bende dun aksam mecidiyekoy toshiba shoptan 2750 ytl ye a300 15d modelını aldım bu cıhazı kesınlıkle tavsiye ediyorum su an benım ıcın tek eksık olan nokta vısta kullanması onuda drıverları cıkınca xp ye cevırecem zaten
Bu serinin A305-S6845 modelini yurt dışından aldım. Fiziksel görünümü bence çok hoş. Cihaz elime henüz geçmedi ama gerçekten diğer Toshiba serilerinden farklı bir görüntü çiziyor.
bende dun aksam mecidiyekoy toshiba shoptan 2750 ytl ye a300 15d modelını aldım bu cıhazı kesınlıkle tavsiye ediyorum su an benım ıcın tek eksık olan nokta vısta kullanması onuda drıverları cıkınca xp ye cevırecem zaten
hayırlı olsun
kesinlikle katılıyorum en iyi diz üstü pc lerde bile şuan Xp şart
driverlerin çıkması uzun sürebilir bilmiyorum ama bazı aldığım kaynak bilgiler doğrultusundada xp driverleri çıkmayabilirmiş deniliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 13 Mayıs 2008; 12:29:57 >
hayırlı olsun
driverlerin çıkması uzun sürebilir bilmiyorum ama bazı aldığım kaynak bilgiler doğrultusundada xp driverleri çıkmayabilirmiş deniliyor
a200 serisi ıcınde oyle demişlerdi ama 1 2 ay gecince getırıyorlar drıverları ıcın rahat olsun yanı
Arkadaşlar, benim bir arkadaşım Satellite A300 15D alacak. Teknosa'da 2.999 YTL. Daha uygun fiyatlı bir yer var mı bildiğiniz? Kendisi Denizli'de oturuyor. Tanınmış ve güvenilir bir mağaza olursa internetten de alabilir. Fikirlerinizle bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Alan arkadaşlarıma da hayırlı olsun diyorum. Ah benim de A305'im bir gelse...
Arkadaşlar, benim bir arkadaşım Satellite A300 15D alacak. Teknosa'da 2.999 YTL. Daha uygun fiyatlı bir yer var mı bildiğiniz? Kendisi Denizli'de oturuyor. Tanınmış ve güvenilir bir mağaza olursa internetten de alabilir. Fikirlerinizle bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Alan arkadaşlarıma da hayırlı olsun diyorum. Ah benim de A305'im bir gelse...
Ben Ankamall Toshiba Shoptan Cardfinans 12 taksit ile 2800 YTLye aldım. Yukarıda bir arkadaş başka bir ToshibaShop'tan 2750 YTL'ye almış. EksenBilgisayar'da uygun fiyata veriyordu. bana özel mi genel miydi fiyat bilmiyorum. 2720 Ytl civarı ediyordu Cardfinans 12 taksit.
Toshibashop sitesi (www.toshibashop.com.tr) Eksen Bilgisayar (www.eksenbilgisayar.com) sitelerinde gözükmüyor galiba ama mail atın
Benim bulabildiğim fiyatlar bunlardı. Tavsiye ederim bu modeli kesinlikle.
hayırlı olsun
a200 serisi ıcınde oyle demişlerdi ama 1 2 ay gecince getırıyorlar drıverları ıcın rahat olsun yanı
inşallah
vala şu wistanın ara yüzünü oldum olası hiç sevemedim daha doğrusu çok ıvır zıvırı var
XP o yönden rahat ve kullanışlı ve oldukça hızlı
bizim bu A300 lere XP pro + sp3 li kurdumu varya uçar makine
yalnız şundan emin değilim tam A300 lere wista kurulu iken bu işletim sistemi yerine XP kurduğumuz zaman cihaz garanti dışı kalmıyordur umarım
fiat 15 gün önce teknosa da 3150 YTL idi.tabi birazda doların düşmesiyle 2800 lere kadar inmiş.Az daha sabredecekler 1 ay sonra 2500 ytl ye bile alabilirler. Çünkü Toshiba özellikle son 6 aydır neredeyse bugüne kadar hiç yapmadığı fiat kırma kampanyalarına girdi. HP,Acer,Asus en son olarak ta Sony vaio fiatlarında önemli ölçüde indirimler ve kampanyalar yapınca Toshiba da mecburen bu çarka uydu... Ben A300 ün önümüzdeki günlerde 200 USD daha ucuzlayacağını düşünüyorum..
fiat 15 gün önce teknosa da 3150 YTL idi.tabi birazda doların düşmesiyle 2800 lere kadar inmiş.Az daha sabredecekler 1 ay sonra 2500 ytl ye bile alabilirler. Çünkü Toshiba özellikle son 6 aydır neredeyse bugüne kadar hiç yapmadığı fiat kırma kampanyalarına girdi. HP,Acer,Asus en son olarak ta Sony vaio fiatlarında önemli ölçüde indirimler ve kampanyalar yapınca Toshiba da mecburen bu çarka uydu... Ben A300 ün önümüzdeki günlerde 200 USD daha ucuzlayacağını düşünüyorum..
ben asus m51-m70 toshiba a300-15d aradısında kaldım
güzel makine bende de a210 1ap var ekran kartı 2600 xt ile aynı performans tek fark yeni teknoloji gerçek bomda centrino 2 ile 3870 mobillerde olacak ati adına
ben asus m51-m70 toshiba a300-15d aradısında kaldım
Asus m 51 ile toshiba A300-15D kıyaslamasında sadece Asus un 9500M gs ekran kartı ATI HD3650 den daha iyi bir kart. 3DMark06 sonuçlarına göre..
3763............. 9500M GS 3330............. ATI HD 3650