1 hafta boyunca PDA modellerine baktım ilk defa bir pda kullanacagım zorlanacagımı sanmıyorum ilk almaya karar verdigimde p535 hoşuma gitmişti araştırdıkca enson bunda karar kıldım umarım sorunsuz 1 kullanımı vardır. cumartesi günü siparişimi verdim haliyle bugün degerlendirilmeye alındı telefon ettiler kargoya verilmiş yarın alacagım aldıktan sonra çarşamba günü ilk izlenimlerimi sizinle paylaşırım(elimden geldigince) bu arada cihazı 6 ay taksitle 805 ytl aldım umarım hesaplı almışımdır.
6815 arızasından dolayı geldi. Alet çok sıkı, seri. Ya ben şanslıyım ya da benden öne,ce alanlar işi bilmiyor. İstediğim herşeyi çok basit yaptım; GPS, multimedya , kamera falan...HP nin şu anda bu cihaz için TR desteği yok...İLk kez PDA kullananlar beklesin az, diğerleri için söz yok
yanında gelen cdsinden türkçe desteği çıkıyor. onu yüklemeniz gerekli
Türkçe dil desteği imla hatası olmadan ROM üzerinde gömülü gelmeden CD'yle falan kurmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Makineye bakınca yarısı Türkçe, yarısı İngilizce görünmesi çok saçma...Bir de program olayı elbette. Çoğu program TR dil desteği sağlamıyor. Yama ya da Türkçe'leştirme gerekli. Orijinali her zaman iyidir 4GB microSDHC SanDisk ile sorunsuzca çalışıyor, sıkıntı yok
SRS WOW programını 6815'e de kurmuştum. Hoparlörlerde ses patlak çıkıyordu. 614c'ye de kurdum, ses hepten gitti. Sesli komutlar çalışmadı; hard reset atmadan da düzelmedi. iPAQ Audio içinden ''Treble'' ı bir kademe yükselttim, ses daha düzgün çıkmaya başladı.
Genel anlamda gayet iyi bir cihaz. Alacak olanlar; ihiyaçlarını sıralayıp, muadiller içinde en iyi seçimi yapsınlar. Cihazı kullanmadan önce kapalı durumda iyice şarj edip, hard reset attıktan sonra kullanılması, pil iyice zayıflamadan şarj edilmemesi, antistatik bir kılıf ile kullanılması ve elbette biraz dikkat ettikten sonra bize uzunca hizmet edecek bir cihaz.
Servise gittiğim zaman WM 6.1'in ne zaman çıkacağını sorduğumda ''Hiçbir zaman'' yanıtı düşündürücü. Unofficial ROM'ların stabilitesinin de tartışmalı olduğunu ve gereğinden fazla işlemciyi yorabilme olasılığı olduğu için kalıcı hasarlar bırakabileceğini söylediler.
Arkadaslar 614c ile birlikte gelen ekran koruyucu yapistirirken nasil oldu ise toz zerrecikleri yapismis. Cikarip temizlemek istedim ama o islem de daha fazla kotu yapti. HP Destek Merkezinde bulabilirmiyim. Yoksa internet uzerinden mi siparis edeyim.
dostum ne yazıkki destek merkezinden bulman zor internette satılanlardan edinmen gerekecek ama kendi fikim bu şu ana dek yanında gelen kadar düzgün bişey bulamadım ben. ya parlıyor yada hava kabarcıkları kalıyor forumda hatta kullanılan ekran koruyucularımız hakkında birara konu açıldı linkini veriyim bir bak istersen.
Arkadaslar 614c ile birlikte gelen ekran koruyucu yapistirirken nasil oldu ise toz zerrecikleri yapismis. Cikarip temizlemek istedim ama o islem de daha fazla kotu yapti. HP Destek Merkezinde bulabilirmiyim. Yoksa internet uzerinden mi siparis edeyim.
Piyasayı alt üst ettim ama FA920AA cradle maalesef bulamadım arkadaşlar, internette stokta var olarak gösteren sitelerin stoklarında da maalesef yok, nasıl ve nerden buluruz fikri olan var mıdır?
Piyasayı alt üst ettim ama FA920AA cradle maalesef bulamadım arkadaşlar, internette stokta var olarak gösteren sitelerin stoklarında da maalesef yok, nasıl ve nerden buluruz fikri olan var mıdır?
Ben yaklaşık 3 hafta önce satın almıştım. Teknofiyat üzerinden arama yaptığımda 4-5 sitede çıkıyordu. Daha önce alışverişim olduğu için sanalmarketim.com dan sipariş vermiştim şimdi hiçbiryerde yok
Bir arkadaşım yurtdışından Arkon Cradle siparişi verecekti bendekini görünce "bundan alayım" demişti aybaşını bekliyorduk onun işide yattı galiba. HP Türkiye ile bağlantı kurmakta fayda var. Online mağazalarda olmasa bile sıcak satış mağazalarından birisinin stoğunda mutlaka vardır.
Maalesef kaliteli seçenek yok gibi birşey. Asus P535 kutu içeriğinden yine Arkon üretimi car cradle çıkıyor. İşine yaramayan birileri varsa satmayı düşünebilirler. Kalitesiz ürünler tümsek veya virajda yerinde çıkabiliyor yada cihazı tutamayabiliyor. Hem cihaz güvenliği hem sürüş güvenliği için sakat bir durum Arkon' un sitesinde online satış var kargoyla beraber FA920AA nın fiyatını biraz geçiyor. En kötü ihtimal olarak değerlendirilebilir.
Bu 614c için uyumlu programları nerden bulabilirim özellikle kamerası icin cünkü 3mp kamerası var cok kötü foto cekiyor bi programla iyileştirmek mümkündür illaki bu tür kameralar için bildiginiz program varmı varsa yazarsanız cok sevinecegim
arkadaslar bı program var kullanmak ıstedıgım gereksımlerı,Microsoft Windows XP, Vista işletim sistemlerinden birisi Minimum Pentium III ve üzeri işlemci Minimum 256 MB Ram calıstırırmı makıne bunu calıstırırsada kasarmı cok
arkonun sitesinde fa920aa olarak geçmiyor sanırım, ben daha önce fa920aa görmediğim için ayırt edemedim hangisi aradığım ürünün aynısı bilgisi olan var mı?
şarkıları kitaplığa eklemen lazım media playerin kitaplığına yani benimde sana bir sorum oalcak aletin kamerasından memnunmusun ben hala bi care bulamadım görüntü karıncalı gösteriyor fotolarda öyle cıkıyor üzerinde gelen programmı kötü yoksa kameradamı bişey var anlayamadım ?
Yanılmıyorsam HP 614c kamera çekimi sırasında ayarları mevcut, sanırım sen ayarları yapmadın, Megapixel ve VGA modunda ayarlar olması lazım, VGA modunda çekersen çekim kalitesi düşük ve karıncalı olur.Ayarları kontrol et istersen...