Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 614c denendi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: 614c denendi Sayfa: <<   < önceki  11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hakanoz2000

11 Temmuz 2008; 17:26:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Nihayetinde bugün 614c'ye kavuştum. Bir kere boyut ve hız olarak ilk bakışta gayet güzel. Ama başka ne düşünüyorsun derseniz içinden çıkabilirsem ne ala. Her neyse; ilk sorum bu cihaza bilgisayardaki MP3 dosyalarını nasıl atacağız ? Ne cihazın kendi hafızasına ne de storage card'a mp3 veya video atamıyorum. Ama resim atarken bir sorun yok. İkinci sorum ise lisanslı yolbil programı/başarsoft haritam olmasına ve GPS ayarlarını otomatik seçmeme karşın bir türlü uydu bulamıyorum. Nedendir acep ? Evet, var mı bu acemiye yardım etmek isteyen :) ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanoz2000 -- 11 Temmuz 2008; 17:26:23 >

Güvenilmek, sevilmekten çok daha önemlidir...
guneyegeli

11 Temmuz 2008; 18:06:09 

hayırlı uğurlu olsun:) mp3 leri activesync bağlantısını bluetooth ya da kabloyla kurarak 614 e atabiilirsin..bağlantıyı kurduktan sonra activesync programının üzerinde (pc'de) explorer (dosya yönetici)' girdikten sonra mobil device'a bas ve orada göreceğin storage card klasörünün içine at..bu klasör kartın içi..burada yeni klasörler deoluşturabilirsin..yolbili hiç kullmadım o nedenle bilgi veremeyeceğim..bu alet öyle feci birşeyki arabamın yıkanmasını beklerken yazıyorum bunları!!kısaca ,hastalık yapabilir!! :) tekrar hayırlı olsun

hakanoz2000

11 Temmuz 2008; 18:47:17 

quote:

Orjinalden alıntı: guneyegeli

hayırlı uğurlu olsun:) mp3 leri activesync bağlantısını bluetooth ya da kabloyla kurarak 614 e atabiilirsin..bağlantıyı kurduktan sonra activesync programının üzerinde (pc'de) explorer (dosya yönetici)' girdikten sonra mobil device'a bas ve orada göreceğin storage card klasörünün içine at..bu klasör kartın içi..burada yeni klasörler deoluşturabilirsin..yolbili hiç kullmadım o nedenle bilgi veremeyeceğim..bu alet öyle feci birşeyki arabamın yıkanmasını beklerken yazıyorum bunları!!kısaca ,hastalık yapabilir!! :) tekrar hayırlı olsun

Sağol arkadaşım. Dediğin gibi zaten kablo ile atmaya çalışıyorum ama olmuyor. Storage card'ı çıkartıp, kart okuyucu üzerinden atarsam sorun yok. O zaman alıyor. Neyse biraz daha uğraşacağım gibi. Tekrar teşekkürler...

El Fuego

12 Temmuz 2008; 0:24:02 

hakanoz2000

kartına ve makineye format at ilk etapta. Eğer vista kullanıyorsan 32 bit ya da 64 bit windows mobile center i bs ne kur. İlk dönem sıkıntalırını atlatırsın.

GPS'e gelince; 1-4 dakika arasında ilk bağlantı kurulabilir. İlk bağlantını gökyüzünü çok rahat gören bir konumda yap.

Güle güle kullan...

HP iPAQ Business Navigator 614c WM06 520 MHz 4 GB SanDisk
Motorola ROKR E8 Linux 500MHZ

El Fuego is a member of DH Motorola CLUB

pocketpc.gen.tr
mahoni_20

12 Temmuz 2008; 0:32:25 

hakanoz2000

merhaba geçtiğimiz günlerde bende aynı sorunla karşılaştım ve sorunum tam olarak d sürücüsündeki mpp3leri activesync ile atamadım. fakat kopyalamak istediğim dosyaları masaüstünde bir klasöre kopyalayıp ordanda cihazın içine active sync ile aktarabildim sebebi nedir anlayamadım bakmak zamanımda olmadı ama bir sende dene bunu istersen..

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
El Fuego

12 Temmuz 2008; 1:50:45 

Kullandığınız işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir. Her ne kadar HP ''vista'' yı önerse de sorun dolu. Benim back-up sorununu çözemediler...

HP iPAQ Business Navigator 614c WM06 520 MHz 4 GB SanDisk
Motorola ROKR E8 Linux 500MHZ

El Fuego is a member of DH Motorola CLUB

pocketpc.gen.tr
guneyegeli

12 Temmuz 2008; 3:48:52 

quote:

Orjinalden alıntı: mahoni_20

hakanoz2000

merhaba geçtiğimiz günlerde bende aynı sorunla karşılaştım ve sorunum tam olarak d sürücüsündeki mpp3leri activesync ile atamadım. fakat kopyalamak istediğim dosyaları masaüstünde bir klasöre kopyalayıp ordanda cihazın içine active sync ile aktarabildim sebebi nedir anlayamadım bakmak zamanımda olmadı ama bir sende dene bunu istersen..

kablo ile benim pc de bazen sıkıntı oluyor ama bluetoothla activesync bağladığımda hiç sorunsuz çalışıyor..ve hatta dün akşam 155 mb lık videoyu bluetooth ile aktardım hiç kesintisiz..

nedium

12 Temmuz 2008; 13:40:07 

arkadaşlar bizim bu cihazın kulaklığını dağıtıp, daha önce bir arkadaşın yaptığı gibi 3.5mm jack lehimleme projem var.
Bi aksilik olur da batırırsam diye kendi kulaklığını dağıtmayayım diyorum.

Uyumlu kulaklıkları nerden bulabiliriz bilen var mı?

DreamRiver

12 Temmuz 2008; 14:56:53 

youtube videoları izlenebiliyor ama hepsi değil youtube bir çalışma yapıyor videoları mobile cihazlarla da izlenmesi için coverter yapıyorlar. şu anda youtube yasaklandığı için bakamıyorum ama yasaklanmadan önce bir kaç tane video izlemiştim..

imolared

13 Temmuz 2008; 0:03:27 

Igo 2006 kullanıyorum GPS için, ancak WM6.1 e geçtiğimden beri uydulara ilk bağlantı ve koordinat belirleme işlemi eskisine göre daha uzun sürüyor (yaklaşık 15 dak.), bu süreyi kısaltmanın herhangi bir yolu var mı?

hakanoz2000

13 Temmuz 2008; 19:01:25 

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler. GPS sinyal sorunumu çözdüm. Yalnız artık programdan mıdır cihazdan mıdır bilmiyorum navigasyonda sesli uyarı geç geliyor (halen Yolbil kullanıyorum). IGO kurmak istiyorum ama nereden nasıl bulurum dahası nasıl kurarım bilmiyorum . Ayrıca Micro SD kartlarda bir de SDHC gibi birşey var. O mu yoksa normal mikro SD kart mı daha performanslı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanoz2000 -- 13 Temmuz 2008; 19:01:37 >

imolared

14 Temmuz 2008; 2:43:04 

Bugün Resco nun birkaç programını kurdum, ancak kaldırırken programlardan birini, soft reset gerekli dedi alet, ok dedim sonrasında bir daha açılmadı alet, ilk baştaki HP ekranı donup kalıyor, hard reset denedim o da HP ekranını geçemiyor. Ne yapmak lazım bu durumda? ROM mu yüklemeliyim yeniden?

barthobel

14 Temmuz 2008; 17:48:07 

Bir türlü mms ayarlarını beceripde mms gönderemedim birisi yardımcı olabilirse sevinirim hattım vodafone müşteri hizmetlerine telefon ettim ayarları mail olarak gönderdi uyguladım fakat olmadı göndermiyor yardımcı olabilecek birisi varsa cok sevinirim

KUSURSUZ İNSAN YOKTUR AMA KUSURSUZ ELEŞTİRMEN ÇOKTUR !
kged

15 Temmuz 2008; 14:58:17 

Arkadaşlar. 614c nin ben video kayıt etme performansından pek memnun değilim.

Bunu harici bir programla aşmayı düşünüyorum. bildiğiniz bir program ismi varmı?

Olmadı oturucam kendim yazıcam. apilerini falan buldum. önerilierinizi ve bilgilerinizi bekliyorum

Philip27

15 Temmuz 2008; 22:29:39 

Cihazı yaklasık 2-3 gündür kullanıyorum. Bazı sorularım var bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim.

1 - Açılışta FW 0.81 yazıyor bu bios sürümümü upgrade etmeye gerek varmı ?

2 - Yine teli ilk aldığımda dokunmatik ekran için kalibrasyon yaptırdı bunu kalemlemi yaptınız ben doğru düzgün yapamadım olsa gerek kalem ya da elle dokunduğum noktalar tam olarak çalışmıyor. Bu kalibrasyonu baştan yapma şansım varmı ya da resetmi atmam gerek.

3 - İgo kullananlar 2006 mı yoksa yeni sürümmü kullanıyorlar.

4 - Yukarı aşağı sağa sola okların yerine gecen ortadaki yuvarlak daireden pek memnun kalmadım keske klasik telefonlardaki gibi olsaydı.

5 - 3.0 MP'lik bir kamera için video performansı bayağı kötü geldi bana. Kardeşimde N95 var video çektik beraber. Arada uçurum var. N95 kamerayı oynatırken hiç titremezken ve net bir görüntü verirken bu tir tir titriyor. Neyse sonuçta kamera için almadım ama daha iyi olabilirdi.

6 - Hafıza kartını ve sim kartını takma yerleri çok kötü 1 saatte ancak oturttum. Özellikle hafıza kartını çok zorlanarak taktım.

7 - HP'nin kullanım kılavuzları genelde iyidir. Ama bu cihazda hayatımda ilk defa indexi(fihristi) ve sayfa numaraları olmayan bir kılavuz gördüm. Bunu bu şekilde bastıran kimse bulup tebrik etmek gerek.

Özellikle şu kalibrasyon ile ilgili yardım bekliyorum çünkü teli dokunmatik ekrandan kullanmak istiyorum sorunsuzca.

barthobel

15 Temmuz 2008; 23:19:42 

1- gerek yok
2- yeni aldıysan cd ile birlikte gelen türkceleştirmeyi yapma orjinal dilinde kullan
3- kısa bilgi camerası şarjın %70 altına indiyse karıncalanma yapıyor ve görüntü kalitesi düşüyor bu yüzden foto cekmek icin tam dolu olması gerekiyor
4- igo 08 yüklemeyi denedim burnumdan geldi şimdilik onun kullanılmaısnı tavsiye etmiyorum igo my way 2006 plus kullanıyorum çok hemde çok memnunum şehirler arası yolda deneme fırsatım oldu tek kelimeyle mükemmel
5 başka sorun olursa sor çekinmeden
quote:

Orjinalden alıntı: Philip27

Cihazı yaklasık 2-3 gündür kullanıyorum. Bazı sorularım var bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim.

2 - Yine teli ilk aldığımda dokunmatik ekran için kalibrasyon yaptırdı bunu kalemlemi yaptınız ben doğru düzgün yapamadım olsa gerek kalem ya da elle dokunduğum noktalar tam olarak çalışmıyor. Bu kalibrasyonu baştan yapma şansım varmı ya da resetmi atmam gerek.

4 - Yukarı aşağı sağa sola okların yerine gecen ortadaki yuvarlak daireden pek memnun kalmadım keske klasik telefonlardaki gibi olsaydı.

5 - 3.0 MP'lik bir kamera için video performansı bayağı kötü geldi bana. Kardeşimde N95 var video çektik beraber. Arada uçurum var. N95 kamerayı oynatırken hiç titremezken ve net bir görüntü verirken bu tir tir titriyor. Neyse sonuçta kamera için almadım ama daha iyi olabilirdi.

6 - Hafıza kartını ve sim kartını takma yerleri çok kötü 1 saatte ancak oturttum. Özellikle hafıza kartını çok zorlanarak taktım.

7 - HP'nin kullanım kılavuzları genelde iyidir. Ama bu cihazda hayatımda ilk defa indexi(fihristi) ve sayfa numaraları olmayan bir kılavuz gördüm. Bunu bu şekilde bastıran kimse bulup tebrik etmek gerek.

Özellikle şu kalibrasyon ile ilgili yardım bekliyorum çünkü teli dokunmatik ekrandan kullanmak istiyorum sorunsuzca.

KUSURSUZ İNSAN YOKTUR AMA KUSURSUZ ELEŞTİRMEN ÇOKTUR !
nedium

15 Temmuz 2008; 23:40:37 

ekran kalibrasyonu için start>settings>system>screen i tıkla. Burdaki "Align Screen" tuşu ile yeniden hizalama yapabilirsin.

ben igo 2006 plus kullanıyorum gayet memnunum.

quote:

Orjinalden alıntı: Philip27

DreamRiver