İnceleme için teşekkür ederiz.Açıkcası neredeyse herşey mükemmel , tasarımı da çok hoşuma gitti.Fakat şu Toshiba'da vönemli olan 'daki yazım hatası bence gölge düşürmüş.Bu kadar dikkatsizliğe pes doğrusu
toshibanın bu kasası cok dandik. bir arkadaşımda war, resmen esniyor makına pil yuvasındaki pil oynuyor
Din bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünüşe ve düşünceye muhalif değiliz. Biz sadece din işlerini, millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyor, kaste ve fiile dayanan taassupkar hareketlerden sakınıyoruz.Mustafa Kemal ATATÜRK
bi çok tasarım hatası dolu.., ekran çıtası kasadan ayrı farklı renkte, kasanın geneline yayılması gerekken çizgilerse numped hizasında kendini keserek, tasarımın geneline uymayan kafa karıştıran boş bi alana sebebiyet oluyor.. bu arada tasarımı cihazı oldukça etli ve tombul göstermiş halbuki pek öyle kalın bi model de değil.. türkiye için üretildiğini belli eden dolu eksi detayıyla ülkemiz insanına takışan bi model olmuş daha ne diyelim .., elin avrupalısı satego serisi kullanırken, bizede anca eldeki parçaların absürdce harmanlanıp ortaya bişeylerin çıkartılmaya çalışıldığı modeller gelsin !?!? dışardan bakınca ilokul çocuklarının resim dersinin olduğu günler yanlarında dolaştırdeığı pvc resim dosyalarına benziyor :P
uzaktan güzel görünüyor ama bir de yakından incelemek gerek. ayrıca bu a300 kasaların hepsine eski model işlemci koymuşlardı 15xx serisi işlemci koyocaksan yeni seri üretmenin ne anlamı var
bi çok tasarım hatası dolu.., ekran çıtası kasadan ayrı farklı renkte, kasanın geneline yayılması gerekken çizgilerse numped hizasında kendini keserek, tasarımın geneline uymayan kafa karıştıran boş bi alana sebebiyet oluyor.. bu arada tasarımı cihazı oldukça etli ve tombul göstermiş halbuki pek öyle kalın bi model de değil.. türkiye için üretildiğini belli eden dolu eksi detayıyla ülkemiz insanına takışan bi model olmuş daha ne diyelim .., elin avrupalısı satego serisi kullanırken, bizede anca eldeki parçaların absürdce harmanlanıp ortaya bişeylerin çıkartılmaya çalışıldığı modeller gelsin !?!? dışardan bakınca ilokul çocuklarının resim dersinin olduğu günler yanlarında dolaştırdeığı pvc resim dosyalarına benziyor :P
ağır bi yorum mu oldu birAZ ne??
EEEE BOŞ YERE SOLEMİYORUM YAKINDAN BAKIN DİYE......
1: A300 SERİSİ A200 SERİSİNDEN BİRKAÇ MİLİM İNCE........ 2: ÇİZGİLER MOUSE PAD TE DEVAM ETMEKTE YANİ KASA YAPISINDAKİ ÇİZGİ ETKİSİ KESİKSİZ DEVAM EDİYOR.. 3: AVRUPADA AYNI MODEL DAHA YENİ SATILIYOR ( DÜNYA İLE AYNI ANDA TÜRKİYEDE YANİ) TOSHIBA EUROPE TA BU MODEL VARDIR ...... ( YANİ MİLLETİMİZ KAZIKLANMAMAKTA... 4: O ETİKET TOSHIBANIN TÜRKİYEYE YAPTIGI BİR JEST ( BAŞKA HİÇBİR ÜLKEDE YOK.) 5: TEKRARLIYORUM ÜRÜNE DOKUNMANIZ LAZIM BEN ŞAŞKINIM 10 YILDIR BU İŞİN İÇİNDEYİM BOYLE BİR KALİTE GÖRMEDİM...( BELKİ ANCA MACINTOSH YADA ALIENWARE DE VARDIR)
SAYGILAR.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguretes -- 3 Mayıs 2008; 16:47:37 >
kasa kalınlığı sanki bana A200 lerden daha az gibi geldi .biraz daha ince duruyor gibi.belkide yanılıyorum.görmedim ama resimlerden yorum yapabiliyorum.Birde eğer bataryası alt kasanın ortasına doğru gömülü ise (A200 lerdek gibi) esneme oynama sorunu olmaz.Ancak A100 lerdeki gibi alt arka kenara sıfır batarya yatağı konduysa o zaman 3 günde batarya langır langır oynamaya başlar.A100 serisi kullanmıştım ondan biliyorum.
arkadaşlar 3 gün önce teknosa'dan toshiba notebook aldım. ilk gün normal çalıştı, ikinci gün açılırken gıcık bir bip bip sesinden sonra "system configiration data write error" press f1 to resume, f2 to setup yazısı çıktı. f1 ve f2 yaparak açmak mümkün olmadı fişi çektim ve teknosa'ya götürdüm, yeniden yüklenmesi lazım dediler yüklediler, dün normal çalıştı bugün yine aynı sorun var. 7-8 denemeden birinde normal açıldığı da oluyor. sizce sorun nedir? yazılımsal mıdır, donanımsal mıdır? pazartesi servise götürecem. yardımlarınızı bekliyorum sinirden hafta sonum rezil oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 3 Mayıs 2008; 17:23:22 >