valla sizden korkulur arkdaslar. ne kadar acımasızca elestırıler yapıyorsunuz oyle. gorende toshıba ıle kanlı bıcaklı sanacak. kasaya dıyecek tek kelımem yok, ozellıklerıde benı ıdare edıyor. ayrıca oradakı "V" nın turkcedekı v ıle aynı oldugundan emın degılım. emınım bır espırısı vardır. kımse hakaret olsun dıye koymamıstır onu oraya merak etmeyın. lutfen memnunıyetsızlıklerınızı dıle getırırken alacak olan arkadasların nıyetlerını bozmayın. hos alacak adam sana bana bakmaz ya. neyse amac paylasmak amac elımızdekı urunlerı goruslerle en verımlı sekılde kullanmak. ben dun aldım yarın kargo gelcek. a300d-11s modelını begendım. ınceleme ıcın bır de konu actım. bundan sonra orada devam edıcem. herkese hayırlı olsun. herkese ıyı calısmalar.
bende teknosadan aldım a300 15d.asus m51 almak ıcın gıtmıstım halbuki.. bu kasayı gorunce fikrimi deiştrdim.suan vatan bilgisayarda da var bu model. teknosada biraz daha uygundu o yuzden orayı tercih ettm.1999 dolar + kdv teknosada. canta nın on kısmı bence kullanıssız,sarz aletini sıgdrmak zor.sıgıyo fakat bıraz kabarık duruo, kotu gozuküu yanı:s tabiki cok parmak izi oluo ama bunu tahmin etmek zor deil. alan zaten bunu goze alıo sanırım ..ısınma ve gurultu sorunu neredeyse hıc yok. ben simdilik cok memnunum.sadece teknik servisin bıraz kotu oldugunu duydum ama her duydugumöuza ınanmamak lazım bıle mıorm ne kadar dogru. umarımda deneme gereksınımı duymam ! bence piyasadki artıları en bol urun. herkese tavsiye ederim ...
Arkadaşlar merhaba..Cihan ben aranıza yeni katıldım..Aslında uzun zamandır elektronik ve bilişim ile ilgili seçim yapmadan önce froumunuza girip çok degerli yorumlarınızı okuyorum..Aranızda bilgileri çok degerli ve benim için yönlendirici olan arkadaşlar var.. Niyetim a300 15D almak..Bilgisayarı izmir vatanda inceledim gerçekten görünüşü tasarımı çok güzzel duruyor..3 yıldır pavillon dv4000 kullanıyorum ve makinam 6 aydır sürekli takılıyor..Bilgisayarı sallayıp biraz hafifçe vurunca düzeliyordu...Servisine verdim bana 900 ytl hesap çıkardılar..Makinayı satsam 500 ytl max..Tabiki yaptırmadım..Şimdi a30015d alıcam..fakat izmirde hiçbiryerde bulamıyorum heryerde bitmiş..Sahibinden.comda bir firmadan buldum 2500 ytl nakite verebiliceini söyledi...Ama ben seçimimi tekmar dan yana kullanıcam...1835$ + kdv / 12 ay...Ne dersiniz?Bu makina için fiyat kalite orantısı nasıl?? Gerçi yorumlarınızı okudum sadece ısınma sorunu yaşanmış..Kullanan arkadaşlar başka problemi olup olmadıgını yazarsa çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler..
arkadaslar ben su anda asus f3 sc 220 notebookumdan yazıyorum..merak ettigim bir sey var..bu yeni a300 de görüs açıları nasıl..toshiba a200 1 ah ta pek iyi olmadıgını duydum..benim notebok ta hep katman veriyor..saga ve sola , yukarı asagı baktıkca ekran siyahlasıyor...acaba sizde de durum aynı mı
Crysis'i 1024*768 çözünürlükte bütün detaylar high olarak cam gibi oynuyorum A300-15D ile... 1280*1024 denemedim denerim yazarım.
NFS full detay sorunsuz takılma filan olmadan.
başka oyun yüklemedim.. Bilgisayarın performansı süper ötesi.. Herkese tavsiye ediyorum.
Şu an şehir dışındayım bir süredir o nedenle forumu pek takip edemiyorum. Sorusu olan arkadaşlara müsait olduğum bir zaman cevap yazacağım.
Detaylı bir inceleme de yazacağım aynı zamanda..
Şu anda bilgisayarımda busu kötü diyebildiğim bir durum yok. Kasası ısınıyor diye düşünmüştüm ama normalmiş bu ısınma.. 70 dereceyi geçmiyor 2 saat crysis oynadıktan sonra.
ben teşhirdeki ürünü yakinen inceledim ve görüş açısının iyi olduğunu farkettim. zaten bunlar yeni teknoloji TRUBRITE ekran bakımından pek yerileceğini sanmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüdavéndigar -- 14 Haziran 2008; 20:14:06 >