Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 614c denendi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: 614c denendi Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
barthobel

23 Haziran 2008; 15:46:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1 hafta boyunca PDA modellerine baktım ilk defa bir pda kullanacagım zorlanacagımı sanmıyorum ilk almaya karar verdigimde p535 hoşuma gitmişti araştırdıkca enson bunda karar kıldım umarım sorunsuz 1 kullanımı vardır. cumartesi günü siparişimi verdim haliyle bugün degerlendirilmeye alındı telefon ettiler kargoya verilmiş yarın alacagım aldıktan sonra çarşamba günü ilk izlenimlerimi sizinle paylaşırım(elimden geldigince) bu arada cihazı 6 ay taksitle 805 ytl aldım umarım hesaplı almışımdır.

KUSURSUZ İNSAN YOKTUR AMA KUSURSUZ ELEŞTİRMEN ÇOKTUR !
supersonicbluepearl

23 Haziran 2008; 20:26:51 

Nereden aldınız?
El Fuego

23 Haziran 2008; 20:52:21 

quote:

Orjinalden alıntı: kged

quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

6815 arızasından dolayı geldi. Alet çok sıkı, seri. Ya ben şanslıyım ya da benden öne,ce alanlar işi bilmiyor. İstediğim herşeyi çok basit yaptım; GPS, multimedya , kamera falan...HP nin şu anda bu cihaz için TR desteği yok...İLk kez PDA kullananlar beklesin az, diğerleri için söz yok

yanında gelen cdsinden türkçe desteği çıkıyor. onu yüklemeniz gerekli

Türkçe dil desteği imla hatası olmadan ROM üzerinde gömülü gelmeden CD'yle falan kurmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Makineye bakınca yarısı Türkçe, yarısı İngilizce görünmesi çok saçma...Bir de program olayı elbette. Çoğu program TR dil desteği sağlamıyor. Yama ya da Türkçe'leştirme gerekli. Orijinali her zaman iyidir 4GB microSDHC SanDisk ile sorunsuzca çalışıyor, sıkıntı yok

SRS WOW programını 6815'e de kurmuştum. Hoparlörlerde ses patlak çıkıyordu. 614c'ye de kurdum, ses hepten gitti. Sesli komutlar çalışmadı; hard reset atmadan da düzelmedi. iPAQ Audio içinden ''Treble'' ı bir kademe yükselttim, ses daha düzgün çıkmaya başladı.

Genel anlamda gayet iyi bir cihaz. Alacak olanlar; ihiyaçlarını sıralayıp, muadiller içinde en iyi seçimi yapsınlar. Cihazı kullanmadan önce kapalı durumda iyice şarj edip, hard reset attıktan sonra kullanılması, pil iyice zayıflamadan şarj edilmemesi, antistatik bir kılıf ile kullanılması ve elbette biraz dikkat ettikten sonra bize uzunca hizmet edecek bir cihaz.

Servise gittiğim zaman WM 6.1'in ne zaman çıkacağını sorduğumda ''Hiçbir zaman'' yanıtı düşündürücü. Unofficial ROM'ların stabilitesinin de tartışmalı olduğunu ve gereğinden fazla işlemciyi yorabilme olasılığı olduğu için kalıcı hasarlar bırakabileceğini söylediler.

Herkes biliyor ama yine de hatırlatayım dedim

İyi forumlar...

HP iPAQ Business Navigator 614c WM06 520 MHz 4 GB SanDisk
Motorola ROKR E8 Linux 500MHZ

El Fuego is a member of DH Motorola CLUB

pocketpc.gen.tr
husam00

24 Haziran 2008; 11:14:04 

Arkadaslar 614c ile birlikte gelen ekran koruyucu yapistirirken nasil oldu ise toz zerrecikleri yapismis.
Cikarip temizlemek istedim ama o islem de daha fazla kotu yapti.
HP Destek Merkezinde bulabilirmiyim. Yoksa internet uzerinden mi siparis edeyim.

@'i alan Uskudari gecti
mahoni_20

24 Haziran 2008; 12:59:45 

dostum ne yazıkki destek merkezinden bulman zor internette satılanlardan edinmen gerekecek ama kendi fikim bu şu ana dek yanında gelen kadar düzgün bişey bulamadım ben. ya parlıyor yada hava kabarcıkları kalıyor forumda hatta kullanılan ekran koruyucularımız hakkında birara konu açıldı linkini veriyim bir bak istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_24062177/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: husam00

Arkadaslar 614c ile birlikte gelen ekran koruyucu yapistirirken nasil oldu ise toz zerrecikleri yapismis.
Cikarip temizlemek istedim ama o islem de daha fazla kotu yapti.
HP Destek Merkezinde bulabilirmiyim. Yoksa internet uzerinden mi siparis edeyim.

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
remote

24 Haziran 2008; 16:53:54 

Piyasayı alt üst ettim ama FA920AA cradle maalesef bulamadım arkadaşlar, internette stokta var olarak gösteren sitelerin stoklarında da maalesef yok, nasıl ve nerden buluruz fikri olan var mıdır?
EuphoriA

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Haziran 2008; 18:41:59 

quote:

Orjinalden alıntı: remote

Piyasayı alt üst ettim ama FA920AA cradle maalesef bulamadım arkadaşlar, internette stokta var olarak gösteren sitelerin stoklarında da maalesef yok, nasıl ve nerden buluruz fikri olan var mıdır?

Ben yaklaşık 3 hafta önce satın almıştım. Teknofiyat üzerinden arama yaptığımda 4-5 sitede çıkıyordu. Daha önce alışverişim olduğu için sanalmarketim.com dan sipariş vermiştim şimdi hiçbiryerde yok

Bir arkadaşım yurtdışından Arkon Cradle siparişi verecekti bendekini görünce "bundan alayım" demişti aybaşını bekliyorduk onun işide yattı galiba. HP Türkiye ile bağlantı kurmakta fayda var. Online mağazalarda olmasa bile sıcak satış mağazalarından birisinin stoğunda mutlaka vardır.

Anti Anderlecht
ahmetkayapc

24 Haziran 2008; 20:17:48 

İGO 8 614C DE KULLANAN VARMI? BEN ÇALIŞTIRAMADIM İGO VAYMAYYA 2006 YA GEÇTİM AMA HARİTA TAT VERMİO ESKİ GİBİ=?

ANLAMADIĞIM BURAYA NASIL İMZA ATILIYOR????????
remote

24 Haziran 2008; 22:58:17 

Hp destek hattıyla da görüştüm bana birkaç numara verdiler ama hiçbirinde maalesef yok, demek ki bu sektörde bir boşluk var bu işe mi girsek ne:)
EuphoriA

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Haziran 2008; 0:09:53 

Maalesef kaliteli seçenek yok gibi birşey. Asus P535 kutu içeriğinden yine Arkon üretimi car cradle çıkıyor. İşine yaramayan birileri varsa satmayı düşünebilirler. Kalitesiz ürünler tümsek veya virajda yerinde çıkabiliyor yada cihazı tutamayabiliyor. Hem cihaz güvenliği hem sürüş güvenliği için sakat bir durum Arkon' un sitesinde online satış var kargoyla beraber FA920AA nın fiyatını biraz geçiyor. En kötü ihtimal olarak değerlendirilebilir.

Anti Anderlecht
barthobel

25 Haziran 2008; 12:07:09 

Bu 614c için uyumlu programları nerden bulabilirim özellikle kamerası icin cünkü 3mp kamerası var cok kötü foto cekiyor bi programla iyileştirmek mümkündür illaki bu tür kameralar için bildiginiz program varmı varsa yazarsanız cok sevinecegim

heel

25 Haziran 2008; 15:45:27 

arkadaslar bı program var kullanmak ıstedıgım gereksımlerı,Microsoft Windows XP, Vista işletim sistemlerinden birisi
Minimum Pentium III ve üzeri işlemci
Minimum 256 MB Ram
calıstırırmı makıne bunu calıstırırsada kasarmı cok

remote

25 Haziran 2008; 21:58:35 

arkonun sitesinde fa920aa olarak geçmiyor sanırım, ben daha önce fa920aa görmediğim için ayırt edemedim hangisi aradığım ürünün aynısı bilgisi olan var mı?
Basit

26 Haziran 2008; 8:07:44 

dün akşam bir teknoloji marketinde bu ürünü inceleme firsatı buldum ...
biraz daha büyük olsa eee pc almış kadar oluruz herhalde

bence bir cep telefonu/pda için aşırı büyük ... htc touch gibi modeller düşünüldüğünde ...

yok bisi ...
ahmetkayapc

27 Haziran 2008; 13:48:28 

ARKADAŞLAR MEDİ PLAYERDE Bİ MP3 DİNLEYİP BİTTİĞİNDE DİĞERİNE GEÇMİYOR . BU ÖZELLİĞİ YOKMU BEN BULAMADIM . ŞARKILAR ARASI GEÇİŞ OTOMTİK YAPMIYOR. BİLEN VARSA YAZABİLİRMİ?

ANLAMADIĞIM BURAYA NASIL İMZA ATILIYOR????????
barthobel

27 Haziran 2008; 19:10:21 

şarkıları kitaplığa eklemen lazım media playerin kitaplığına yani benimde sana bir sorum oalcak aletin kamerasından memnunmusun ben hala bi care bulamadım görüntü karıncalı gösteriyor fotolarda öyle cıkıyor üzerinde gelen programmı kötü yoksa kameradamı bişey var anlayamadım ?
quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkayapc

ARKADAŞLAR MEDİ PLAYERDE Bİ MP3 DİNLEYİP BİTTİĞİNDE DİĞERİNE GEÇMİYOR . BU ÖZELLİĞİ YOKMU BEN BULAMADIM . ŞARKILAR ARASI GEÇİŞ OTOMTİK YAPMIYOR. BİLEN VARSA YAZABİLİRMİ?

BAĞATUR

27 Haziran 2008; 20:35:02 

Yanılmıyorsam HP 614c kamera çekimi sırasında ayarları mevcut, sanırım sen ayarları yapmadın, Megapixel ve VGA modunda ayarlar olması lazım, VGA modunda çekersen çekim kalitesi düşük ve karıncalı olur.Ayarları kontrol et istersen...

BAĞATUR