Şimdi Ara

614c denendi (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.973
Cevap
2
Favori
107.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nokia Pc Suite - Outlook(Express Değil) - Microsoft ActiveSync
    sırasıyla yapınca ajandaya kadar herşeyiyle nokiadan dosyalar PDA ya geliyor :))
  • arkadaslar bazi pocket pc lerde realvga programi ile ekrani büyütebiliyoruz baska bir deyisle cozünürlügü arttirabiliyoruz..fakat bu programi 614c ye yükledim calismadi..boyle bir program var mi acaba bu telefon icin bilen varmi ??
  • merhaba,
    ingilizce-ingilizce sözlük konusunda bir önerisi olan var mı? kelime haznesi geniş birşey?
  • bu cihazın ekranı 6815 dibimi yoksa üstünde cammı var arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: meapa

merhaba,
    ingilizce-ingilizce sözlük konusunda bir önerisi olan var mı? kelime haznesi geniş birşey?

Forumda aradım bulamadım..
    Arkadaşlar Mükemmel İngilizce - İnglizce SÖzlük...

Eğer PPC varsa, ve ingilizce- ingilizce sözlük istiyorsanız memnun kalacağınıza eminim...

Ms Dict Viewer (sözlük veri tabanlarını okuyan program..)

1.______________________________

2.______________________________

AÇIKLAMA:

Gerkesinim : Windows Mobile Tabanlı PPC

+++++Cambridge Advanced Learner's Dictionary ///// İngilizce - İngilizce ... Açıklamalı.. Örnekli sözlük..
    Çok gelişmiş bir ingilizce ingilizce sözlük...

+++++Oxford English (Concise English) //// Bildiğiniz Mavi KALın OXFORD ingilizce - İngilizce Sözlük..
    Aynısıdır, bende evde Mavisi var, karşılaştırdım aynısı..

+++++Thesaurus ////// Bir kelime giriyorsunuz, size bu kelimenin ingilizce eş anlamlılarını veriyor..

Arkadaşlar ben en çok tutulanlar bunlar diye indirdim Patchledim, Denedim, çalışıyo.
    Burada önemli olan Patch, Gerisini sizwww.mobisystems.com dan trial ı indirin,
    indirme olayında isim ve mail istiyo sadece üyelik filan yok, bu bilgileri sallayın anında indirin..

Ama her kurulumun içinde Msdict Viewer olduğu için, Bütün kurulumları yapın sonra PAtch uygulayın, her seferinde MsDict yenilenecektir.

DOWNLOAD:
    PATCHER ~~ 34 :http://www.u p l o a d.gen.tr/d.php/s3/3rk9jctx/Patcher.zip.html
    CAMBRIDGE ADVANCED L.D. ~~ 9 MB:http://www.u p l o a d.gen.tr/d.php/s3/16z3o082/CALD_2005.cab.html
    Oxford & Thesaurus ~~ 12 MB:http://www.u p l o a d.gen.tr/d.php/s3/bujbwtm3/ConciseOxfAndThesaurus_2005.cab.html

Arkadaşlar indirin 2 adet cab dosyası ve 1 adet Patcher var..

2 cab dosyasını da kurduktan sonra Dosya yönetici ile ProgramFiles/Msdict Klasöründeki Msdict.exe yi
    PC nize atın, Patchı MsDict.exe ye uyguladıktan sonra PPC ye geri atın..

Şimdi size Msdict Register istediğinde 10 haneli şifre sallayın olucak...

Not: Sözlükler arasında geçiş yapmak için, Sol Alt köşedeki Sözlük adına tıklayın, herbirini bir kere register yapın durum ok...

Kolay gelsin...

alıntıdır.....

• ben 614c'yi bir kişiden satın aldım. bana faturasını, kutusunu, windows cd'sini verdi. ben şimdi bu makineye hard reset attığımda, makina tekrar açıldığında benden şifre ya da herhangi bir bilgi sorar mı? ya da buna benzer bir sorun ileride garanti kapsamında oluşur mu?
    satın aldığım arkadaş bana "telefonla müşteri hizmetlerini ara, yeğenimden satın aldım, artık ben kullanacağım" falan deyip, bilgileri güncelleştirmemi söylemişti. bu gerçekten gerekli mi?

bir de size şunu soracaktım: bir program yüklediğimizde karşımıza 3 seçenek çıkıyor. device - ipaq store - storage card... peki bunlardan hangisini seçersek performans açısından daha iyi olur? yani programı sd karta yüklediğimizde daha mı yavaş çalışır?
  • @meapa

Hard reset ten sonra şifre istemez
    Müşteri hizmetlerini aramana gerek yok. Garanti kapsamı olduğu sürece, cihazın yazılımsal ve donanımsal arızalarıyla ilgilenmek zorundalar.
    SD karta yüklenen programlar daha yavaş çalışlır diye birşey yok. Bazı uygulamaların sadece ana hafızaya kurulması gerktiği doğru. Genelde sistemi direkt olarak ilgilendiren dosyalar. Back-up, wisbar gibi şeyler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drorcun

quote:

Orjinalden alıntı: meapa

merhaba,

Forumda aradım bulamadım..
    Arkadaşlar Mükemmel İngilizce - İnglizce SÖzlük...

Eğer PPC varsa, ve ingilizce- ingilizce sözlük istiyorsanız memnun kalacağınıza eminim...

Ms Dict Viewer (sözlük veri tabanlarını okuyan program..)

1.______________________________

2.______________________________

AÇIKLAMA:

Gerkesinim : Windows Mobile Tabanlı PPC

+++++Cambridge Advanced Learner's Dictionary ///// İngilizce - İngilizce ... Açıklamalı.. Örnekli sözlük..
    Çok gelişmiş bir ingilizce ingilizce sözlük...

+++++Oxford English (Concise English) //// Bildiğiniz Mavi KALın OXFORD ingilizce - İngilizce Sözlük..
    Aynısıdır, bende evde Mavisi var, karşılaştırdım aynısı..

+++++Thesaurus ////// Bir kelime giriyorsunuz, size bu kelimenin ingilizce eş anlamlılarını veriyor..

Arkadaşlar ben en çok tutulanlar bunlar diye indirdim Patchledim, Denedim, çalışıyo.
    Burada önemli olan Patch, Gerisini sizwww.mobisystems.com dan trial ı indirin,
    indirme olayında isim ve mail istiyo sadece üyelik filan yok, bu bilgileri sallayın anında indirin..

Ama her kurulumun içinde Msdict Viewer olduğu için, Bütün kurulumları yapın sonra PAtch uygulayın, her seferinde MsDict yenilenecektir.

DOWNLOAD:
    PATCHER ~~ 34 :http://www.u p l o a d.gen.tr/d.php/s3/3rk9jctx/Patcher.zip.html
    CAMBRIDGE ADVANCED L.D. ~~ 9 MB:http://www.u p l o a d.gen.tr/d.php/s3/16z3o082/CALD_2005.cab.html
    Oxford & Thesaurus ~~ 12 MB:http://www.u p l o a d.gen.tr/d.php/s3/bujbwtm3/ConciseOxfAndThesaurus_2005.cab.html

Arkadaşlar indirin 2 adet cab dosyası ve 1 adet Patcher var..

2 cab dosyasını da kurduktan sonra Dosya yönetici ile ProgramFiles/Msdict Klasöründeki Msdict.exe yi
    PC nize atın, Patchı MsDict.exe ye uyguladıktan sonra PPC ye geri atın..

Şimdi size Msdict Register istediğinde 10 haneli şifre sallayın olucak...

Not: Sözlükler arasında geçiş yapmak için, Sol Alt köşedeki Sözlük adına tıklayın, herbirini bir kere register yapın durum ok...

Kolay gelsin...

alıntıdır.....

cok sagol drorcun, gercekten ise yaradi. ben ayrica baska sozlukler de yukledim, onlar da calisiyor.

• aciklamalarin icin sagol El Fuego.

ben bu makineyi 4 gundur kullaniyorum. daha once siemens SXG75 telefon vadı, bilmem duydunuz mu ununu? gene burada, donanim haberde adina destanlar yazilmis bir telefondur kendisi. Navigasyon, java uygulamalar, vb...
    ama bu araca (614) ben bir telefon olarak asla bakamam. evet, oyle bir ozelligi var, ama kullanilmasa da olur bence. ben daha simkart falan takmadim bu alete.
    forumun buyuk bir bolumunu okudum da o yuzden yaziyorum bunlari. bence bazilarimiz bu cihazin bir PDA, yani (P)ersonal (D)igital (A)ssistant oldugunu kabullenmeli. Ornegin, bir laptopla 2-3 saat calisabilirsiniz, pil anca bu kadar. ama bu cihazla 1 - 1,5 gun calisabiliyorsunuz.

Bu cihazla neler yapabiliriz, hayatimizi nasil kolaylastiracak, bizlere nasil bilgi olanaklari saglayacak, ben bununla ilgileniyorum. Yoksa, yok goruntu kalitesi kotu, yok sesi az, yok cizirti yapiyor... bunlarla ugrastigimiz surece bir yere varamayiz. acik kaynak kodlu programlar cok onemli bir konu bence. bu konuda kullanisli programlar bilen var mi? e-book konusunda onerebileceginiz siteler var mi?

• droruçun'un forumda biryerlerde paylaştığı WM 6.1 Rom'unu kullanıyorum iki gündür. Pil tüketimi, programların açılması, GPS bağlantısı gayet güzel. SMS gönderdikten sonra herhangi bir uyarı vermiyor, sadece gönderir göndermez mesajın sağ üst tarafında OK ibaresi çıkıyor. Herşey yolunda şimdilik. Teşekkürler drorçun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanoz2000

droruçun'un forumda biryerlerde paylaştığı WM 6.1 Rom'unu kullanıyorum iki gündür. Pil tüketimi, programların açılması, GPS bağlantısı gayet güzel. SMS gönderdikten sonra herhangi bir uyarı vermiyor, sadece gönderir göndermez mesajın sağ üst tarafında OK ibaresi çıkıyor. Herşey yolunda şimdilik. Teşekkürler drorçun...

rica ederim sevindim
  • Arkadaşlar, dün gece WM 6.1 yükledim. Memnunum, bir sıkıntı yok. Yanlız şu T9 olayını halletmek için sizden bir ricam olacak. 6.1'i yüklemeden önce 6.0 içindeki T9 dosyalarını almayı unutmuşum da. Rica etsem biriniz bana \Windows\Programs\tegic klasörü altındaki et9 klasörünü zipleyip gönderebilir mi? Rapidshare'e koyup link gönderebilirsiniz. Böylece herkes faydalanmış olur. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro formaggi -- 13 Ocak 2010; 11:24:38 >
  • Arkadaşlar siz 614 kullanıcılarına 3 sorum var birincisi hepsiburada'da bulduğum bir yorumun ne kadar doğru olduğu

sakın ola sakın HP ve LG almayın. Buiki markada arıza olupu oluşmaz çok fahiş fiyatlar ve en ufak hata bile kesinlikle kullanıcı hatası. Durdukyere çalışmaı mesela şehir akımı fazla veya yanlış adaptör kullanılmış gibi servis raporları ve nedense herşeyde board değişir ve 200$ lık makineden bile 200$ board ücreti isterler. Her distiribütörde arkadaşım var, bilgisayar mühendisiyim, otomasyon alanında bitirdim okulumu ve kendimi bildim bileli elektronikle iç içeyim ben 15 ytl tutmayacak bir griş portu için neden board değiştirilir ve değiştirmeyin dediğim ürün eğer benim tarafımdan sadece 1-2 lehim darbesiyle tamir eilebiliyorsa bu HP nin soyguncu veya genel destek merkezlerinde işi bilen tekniker mühendis felan çalıştırmıyorlar. 2 adet pda aldım. İkisinide 1 sene kullanamadım. Bi kişi daha kullanıyor etrafımda %30 ike arama gelince makina kitleniyor ve kapanıyor. Bu sorun içinde eğer reset ve hard format dahil herşey yapılmış yeni pil alınmış denenmiş olmasına rağmen muhteşem HP destek merkezi buna kullanıcı yanlış kullanımı derse ben böyle firmanında, böyle destek merkezininde, bu adamlara bu şirketi kurmasında onay vereninde, böyle çalışmasına müsade edeninde, hepsinin taaaaa gölerinden öperim... isteyen herkes beni ... nolu telefonumdan arayıp yorumlarımı dinleyebilir. Saygılarımla arz ederim.

ikinci sorum gps ilk bağlantıda ne kadar süre sonra bağlanabiliyor

üçüncü sorum şu daha önce pda kullanmadım, 614c'de windows yüklü olduğu için virüs alma problemi varmı acaba saygılar

edit: üçüncü sorumu değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 1 Aralık 2008; 17:30:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kayihan.onuk

Arkadaşlar, dün gece WM 6.1 yükledim. Memnunum, bir sıkıntı yok. Yanlız şu T9 olayını halletmek için sizden bir ricam olacak. 6.1'i yüklemeden önce 6.0 içindeki T9 dosyalarını almayı unutmuşum da. Rica etsem biriniz bana \Windows\Programs\tegic klasörü altındaki et9 klasörünü zipleyip gönderebilir mi? Adresim kayihan.onuk@gmail.com. Ya da****'e koyup link de gönderebilirsiniz. Böylece herkes faydalanmış olur. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin.

dostum dosyaları yer değiştireceksen o yöntem tutmuyor ben denedim.. ayrıca sbp back-up ile yedek al tekrar wm6.0 yükle istediğin dosyaları bilgisayara al sonra tekrar wm6.1 kur ve yedeği geri yükle..
  • Cevabın için teşekkürler drorcun. Ben yine de T9 dosyalarını gönderen olursa denemek istiyorum. Sadece dosyaları değiştirmeyeceğim, bazı ayarlar da yapacağım. Tekrar 6.0'a da geri dönmek istemedim ama kimse dosyaları göndermezse mecburen öyle yapmak zorunda kalacağım.

Arkadaşlar yok mu hala 6.0 ROM'unu kullanan ve sevabına \Windows\Programs\tegic klasörü altındaki et9 klasörünü zipleyip gönderecek olan?
  • Ben hp servisi ile ilgili sorun yaşamadım.6815'i verdim arızası tamir edilemiyor dediler ve 1 hafta sonra 614c verdiler.
    Bu benim tecrübemdi olumsuz durumlarda olabiliyor servislerde.Yanlız hp'nin yaklaşımından ve ilgisinden çok memnun kaldım.

quote:

Orjinalden alıntı: orhan44

Arkadaşlar siz 614 kullanıcılarına 3 sorum var birincisi hepsiburada'da bulduğum bir yorumun ne kadar doğru olduğu

sakın ola sakın HP ve LG almayın. Buiki markada arıza olupu oluşmaz çok fahiş fiyatlar ve en ufak hata bile kesinlikle kullanıcı hatası. Durdukyere çalışmaı mesela şehir akımı fazla veya yanlış adaptör kullanılmış gibi servis raporları ve nedense herşeyde board değişir ve 200$ lık makineden bile 200$ board ücreti isterler. Her distiribütörde arkadaşım var, bilgisayar mühendisiyim, otomasyon alanında bitirdim okulumu ve kendimi bildim bileli elektronikle iç içeyim ben 15 ytl tutmayacak bir griş portu için neden board değiştirilir ve değiştirmeyin dediğim ürün eğer benim tarafımdan sadece 1-2 lehim darbesiyle tamir eilebiliyorsa bu HP nin soyguncu veya genel destek merkezlerinde işi bilen tekniker mühendis felan çalıştırmıyorlar. 2 adet pda aldım. İkisinide 1 sene kullanamadım. Bi kişi daha kullanıyor etrafımda %30 ike arama gelince makina kitleniyor ve kapanıyor. Bu sorun içinde eğer reset ve hard format dahil herşey yapılmış yeni pil alınmış denenmiş olmasına rağmen muhteşem HP destek merkezi buna kullanıcı yanlış kullanımı derse ben böyle firmanında, böyle destek merkezininde, bu adamlara bu şirketi kurmasında onay vereninde, böyle çalışmasına müsade edeninde, hepsinin taaaaa gölerinden öperim... isteyen herkes beni ... nolu telefonumdan arayıp yorumlarımı dinleyebilir. Saygılarımla arz ederim.

üçüncü sorum şu daha önce pda kullanmadım, 614c'de windows yüklü olduğu için virüs alma problemi varmı acaba saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: orhan44

Arkadaşlar siz 614 kullanıcılarına 3 sorum var birincisi hepsiburada'da bulduğum bir yorumun ne kadar doğru olduğu

Daha önce HP ile dizüstü bilgisayarım konusunda sorun yaşamış olan ben, bu sefer PDA konusunda en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Üstelik problemim aynen yukarıda bahsedildiği gibi cihaz üzerindeki mini USB porttaki temassızlık nedeniyle şarj olmaması ve hiçbir data yüklenmemesi idi. HPnin telefon hattından arıza kaydımı açtırdıktan sonra aynı gün UPS Kargo ile evimden aldılar, yaklaşık bir haftalık bir onarımdan sonra board değişmiş olarak yine UPS ile evime gönderdiler. Süreç hakkında sürekli mail ile bilgilendirildim. Kısacası ideal bir onarım süreci yaşadım. Ve bu süreçte beş kuruş ücret talep etmediler.

• quote:

Orjinalden alıntı: kayihan.onuk

Cevabın için teşekkürler drorcun. Ben yine de T9 dosyalarını gönderen olursa denemek istiyorum. Sadece dosyaları değiştirmeyeceğim, bazı ayarlar da yapacağım. Tekrar 6.0'a da geri dönmek istemedim ama kimse dosyaları göndermezse mecburen öyle yapmak zorunda kalacağım.

Arkadaşlar yok mu hala 6.0 ROM'unu kullanan ve sevabına \Windows\Programs\tegic klasörü altındaki et9 klasörünü zipleyip gönderecek olan?

dostum gerçekten becerebiliyorsan ben sana göndereyim bana da anlat..
  • buyur kolay gelsinhttp://www.4 shared.com/file/73992584/23bee639/tegic.html
  • Teşekkürler drorcun. Sen göndermeden yarım saat önce kimse göndermeyecek herhalde diye ümidi kesip 6.0'a döndüm. Senin dediğin gibi SPB BackUp ile yedeğimi de aldım. T9 dosyalarını aldım ve Registry'deki eT9 ile alakalı keyleri export ettim. Şimdi tekrar 6.1'e döndüm. eT9 klasörünü buraya kopyalayıp registry keyleri de import edeceğim. Sonucu bildiririm...
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.