde...

LG 32LG5000

LG 32LG6000

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Panasonic PV70-Panasonic S52 Dvd Player-PS3-Xbox 360-Wii-Gamecube-PS2-PSP-PC-Philips 42PF9603-42 cm. Kol :)

PSN:BaryburtonTR
Xbox Live:Baryburton(Bir zamanlar...)
bodrum

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 17:04:54 

evet bende gördüm bu ürünleri bugünkü katolokta nedir ne değildir acaba alınabilinirmi bunlar?

STaRBoY

3 Mayıs 2008; 17:44:13 

Yeni LCD/PDP alıcak arkadaşlar bence biraz bekleyin. LGRTK türkiyede eşi benzeri görülmemiş kampanyalar yapıcak. Bikaç ay sabredin.
Ve yeni LG ürünü alan arkadaşlar direk teknik servisi aramak yerine LG Call Centeri arayarak yetkili servisi onların yönlendirmesini sağlayın. Numarası Türkiyenin heryerinden alan kodu çevirmeksizin 444 6543. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STaRBoY -- 3 Mayıs 2008; 17:44:12 >

leonskennedy

3 Mayıs 2008; 18:05:40 

Dostum haklısın ama pc min monitorü bozuldu ve benim bu hafta içinde lcd tv almam lazım.Acaba bu ürünler hakkında bilgisi olan var mı ?
Birde bugün electro world de Toshiba 37X3000 leri 1750 den veriyolardı,renkleride(özellikle kırmızı) çok iyiydi.Bu toshiba yımı almalı yada lg,panasonic den birini mi seçmeli ?

Panasonic PV70-Panasonic S52 Dvd Player-PS3-Xbox 360-Wii-Gamecube-PS2-PSP-PC-Philips 42PF9603-42 cm. Kol :)

demirarca

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 18:18:09 

bence biraz daha sabır de ve samsungun 5 ve 6 serilerini bekle 10 gün kaldı

T.C Tarih Kulübü

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz.
MUSTAFA KEMAL ' İN ASKERLERİYİZ!
ATA'mızın BEDAVA imzası için http://www.koprualti.com.tr/ic/ata.htm psn : demirarca''metallica fan club is here''
leonskennedy

3 Mayıs 2008; 18:32:38 

Bugün samsung bayinede girdim orada 32A450 vardı,üst modellerin ne zaman geleceğini sordum ilgili arkadaş bana şu sıralar yeni ürün gelmeyeceğini söyledi.Eğer 10 güne kadar gelicekse bekleriz tabi...

ozmotix

4 Mayıs 2008; 1:47:07 

Merhabalar arkadaşlar
bir süredir lcd tv almayı düşünüyordum araştırdım arkadaşlara filan danıştım 1500-1700 ytl civarı bütçe belirlemiştim.
en son sony veya samsung un 32" modellerinde karar kıldım gelin görünki bugün mediamarkt ümraniyeye gidince LG 32LG5000
modelini gördüm ve çok beğendim. bazı teknik değerleri aynı fiyat grubundakilere göre daha iyi ama bire bir görüntüleri yanyana
koyunca daha iyi anlaşılıyor. ben bugün bir tane sipariş ettim perşembe gelcek diyolar ama illaki gecikmeler olacaktır.

kumandasını elime alıp biraz kurcalama fırsatım oldu elimden geldiğince bi kaç özelliğinden bahsedeyim; dediğim gibi ilk göze çarpan görüntünün güzelliği, 50000:1 kontrast ve 5ms tepkime süresi var. panel üzerinde bir ışık sensörü var, bu sayede odadaki ışığı ölçüp ekran parlaklığını ayarlayabiliyor. bir diğer özellik ise invisible speaker denilen bir teknoloji, cihaz üzerinde görünür bir speaker yok. sesle ilgili başka güzel özellikleri de vardı sanırım ama onları çok hatırlamıyorum, insan seslerinin net duyulmasıyla ilgili birşeylerdi. bunların dışında gayet kolay türkçe seçenekli bir menüsü var.
bu fiyat aralığında şu anda tavsiye edilebilecek yeni modellerden biri bence. 3-5 gün sonra başka marka başka yeni model çıkarır onu bilemem. elime ulaşınca playstation, digiturk ve laptopla test ederek resimlerini yollamayı düşünüyorum

leonskennedy

4 Mayıs 2008; 7:55:32 

Sevgili ozmotix,

Öncelikle hayırlı olsun yeni televizyonun.Bende senin gibi görüntülerini çok beğendim,zaten hemen kendini belli ediyor cihaz.Tv geldiğinde güzel bi inceleme yaparsan çok sevinirim,özellikle ps3 performansını çok merak ediyorum.Son olarak tv yi ne kadara aldınız yazarsanız sevinirim.Kolay gelsin...

ahmetdeb

4 Mayıs 2008; 12:51:48 

quote:

Orjinalden alıntı: leonskennedy

Sevgili ozmotix,

Öncelikle hayırlı olsun yeni televizyonun.Bende senin gibi görüntülerini çok beğendim,zaten hemen kendini belli ediyor cihaz.Tv geldiğinde güzel bi inceleme yaparsan çok sevinirim,özellikle ps3 performansını çok merak ediyorum.Son olarak tv yi ne kadara aldınız yazarsanız sevinirim.Kolay gelsin...

Merhaba,

Ben ozmotix arkadaşla berberdim tv yi alırken (hatta alması konusunda onu ben kandırdım sanırım:)) Öncelikle belirtmek istediğim tepkime süresi &.5 ms olarak geçiyo katalogda ilginç bir rakam çözemedim bi hata olabilir. Diğer söylemek istediğim Aynı yayında yanyana Sony p3000 modeli ve yakınında samsung r81 modeli vardı ve bunlarla yanayana baktığımızda açıkçası beni memnun etti. Yeni teknolojik özellikleride çok hoş. Son olarakta ürünün fiyatı 1599 ytl. (Elimizde PS3 olmadığı için test yapamayacağız onun dışında arkadaşa ulaştıktan sonra inceler ve elinden geldiğince bilgilendirir.)

ahmetdeb

4 Mayıs 2008; 12:53:58 

Ayrıca Mediamarkt ta tvlerin önünde dolaşırken 32" tvlere bakan kişilerin çoğu bu TV önünde baya kaldı yani herkesin ilgisini çekti. Fakat stokta olmadığı için bazıları fikir değiştirmiş olabilir.

nofear72

Sisteme Gözat

4 Mayıs 2008; 13:10:56 

bunlar lg nin yaygara kopardığı (gazete oyle diyo) dünya dizisi SCARLET mi?

------------- NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ------------
ALINASI MONİTÖRLER 22" - 24 " LCD
http://forum.donanimhaber.com/m_15883750/mpage_6/tm.htm
ahmetdeb

4 Mayıs 2008; 13:38:17 

quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

bunlar lg nin yaygara kopardığı (gazete oyle diyo) dünya dizisi SCARLET mi?

Sanırım değil. Daha önce SCARLET ile ilgili başlıkta fullhd ve 4ms değerlerinden bahsedilmiş. Bu modeller fullhd değiller.

YARALI KARGA
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Mayıs 2008; 14:04:15 

scarlet bence tam turnayi gözünden vurmus 37 serisini alacam cikinca. http://www.hardwaremania.com/news/ev-elektronii/goeruentue-sistemleri/91-video/741-lg-scarlet-artk-tuerkiyede.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YARALI KARGA -- 10 Mayıs 2008; 14:04:26 >
ramazanyurt

10 Mayıs 2008; 15:51:11 

arkadaşlar 32" scarlet lcd yi pc de monitör olarak kullanabilir miyiz? normal pc lcd monitöründen farkı ne olur? pc ye bağlarsak çözünürlük 1900 x 1200 olur mu?

Q9550 / Asus P5Q Deluxe / Powercolor 512 MB 4870 Pcs+ / Crucial Ballistik 2x2 DDR2 800 Tracer Led / Samsung 500 GB Sata 2 32MB Raid0 / Samgung S203B DVDRW / Thermaltake Armor+ VH6000BWS ESA / OCZ Pc Power & Cooling Silencer 750W Psu / Creative Megaworks THX 550 / Logitech MoMo Racing / Logitech Force 3D Pro / Logitech Cordless Rumblepad 2
mubur