Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 614c denendi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: 614c denendi Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ayaz_efe
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Mayıs 2008; 16:37:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: selcukakman

quote:

Orjinalden alıntı: ayaz_efe

quote:

Orjinalden alıntı: selcukakman

quote:

Yasin birkaç sorun daha olacak ;

- hp'lerin kronik sorunu kilitlenme donma sorunu bunda da varmı?
- sms hafızası nekadar?sınırsız mı?hafıza kartını tanımlayabiliyormuyum hafıza olarak?(symbianlı nokialarda olduğu gibi)
- pili şimdilik ortalama ne kadar gidiyor? tytn2nin pilinden kapasitesi daha büyük ama bekleme ve konuşma süreleri her nedense düşük?
- wifi kapasitesini çok iyi diye söylüyorsun sayfa açılış hızları nasıl?hafıza yetersiz uyarısı veriyor mu?yada başka göze çarpan bir sorun
- GPS olarak ne kullanıyor kutusundan çıkıyormu yoksa ayrı satın almakmı gerekiyor?sesli yönlendirme varmı?
- alırken kutusunu açtığımda nelere dikkat etmeliyim?

ve son olarak genel olarak memnun olduğun ve memnuniyetsizlik olarak belirteceğin birşey varmı?

vereceğin cevaplara göre bugün siparişini vericem aletin 6 taksit 915ytl'ye buldum sipariş için cevap bekliyorlar benden....

Sakıncası yoksa nereden sipariş verdiğini öğrenebilirmiyim. Bende oradan sipariş vereyim.

ben tanıdık vasıtasıyla bir bayiden sipariş verdim

Bizde oradan alabilir miyiz.

sanmıyorum dost ahbap ilişkisinden dolayı bu fiyata verdi
El Diablo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Mayıs 2008; 19:07:45 

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

hp'nin işlemcisi çok güçlü ve 3d hızlandırıcılı. bu yüzden yüksek mah'a karşın az dayanması olası.

Hocam nasıl GPU var 614C'de ya ben bulamıyorum hiç bir kaynakta?

SOAD & Orhan Pamuk sever

DreamRiver

5 Mayıs 2008; 19:38:39 

quote:

Yasin birkaç sorun daha olacak ;

- hp'lerin kronik sorunu kilitlenme donma sorunu bunda da varmı?
- sms hafızası nekadar?sınırsız mı?hafıza kartını tanımlayabiliyormuyum hafıza olarak?(symbianlı nokialarda olduğu gibi)
- pili şimdilik ortalama ne kadar gidiyor? tytn2nin pilinden kapasitesi daha büyük ama bekleme ve konuşma süreleri her nedense düşük?
- wifi kapasitesini çok iyi diye söylüyorsun sayfa açılış hızları nasıl?hafıza yetersiz uyarısı veriyor mu?yada başka göze çarpan bir sorun
- GPS olarak ne kullanıyor kutusundan çıkıyormu yoksa ayrı satın almakmı gerekiyor?sesli yönlendirme varmı?
- alırken kutusunu açtığımda nelere dikkat etmeliyim?

ve son olarak genel olarak memnun olduğun ve memnuniyetsizlik olarak belirteceğin birşey varmı?

vereceğin cevaplara göre bugün siparişini vericem aletin 6 taksit 915ytl'ye buldum sipariş için cevap bekliyorlar benden....

elbette elimden geldiği kadar cevaplayacağım.

-kitlenme olayı hiç olmadı bende şaşırdım açıkçası cihaz gayet hızlı çalışıyor bi donma yaşamadım.
-sms hafızası sonsuz heralde bayağı bi mesaj yolladım gelen ve gidenleri silmedim hiç uyarı filan vermedi ayrıca sim kartındaki mesajlarıda okuyabiliyorsunuz. hafıza kartını tanımlayabiliyormuyum derken anlamadım ne demek istediğini? biraz daha açarsan cevap verebilirim heralde.
- pili wi-fi açıkken çok acaip gidiyor bugün test ettim. wi-fi kapalı olursa iyi götürür gibime geliyor. işten fırsat bulabilirsem deneyecem bayağı önümüzdekki haftasonu mesela.
- sayfa açılış hızı bilgisayarımdakiyle aynı hiç bi fark yok çok memnun kaldım. hafız yetersiz diye bi sorunla karşılaşmadım.
- GPS olarak kutudan bir şey çıkmıyor ama ben i-go 2006 plus kurdum çok güzel bi program sesli yöblendirmeyle türkçe olarak söylüyor. "100 metre ileriden sola/sağa dönmeye hazırlan.. ilk soldan dön sonra il sağa sonra ilk sola..." gibi yönlendirmeleri yapıyor çok hoş :)
- kutusunu açtığında dikkat edeceğin şey içeriğin eksiksiz olup olmadığına bak bide iyice bi incele kusur bulabilirsin cihazda çizik filan olabilir yani bakmak lazım okadar para veriyoruz.

cihazın sadece kamerasından memnun kalmadım zaten bende 8mp samsung S850 var bunun kamerasını kullanmam pek

DreamRiver

5 Mayıs 2008; 19:51:57 

quote:

Orjinalden alıntı: superbowl

abi ürünün kendisinde bi kaç fotoğrafını koyma şansınız varmı çekipte?

çekip yollarım bu akşam

ayaz_efe
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Mayıs 2008; 20:00:11 

yasin teşekkür ederim cevapların için bende 915 ytl 6 taksite buldum yarın alıyorum büyük ihtimalle tek eçkincem hp olması birde wm 6.1 upgrade çıkmayacakmış sanırım hp bu sefer becerdimi bu pda işini nedersin?

birde ahize ve kulaklık sesi nasıl ?
DreamRiver

5 Mayıs 2008; 20:07:21 

rica ederim serkan. tek çekincem hp olması diyon ama bence bu cihazda çekinem kalmayacak heralde :) ahize ve kulaklık sesi harika. hiç sorun yok aldığında kullandığında sen de göreceksin emin olabilirsin ;) wm 6.1 upgrade çıkarmayacağını nerden duydun acaba?

ayaz_efe
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Mayıs 2008; 20:11:22 

sanırım hp americadan CEOlardan biri açıklama yapmış bende internette gezerken okumuştum bulup ekleyeyim

haberi buldum

"Hatırlarsınız, daha geçen bir kaç gün öncesinde duyurmuştuk orjinal Windows Mobile 6.1′i. Şimdi vereceğimiz haber o haber kadar iyi sayılmaz aslında. Haberin kaynağı kesin. HP’nin uluslararası basın danışmanı Mike Hockey tarafından Brighthand‘in sorusuna karşılık verilen cevabın orjinal metni haberin devamında yer alıyor. Yani kısacası piyasadaki iPAQ’ler için orjinal WM6.1 yayınlamayı düşünmüyorlamış. Ne diyelim, sağlık olsun…

HP will not be
offering an operating system upgrade for currently shipping HP iPAQ
devices beyond what ships on the device today — Microsoft Windows
Mobile 6.

This decision comes after having evaluated the
potential for delays in firmware and software updates, device
recertification, and carry-over costs to our customers that are often
associated with an operating system upgrade.

HP
is committed to continuing its long-standing relationship with
Microsoft and will deliver HP iPAQs with Windows Mobile 6.1 at a future
date.
"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayaz_efe -- 5 Mayıs 2008; 20:12:05 >
ayaz_efe
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Mayıs 2008; 20:17:01 

yasin navigasyon tuşu normalde kullandığımız kontrol tuşunun yerini tutuyormu?diyelimki onunla menüde gezerken klasörün içine 5 tuşuyla mı giriyoruz sağa yada sola gidişler nasıl oluyor kolaymı kullanımı?menüde gezerkenmi kullanılabiliyor bu özellik?
painkill

5 Mayıs 2008; 20:45:31 

quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

quote:

hp'nin işlemcisi çok güçlü ve 3d hızlandırıcılı. bu yüzden yüksek mah'a karşın az dayanması olası.

bunun işlemci ile i780'in işlemcisini aynı sanıyordum. ama aynıdeğillermiş. i780'in marvell 3xx serisi işelmcilerinde 3d var da bu 2xx'lerde var mı emin olamadım şimdi

yanlış bilgi olduysa özür. cihazın işlemci mimarisi intel marvell pxa 270.

Eski Nick: _PainKilleR_
DreamRiver

5 Mayıs 2008; 21:12:21 

quote:

yasin navigasyon tuşu normalde kullandığımız kontrol tuşunun yerini tutuyormu?diyelimki onunla menüde gezerken klasörün içine 5 tuşuyla mı giriyoruz sağa yada sola gidişler nasıl oluyor kolaymı kullanımı?menüde gezerkenmi kullanılabiliyor bu özellik?

navigasyon tuşu sayfayı aşağı ve ykarıya doğru götürüyor. enter tuşu mevcut tuş takımında ona bastığında giriş yapıyor.

DreamRiver

5 Mayıs 2008; 21:27:52 

demek çıkarmayacaklar wm 6.1 alla alla ilginç :S olsun bizimkiler uyarlarlar ona uygun rom ;)

ayaz_efe
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Mayıs 2008; 21:32:07 

yasin banada bir tane aldırıyorsun yarın senin dediklerinden sonra almamak hataydı zaten umarım pişman olmam yarın sabah siparişimi veriyorum tek korkum bu meret navigasyona alışamamak ama sorun çıkmaz diye düşünüyorum...

yasin bu navigasyon tuşu menüdemi kullanılıyor sadece sms yazarken falan engel oluyormu?
El Diablo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Mayıs 2008; 21:35:19 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

quote:

bunun işlemci ile i780'in işlemcisini aynı sanıyordum. ama aynıdeğillermiş. i780'in marvell 3xx serisi işelmcilerinde 3d var da bu 2xx'lerde var mı emin olamadım şimdi

yanlış bilgi olduysa özür. cihazın işlemci mimarisi intel marvell pxa 270.

Estağfurullah.
Yalnız aletin işlemcisi PXA 2xx falan değil bildiğin PXA270. Ama bu müthiş hızlı olmasını engellemiyor. Bakınız P535 ve hayvani benchmark sonuçları...

SOAD & Orhan Pamuk sever

DreamRiver

5 Mayıs 2008; 21:53:33 

tuş takımından bir görünüm

cihazın elimdeyken duruşu

buda masada duruşu

DreamRiver

5 Mayıs 2008; 21:56:32 

sms yazarken halka üzerinde elin aşağıya yada yukarıya doğru gitmesin :)

ayaz_efe
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Mayıs 2008; 21:58:04 

1 dakikada %97den %96'yamı düştü batarya
ayaz_efe
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Mayıs 2008; 22:00:10 

quote:

Orjinalden alıntı: DreamRiver

sms yazarken halka üzerinde elin aşağıya yada yukarıya doğru gitmesin :)

nasıl yani sms yazarken etkiliyormu bu özellik?haydaaaa o kadarmı hassas bu bölüm yahu ben sadece menüde aktif olur sanıyordum
ayaz_efe
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Mayıs 2008; 22:27:46 

yasin webde gezerken sayfayı ekrana tam olarak yayabiliyormuyuz yada sağa ve sola gitmekmi gerekiyor? diğer dediğinde şakamı yaptın ciddimisin sms yazarken o sorunmu var?