Bugün aldım cihazı... Beklediğimdende güzel ve Umduğumdan da yüksek performanslı bir cihaz..... Ama bi sorun var gibi sanki. Nette dolaşırken bataryanın baya bi ısındığını hissediyorum... Sizdede oluyormu? Yalnızca bendemi acaba........
Bugün aldım cihazı... Beklediğimdende güzel ve Umduğumdan da yüksek performanslı bir cihaz..... Ama bi sorun var gibi sanki. Nette dolaşırken bataryanın baya bi ısındığını hissediyorum... Sizdede oluyormu? Yalnızca bendemi acaba........
Hkarahan sanada aynı soruyu soracağım kasada oynama falan varmı senin?özelliklede flashın üstündeki sol köşeye bastırınca oynama falan varmı?
@ayaz_efe bu şarj aletlerini kullanırken diyelim arızaya neden oldu garanti dışına cıkarsak ne yapacağız süs diye arabada sallandıracakmıyız.. bana kalırsa orjinal kullanmamızda fayda var.
@remote un yazdığı doğrultuda önerilen aygıt o ise kullanılabilir..
Karahan genel olarak Batarya durumunu özetler misin ? Batarya tüketimi daha önceki PDA cihazlarla kıyaslanırsa nasıl sence ?? Klasik sorunumuzdu bu çünki bilirsin, yıllarca bu sorunla uğraştık...?
@ayaz_efe bu şarj aletlerini kullanırken diyelim arızaya neden oldu garanti dışına cıkarsak ne yapacağız süs diye arabada sallandıracakmıyız.. bana kalırsa orjinal kullanmamızda fayda var.
@remote un yazdığı doğrultuda önerilen aygıt o ise kullanılabilir..
Arkadaşlar bu kullandığım 4.pda ve ilk kez gps'i bunda kullanıyorum,igo 2006 plus yükledim ve bugün araba kullanırken test ettim gerçekten müthiş birşeymiş,uyduya bağlanması 2 dk. civarında sürdü ilk bağlantı olduğu için....Ayrıca cihazın performansı beni oldukça tatmin etti.Evet büyük görünüyor cihaz fakat o görüntüsüne rağmen bence hafif ve tuştakımı da olduğu için arama yapmak dokunmatik pda'lara göre çok daha pratik...
Bence pda meraklıları için güzel bir seçenek İyi forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 7 Mayıs 2008; 23:20:23 >
Tanıtım videolarında araç camına takılan bir aprat vardı cihazı oraya koyup gps kullanılabiliyordu. Sanırım kutudan bu aparat çıkmıyor. Bunu nerden temn edebiliriz veya cama takılmasıda şart değil benzeri bir aparat bulmak mümkünmü? Siz nasıl kullanıyorsunuz.
@remote çok teşekkür ederim kaç kişiye sordum bu sorun bir tek benimkinde çıktı kameranın bulunduğu kapağın sağını solunu heryerini kontrol edin çünkü sizdede bu şekilde bir sorun çıkabilir
Ben 2001 vw golf kullanıyorum ve klimanın üstünde bardak veya küçük şişe koymak için bir bölüm var bugün cihazı oraya oturtup kullandım ve sorunusuz uyduya bağlandı:)
Tanıtım videolarında araç camına takılan bir aprat vardı cihazı oraya koyup gps kullanılabiliyordu. Sanırım kutudan bu aparat çıkmıyor. Bunu nerden temn edebiliriz veya cama takılmasıda şart değil benzeri bir aparat bulmak mümkünmü? Siz nasıl kullanıyorsunuz.
Bu tip bir tutucu oto aksesuarları satıcılarında vb yerlerde bulunabilir...ama orjinal şık bişi olursa güzel olmaz mı. Hp bence getirecek ama cihazın biraz satılmasını bekliyor sanırım eeee aksesuardan da kazanacaklaar...